1.8: "Aynı Yıldızın Altında"

15.1K 1K 261
                                    

BU BÖLÜM,

@petitefraises

adlı okuruma ithaf edilmiştir. İyi ki doğmuşsun güzelim, aradım ama uyuyordun büyük ihtimalle. Özelden aradığımdan dönemeyeceksin de ama olsundu... Nice güzel yaşların olsun, geç oldu ama olsun, kutlamış oldum çok seviliyorsun. Yeni yaşın sana başta aşkı ve diğer tüm güzellikleri getirsin.

Bu cadının profilinde tanıtımının büyük bölümünü benim yazmış olduğum "Ahududu" kitabını bulabilirsiniz. Yorumların çoğunu yanıtlayacağım, o yüzden atın bol bol en çok 14. Bölüme gelmiş. Bu bölüme de gelsin! keyifli okumalar bebeklerim! 😍😍😍

Aden Lina DEVRAN'dan

Göğüs kafesim Tuna tarafından ezilirken, kalbim dört nala koşuyordu. Vücudumdaki bütün kan yanaklarımda toplanmıştı ve heyecandan boğazım kurumuştu.

Ediz.

Bana.

Aşık!

İçimdeki zilli ses ayağa kalkıp "Oh oh" diye diye göbek atarken, Tuna ayaklarımı yerle temas ettirince derin bir nefes aldım.

Recep amca, Yiğit'i taşımaya gerek duymadan saçlarından tutarak sürüklerken, ona ne olacağını bilmiyordum.

Tek bildiğim Yiğit'in akıl sağlığı iyi durumda değildi. Tedavi görmeliydi. Bu konuyu babamla konuşacaktım ama...

Kimin umrunda Yiğit? Ediz, bana aşıktı. Obaley!!

Babamın elini omzumda hissederken beraber bahçeden çıkmak için yürümeye başladık. Tuna'nın kafasına patlattı bir tane. Ediz benim yanımda yürüyor, kafasını eğmiş çimleri izleyerek hiç bana bakmıyordu.

Utanmıştı benim maymun emojim!

-Ulan it! Sen ne demeye araba tepelerine atlıyorsun? Ya sana bir şey olsaydı? Biz Aden'i her türlü kurtarırdık, sen ne demeye kendini riske sokuyorsun eşek oğlu eşek!!!" Bir tane daha patlatacakken, Tuna elinin altından çıkıp hızla amcama koşturdu.

-Estağfurullah peder!" Diye bağırdı bir de. Algıladığım şeyle gözlerim kocaman olurken, babama döndüm.

-Ne? Arabanın üstüne mi çıkmış? Ben onu görünce şaşırmıştım ama taksiyle takip etti diye düşünmüştüm..." kafasını sağa sola salladı babam Tuna'dan bakışlarını çekmezken.

-Bu it ne zaman aklı selim işler yaptı? Arabanın üstüne tutunmuş seni bırakmamak için..." dolu gözlerim Tuna'ya odaklanırken, o da amcam ve Rüzgarla şakalaşıyordu.

Daha doğrusu o şaka yapıyor, amcam ve Rüzgar da ona anlamsız bakışlar atıyordu.

-Kızım!!!" Annem boynuma atlarken onu sıkıca sardım. O kadar özlemiştim ki, bir daha onları hiç göremeyecekmişim gibi gelmişti. O sıcacık evden uzaklaşınca kendimi çırılçıplak hissetmiştim resmen. Yanaklarımı öpen annemle sırıtmaya başladım. "Seni koluma kelepçeleyeceğim, minik hayvanım..."

-Kaçak, gel buraya.." amcama da sarılırken, Rüzgar saçlarımı karıştırdı.

-Senin peşini sürmekten programım yarım kalıyor." Diye söylenen genelde hep deniz gibi durgun olan üçüzüme baktım sırıtarak.

Ece'ye sıkıca sarıldıktan sonra ona yöneldim.Elleri ceplerinde tek kaşını kaldırarak bana baktı. Sırıtmama dayanamayıp güldüğünde sıkıca boynuna sarıldım.

Uçarı Aşk (THB-2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin