3.4: "UÇARI AŞK: İkimiz..."

15.9K 1K 677
                                    

Bu bölümü başta

Dedem Devran'a,


Sonra beni bu hikayede bir an olsun yalnız hissettirmeyen, yorumlarını eksik etmeyen, Wattpad ve Direniş kitabında güçlü kadınlar olarak duruş sergileyen(hepsi öyle değil) , bol bol mesajlaştığım

@bilgnnn

@gulgrgl16

@Carpacamagzinahaaa

@Duyguykn3

@Demelenere

@esra_0625

@geceninenkoyusu_

@petitefraises

Adlı okurlarıma ithaf edilmiştir. Yanımda olduğunuz, hikayeye o kocaman sevginizle sürekli destek verdiğiniz için teşekkürümü bu şekilde yapıyorum. Unuttuğum varsa, olabilir, kendini belirtsin, yazmadıklarım kırılmasın. Çünkü daha yazılacak bölüm var.

Yıldızlayan yıldızlamayan, yorum atan veya atmayan, her birinizi çok çok seviyorum.

Bana ayırdığınız zaman için teşekkür ediyor kocccaman öpüyor, sarılıyorum. Tüm ailemle, sizi kucaklıyoruz.
Yalnız değilsiniz, asla olmayacaksınız. Şimdi....

Keyifli okumalar 💕💕💕

3.GÖZ
Genç kızın gözleri, parlayan elmas yüzüğe odaklandığında heyecandan yüreği ağzındaydı. Narin ve yumuşak eli, yavaşça kadife kutuya doğru uzanırken aşık olduğu adamın kalp atışlarını duyabiliyordu.

-Eee?" Boğazında, heyecandan oluşan kuruluğu sesine yansıtmamayı başarmıştı genç adam. "Cevabın ne yavrum?" Kızın, kutuya uzanan eli rotasını değiştirip, Ediz'in yanağına uzandı. Eli altındaki sakalı, parmak boğumlarını hafifçe kırarak nazikçe okşadı. Kremalı pastaya parmak banar gibi nezaketle...

Kafasını aşağı yukarı salladı Aden Lina. Gözleri aynı saniyede dolup, yaşları yanaklarından süzülürken ellerini heyecanla birbirine vurdu.

-AYY...EVET...EVET...EVET BEEEE!!!!" Ediz, onun belini kavrarken, genç adam diz çöktüğü için, Aden onu öpmek amacıyla boynuna sarılmış ve eğilmişti ki...

Megafonu andıran bir cihazdan ses yükseldi.

Geri çekilip, yüzündeki yaşları sildi yavaşça. İç sesi mızmızlanıp, ayağını vurdu yere. "Off kim bu densiz?"

-Adeeeeen...." önündeki yüzük kutusu kaybolduğunda kaşlarını çatarak, Ediz'e baktı. Sonra Ediz'in de kaşlarını çattığını fark etmişken, anlamsızca etrafına bakındı sesleneni görmek için.

-ADEEEN...." yankılanan ses daha yakındı artık. Kafasını çevirdiğinde, sevdiği genç adamın da kaybolduğunu gördü. Yüzü anında asılırken, şakaklarında biriken teri hissetti ve panikledi.

-LAN LİNA KİME DİYORUM BEN? ŞŞŞŞTTTT KAAALK...." Bir anda bağıran sesle gözlerini açtığında, tepesinde durup kendisine bakan Tuna, kesinlikle güzel düşlerinin katiliydi.

Uçarı Aşk (THB-2)Where stories live. Discover now