1.5: "Bu Senin..."

11.1K 992 210
                                    

Bu bölüm,

@madonnamaria

@Carpacamagzinahaaa

İsimli okurlarıma ithafen yazılmıştır. Ediz'den ilk parçalar, umarım okurken özel hissedersiniz. Seviliyorsunuuz. Öpüldünüz kuzumlar, hepinize keyifli okumalar 😍😍😍

Ediz Altınorak'dan

Düşüncelerimin ana fikri Adendi. Zihnimin odak noktası.

Kendimde sevebildiğim tek yan.

Hayatımda hiçbir kavgadan bu kadar korkmadım bu yüzden. Uzun zaman sonra kaybedecek bir şeylerim vardı. Kendini bu durumda koruyamayacak, çok kıymetli bir şeyim... Ellerim istem dışı kilitlenirken, içimden bir ses Aden'in hala sokaktan ayrılmadığını söylüyordu. Onu her zerremde hissedebiliyordum.

Saçı büyük ihtimalle soğuktan kurumuş dudaklarına yapışmıştı. Koşmuyor, sadece odaklanmış, beni izliyordu. Badem gözleri karşımdaki şerefsizlere iri iri bakıyordu. Kahretsin ki, onun varlığıyla dolmuştum.

İçimdeki sesi de bu yüzden sevmiyordum. Hepsi endişelendiğim anlarda çıkan kafa karışıklığından başka bir şey değildi.

-Ona dokunamazsın." Enesle burun buruna gelirken ilk hamleyi yaptım ve ona kafa attım. Burnundan çatlama sesi gelirken bana hamle yapan diğer arkadaşını boşa çıkarıp karın boşluğuna bir tekme savurdum. Aden'e ulaşmalarına izin veremezdim.

Bu sokakta can verecek olsam bile Aden'e dokunmalarına cesedimi sikseler izin vermezdim.

-Gel, orospu çocuğu gel." Tekme attığım çelimsiz, elindeki sopayı sırtıma geçirdiği an sarsılsam da; kavradığım sopasının ucunu, onun çenesine sertçe geçirip elimde savurdum. Önümdeki Enes, yere düşerken bir erkeğin diğer bir hemcinsine yapmayacağı kadar sert bir şekilde tekmemi aletine geçirdim.

Taşakları patlamış olmalıydı. Patlasındı.

Sokağın ucunda bir çığlık sesi duyduğum an bütün dikkatim dağıldı. Kafamı çevirdiğimde gördüğüm Aden, arkamda bir noktaya odaklanmış; gözleri fal taşı gibi açılmıştı. Ne hissettiğini anlamaya çalıştım, vücuduna bir şey oldu mu diye hasar tespiti yaptım ve kolumda dayanılmaz bir acı hissettim.

Bıçağı bu sırada takmışlardı.

Bacağımda daha dayanılabilir bir acı. Demir sopa ya da her ne sikimse.

-ADEN KOOOOOOŞ!!!" Diye bağırdım tüm gücümle. Canına yandığım, bir adım bile kıpırdamadı. Onu sarhoş eden içkiyi üreten firmanın başındaki adamı siksem yine soğumazdı içim.

-Bana girişmeyecektin kuzen..." Enes yere düşmemi fırsat bilerek diğerlerine işaret verdi ve art arda tekme yemeye başladım. Benimle uğraşmaları sorun değildi. Aden gitmeliydi, aklımın her köşesinde onun eve sağ salim ulaşması vardı. "Benimle basit bir süs bebeği için kavga ettin. Bana vurdun. Beni kırdın. Şimdi ödeştik." Vurmalarına ara verdiğinde sırt üstü uzandım.

-Tek gelseydin o zaman şerefsiz." Ağzımdaki kan tadıyla sırıttım o daha da sinirlenirken. "Götüm yemedi demiyorsun d..." çeneme kuvvetli bir tekme savururken yanındaki çelimsize döndü.

Burnu kırılmıştı. Çenesi kırılmalıydı.

-Kızı al." Hareket etmesine izin vermemek için çelimsizin ayak bileğinden çekip yere düşürerek, üzerine çıktım.

-Ona dokunamazsın lan!!!" Ellerim ince boynunu sıkıca kavrarken içimde, Aden'in ses tonuna sahip bir ses durmam için yalvardı. Onu öldürmemem için.

Uçarı Aşk (THB-2)Where stories live. Discover now