|ek bölüm #1|

1.2K 228 59
                                    

ne yaptığımı sorgulayabilirsiniz. bölümü yayımdan kaldırdım az okunduğu için sonra tekrar yayımlamayı unuttum.

bu arada lovely evlatlık gibi ona da sevgi gösterseniz azıcık.

×××

"vay be! yeni çıkanlar bölümünde var, görüyor musun? gerçekten çıktığına inanamıyorum." takahiro kitapçının içinde neşeyle koşturuyordu. "evet," issei yavaş adımlarla yanına geldi ve eline kitabın başka bir baskısını aldı. kitabı incelerken takahiro memnuniyetsiz bir sesle konuştu. "klişe mi olmuş sanki?" issei kitabı incelemeyi bırakıp pembe saçlı oğlana baktı. "ne?"

"intihardan önce kitap yazmış, intihar sebepleri falan kitapta yazıyor. aşık olduğu kişi ölmüş falan... gerçek hikâye ama yine de..." issei güldü. "bunu düzenleyen ve kitap hâline getiren sendin."

"evet, hajime'nin yazdığı notu unutamıyorum nedense. bunu azıcık düzenleyip kitap hâline getirmemi yazmıştı. onu tooru'yu öldüren çocuğa götürdüğümde iyiliğimin karşılığını istediğimi söylemiştim." kitabı geri yerine bıraktı. "bu şekilde ödedi sanırım, kitap şimdiden çok popüler oldu." erkek arkadaşı cevap vermeyince devam etti. "sana da borcunu ödedi."

"evet, kapağı benden istemiş ve bu sayede işim popüler oldu."

"kapağı çok güzel yapmışsın. senden de bu beklenirdi zaten." istemsizce koluna dokundu. o dövmeleri ona yapan issei'ydi.

"teşekkürler, senin sayende oldu. biliyorsun bana ilham gelmesini sağlayan tek şey sensin."

"şöyle romantiklik yapma bana." takahiro umursamaz bir cevap verse de issei, onun hoşuna gittiğinin farkındaydı."okulda herkesin elinde olacağına eminim." diye konuyu değiştirdi kendine güvenen bir sesle.

"doğru, okul nasıl hiro?"

"son sınıfım artık. daha az görüşeceğiz, ders çalışmam gerek."

"saçmalama."

"tahmin ettiğin gibi işte. iki ölüm okula fazla geldi; o çocuk ve tooru. okulda eskisi gibi kendini beğenmiş bir şekilde ona buna saran insanlar da yok artık. eski hâlinden tamamen farklı yani."

"keşke tooru ve hajime tanışmış olsalardı." issei onlar hakkında pek bir şey bilmiyordu, yalnızca kitabı okumuştu takahiro düzenlediği için. ama bunu cidden istemişti.

"kitabı okuyacak herkesin bunu isteyeceğinden eminim."

glowing eyes ⎯ iwaoiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin