2.8: "Hoşgeldin Altınorak"

11.8K 1.2K 435
                                    

YAHU KİMSE DE DEMİYOR Kİ ADEN'İN KİTABINDA 21. BÖLÜM NEREDE? Atlamışım yahu asslekldxzlaösösx. O yüzden güncelleme bildirimi geldi. Birer sayı geri gittiler Allah'ım hala gülüyorum.... Benim kadar siz de yorgunsunuz anlaşılan.

Bu bölüm,

@eris-funda

@turkuazlimon

@kalem_yazdi (since THB❤️)

Adlı okurlarıma ithaf edilmiştir. Yorumlardan seçtiğim kişiler hep farklı olsun bence diyorum, sürekli özel yorumlar yapanlara finalde mutlaka özel ithafları vereceğim. Yorumlarınız için çook çok teşekkür ediyorum bebeklerim. Parmaklarınızdan, kalbinizden öpüyorum. Hepinizi de çok çok seviyorum. Keyifli okumalar! 😘

3.GÖZ
Aden Lina, aynada gümüş halka küpelerini takarken yansımasına baktı. Dolgun dudaklarına, mat, kırmızı bir ruj sürmüş, eyelinerla kahve tonlu, badem gözlerini daha da güzel hale getirmişti. Saçlarını yarım şekilde üstten at kuyruğu yapmış, alttaki saçlarını salık bırakmıştı.

Üzerinde, koyu yeşil yaprak desenleri olan beyaz, askılı bir mini elbise vardı.

Sarı rengine boyattığı ve ona çok yakıştığı herkes tarafından söylenilen saçlarının bir kısmını önüne aldı. Çok, çok fazla güzel görünüyordu.

-O gelecek..." dedi derin bir nefes alıp, gözlerini kapatırken. Gelmesini, isteyip istemediğini bilmiyordu. Gerçekten acı çekmişti. Rüzgarla beraber acıları hem azalmış, hem de zaman zaman azmıştı. Odasından çıkarken, salondan gelen sesleri dinleyerek, inmeye başladı merdivenleri.

-Elvin! Ben o çocuğa sinir oluyorum. Evimde olmasını da is-te-mi-yorum! İstemiyorum lan o pezevengi! Tamam, eyvallah Sinan bizde kalsın. Ama o çocukla, benim Lina'm aynı evde kalamaz! Astımı mı kötüleşsin istiyorsun?" Babasının sesinden sonra, amcasının sesini işitti.

-Abartma Acar. Elvin'e haksızlık ediyorsun. Edizle çok iyi anlaşıyor herkes. Hem Aden bunu sorun etmiyor gibi görünüyor."

Öyle görünüyordu. İşin özü öyle değildi.

Bu yüzleşme ona iyi gelecekti. Bak, diyecekti Ediz'e. Bak, sen yaktın ama ben kül olsam da yaşıyorum, savrulmadım.

-Ayrıca, yalıda kalacaklar. Merak etme aynı çatı katında sayılmazsın." Annesinin dediği lafa sırıtırken, salona girdi. Babası da kaşlarını alayla kaldırıp, yalandan güldü.

-Ha ha ha! Önceki hayatında Ellen Show'daydın herhalde Elvo." Gözleri, Aden'i bulunca, gülümsedi. Kızın yanına attı birkaç tedirgin adımı. "Prensesim, iyi misin?" Kafasını aşağı yukarı salladı genç kız. Gerçekten iyiydi.

-İyiyim babacığım. Tuna aşkım geliyor. Ya sen?" Acar, omuz silkerken çok şirin bir şekilde Aden'in omzuna kolunu sardı. Elvin, adamın bu "Ah yavrum, iyi değilsin sen..." hallerine göz devirirken kapı çaldı.

-BEN BAKARIIIM!" Diye bağıran Tutku, son üç merdiveni zıpladı ve sırtına dokunan kuzeni, Aras'a istemsizce tokadı geçirdi. "YA YAPMA, TİKİM VAAR!!!"

Elvin, bu kargaşada kapıyı çoktan açmışken, herkes dış kapıya doğru çıktı. Demir kapıdan giren arabaya dikmişlerdi gözlerini. Recep, onları havaalanından alacaktı.

-Sakin ol, titriyorsun..." Ece, kulağına fısıldayınca dolan gözlerini arkadaşına çevirdi Aden.

-Ondan nefret ediyorum. Nasıl hoşgeldiği yalanını söyleyebilirim?" Genç kız sadece Lina'nın elini tutup, sıkmakla güç oldu. Bazı anlarda, cümle sarfetmek, lüzumsuzdu.

Uçarı Aşk (THB-2)Where stories live. Discover now