2.9: "Sırların Miadı"

11.8K 1.1K 437
                                    

Multimedya; instagram (tutkudevran)

Bu bölüm,

@esra_0625 (Yine bomba gibisin kuzu.)

@paslibisiklet

@Vvaveyla_

@triatlet

Okurlarıma ithaf edilmiştir. Yorumlarınıza ne desem az. Koccaman sarıldım sayın. Bu bölümde, okurcan yorumlarına cevap vereceğim. Her seferinde farklı ithaflar seçsem de Finalde ithaflar genel olarak alınacak. Hepinizi çok seviyorum, çokça öpüyorum. Bölüm sonunu okumanızı rica ediyorum. Keyifli okumalar 😘😘😘

3.GÖZ
Hani bazı anlar olurdu. İzlendiğinizi hissederdiniz. O an beklediğiniz, hoş tebessümlü, tatlı bir kızın sizi izlemesi olurdu. En azından Ediz için bu şüphesiz Adendi. Onun yerine gözlerini açtığında, gerinirken, Tunayla karşılaştı.

-Uyansana lan..." genç adamın suratına yastığı yapıştırdı Tuna sırıtarak. Sonrasında camdan dışarı baktı. "Seksiler çoktan uyandı. Bak, Aden'i kimler süzüyor? Seni kimler..." Ediz, yataktan resmen sıçradı ve ayağına takılan çarşafa rağmen pencere pervazına atlayarak tutundu.

Herkes kahvaltıdaydı ve Derya Ediz, Aden'e ballı ekmek uzatıyordu.

-Şanslısın, seni izleyen seksi, uzun boylu, kaslı bir Tuna... Heyy! Öyle gitme, iğrençsin! Yüzünü yıka!" Duyduğu cümle mantıklı geldi Ediz'e ve alt kattaki lavaboda kabaca yüzünü yıkadı.

İstemsizce eli saçlarına gitti.

Biraz düzeltti.

Hayır. Bayağı düzeltti.

10 dakika kadar. Lina, beğensin diye.

Sakallarını, beğeniyor muydu acaba? Beğeniyorsa kestirmezdi.

-Ooo, sabah rutini mi Ediz?" Kapının yanında kollarını gövdesinde kavuşturup, kaşlarını bir indirip bir kaldıran Tuna'ya tip tip baktı. İkisi birlikte, güle oynaya -ki bu kişi sadece Tunaydı- bahçedeki kahvaltıya geçtiler.

-Ediz! Günaydın oğlum, geç şöyle otur. Mercimekli börekten yaptım, sen seversin." Elvin'in açtığı sandalyeye kurulurken keyifliydi. Tam Aden'in karşısındaydı.

Sonra keyfi kaçtı. Solunda Derya Ediz vardı.

Acaba esnedim diyerek çaktırmadan burnuna dirsek geçirse, kasıtlı yaptığı anlaşılır mıydı? Acarla göz göze geldiğinde dudağının bir kenarını kıvırarak gülümsedi adama.

-Ediz, tuzu uzatır mısın?" İki Ediz de aynı anda tuzu tuttuklarında birbirilerine baktılar. Ediz'in gözleri öfkeyle kısılırken, adaşı Derya'nın yüz ifadesi sabitti. "Derya olanı dedim.." diye ekledi Aden. Derya Ediz, kibar bir gülümsemeyle tuzluğu çekecekti ki izin vermedi genç adam.

Acar Devran, tuzluğu kaptı.

-Size mi kaldı tuzluk uzatmak lan? Al, çiçeğim." Böylece bakışmaya da son verebilmişti neyse ki.

-Tuna..." ağzı tıka basa dolu olan genç adam, tek kaşını kaldırarak Derya'ya baktı. "Yarın kız kardeşim, Dilem'in doğum günü. Seni de davet ediyorum." Gözleri Ediz'e kaydı genç adamın.

-İşim çıkmazsa gelirim..." yalan söylemeyi sevmediğinden, Derya'nın yüzüne bakamamıştı. "Ama yeni geldiğim için görüşeceğim insanlar var..."

Uçarı Aşk (THB-2)Where stories live. Discover now