4.1: "Yeni Bir Hayat?"

13.8K 759 169
                                    




UÇARI AŞK/41.BÖLÜM: "Yeni Bir Hayat?"





Shawn Mendes, Camila Cabello - Señorita


3.GÖZ

Genç adam, boynuna sokulan kızın belini okşarken, tavanda gezinen gözlerinde belirip duran ışıklar yine tehlikeli bir tutkunun ucunda gezdiğinin sinyallerini çakıyordu. Aden'in, boynunu ısırmasıyla inlemesini durdurmaya çalıştı ve kucağındaki kızı sıkıca tutarak yatakta üzerine çıktı. Saçları birbirine girmiş, dudakları şişmiş kız tepeden kendisine bakan Edizle beraber göğsüne dökülen kahverengi saçlarını geriye ittirdi ve vücudunu yine adama açıkça sergiledi.

-Lina..." dedi genç adam yalvarır gibi. "Lina'm, gitmem lazım gecikirim yoksa..." bunu söylüyordu ama eli kızın belinde usul usul gezmeyi ihmal etmiyordu. "Lan...çok güzelsin, rahat dur." Kendisine kedi gibi sırnaşan kız, yatakta doğrularak Edizle yüz yüze geldi ve gencin yüzüne yaklaşarak tatlı tatlı mırıldandı.

-Ama gitmeni istemiyorum ki..." yüzüne değen elleri, kendi elleriyle kavradı biricik ultra seksi eşi. Bir haftadır bu yataktan doğru düzgün çıkmamışlardı ve Aden'in rutindeki enerjisinin cinsel yaşamına da yansıdığını çok iyi anlamıştı adam. Tutkusunun yanındaki devamlı heyecan, Ediz'in yorgunluktan ölse bile Lina'yı istemesine engel değildi. Öyle ki artık işte çalışırken bile kalan saatleri düşünüyor, eve gittiğinde ne yiyeceğinden çok -bu haftaya kadar ev hakkında düşündüğü tek şey buydu- Aden'i nasıl yiyeceğini hesaplıyordu. Tamamen ona aitti ve her gün keşfettikleri vücutları, bu duruma ayak uydurmuş gibiydi.

-İnan ben de istemiyorum kızım. Ama biraz daha böyle durursan, seni cebime koyup götürücem." Kızın dudağına bir öpücük kondurup yataktan hızla kalktığında sırıtarak kendini yastığın üzerine attı Aden. Çarşaf kalçasının bir kısmını kapatmıştı sadece ve saçları Ediz'in yastığına tamamen yayılmıştı.

-Peki, git madem." İç çekerek bu cümleyi söyleyen kıza, çekik gözlerini iyice kısarak baktı genç adam. Duşa girmeden önce giyeceği kıyafetleri köşeye ayırırken, elini kaldırıp kıza doğru parmağını salladı.

-Sen çok tehlikeli olmaya başladın cadı." Onun söylediği cümlenin üzerine keyifle kıkırdadı ve kalçasını sağa sola doğru oynattı Aden. Bu hareket çarşafın biraz daha kaymasına sebep olmuştu.

-Yapma ya! Gelsene buraya azıcık, söz ısırmam!" Ediz, banyoya doğru gidecekken, gülerek kafasını sağa sola sallamıştı.

-Yok güzelim almiyim ben." Banyonun kapısını açarak kıza döndü yüzündeki keyifli gülümsemeyle. "Alışkanlık yapıyo..." göz kırptıktan sonra içeri girip kapıyı kapattığında, muzip bir sesle seslendi Lina.

-Geleyim mi ben de? Sırtını keselerim..." En son böyle dediğinde sırt keselemek dışında bir sürü şey yapmıştı bu yüzden Ediz'in kapıyı kilitlediğini duyunca şen bir kahkaha patlattı. Yastıktaki kokuyu içine iyice çekerken, gözlerini yüzündeki sırıtmayla kapattı.

Canım cicim diye tabir edilen aylar mıydı, yeni bir şeylerin heyecanı mı, tatilde sevdiği adamla olmanın haylazlığı mı bilmiyordu. Ama Ediz tamamen ona aitti ve birkaç gündür kendisine yaptıklarını hiçbir kadınla yaşamamış olduğunu bilmek onu saçma bir şekilde gülümsetiyordu. Bu kadar kıskanç olması bir yana, yaşamaması doğru olandı çünkü zaten genç adamın başka kızlarla böyle tutku ve aşkla sevişeceğini zannetmiyordu.

Kapının çaldığını duyunca başını yastıktan yavaşça kaldırdı ve doğru duyup duymadığını düşündü. Ama hayır, doğru duymuştu. Üzerine hızla iç çamaşırlarını geçirip, yerdeki geceliği giyindi. Sabahlığını köşeden alarak odadan çıkarken, çalan kapıya doğru böğürdü.

Uçarı Aşk (THB-2)Where stories live. Discover now