|26|

13.1K 758 92
                                    

Atlas beni Gökkuşağı'ndan almış eve kadar birlikte gelmiştik. Bahçeye girip Atlas'a el salladım ve içeriye girdim. Merdivenleri çıkarken bile beni izlediğini biliyordum, okuldan eve bıraktığında bile ben evin içine giresiye kadar bekliyordu.

Evin kapısını anahtarlarımla açıp içeriye girdim ve askıya elimdeki çantayı ve montu bıraktım. Annem salonda olmalıydı ki, içeriden sesler geliyordu.

"Anne?"

"Gel kızım."

Salonun kapısını açıp içeriye girdiğimde karşılaştığım manzarayla o bastırdığım his yine gün yüzüne çıktı.

Babam annemle birlikte oturuyordu.

Salon kapısını kapatıp geri çıkacakken, "Önemli bir şeyi konuşmak için geldim kızım." Gözlerimi kapatıp geriye döndüm ve beklemeye başladım.

"Ben işinin daha önemli olduğunu sanıyordum."

Annem bana cevap verecekken babam durdurdu. Ağlamak istemiyordum ama birazdan ağlayacağımı hissediyordum.

"Kızım ben, uzun süredir yanında yokum ama... Artık yanınızda olmaya karar verdim. Benimle Londra'da yaşamanızı istiyorum. Hem orada daha iyi ba-"

Dinlemedim, devamını duymazdan geldim ve geri geri adımlar atarak salondan çıktım. Odama girip kapıyı kilitledim ve dolabımın yanına gittim.

Niye her mutluluğuma çomak sokulmak zorundaydı? Niye tam mutlu oldum derken böyle şeyler oluyordu...

Bildiğim bir şey varsa, babam dediğini ne yapar ne eder yine de yapardı. Hayatım ilk defa bu denli güzel giderken birden bire bırakmam gerekiyordu.

Üzerimdeki kıyafetleri çıkarıp daha kalın bir kazak ve bir kot giydim. Dolabımdaki siyah montu elime alıp odamdan çıktığımda annemin ve babamın hala salonda oturduklarını gördüm.

"Sana demiştim! Kızımın hayatını ne zaman gelsen bulanıklaştırıyorsun! Ben boşanmak istiyorum artık. Senelerdir, bir gün gerçekten yanımızda olursun diye bekledim! Olmadın!"

Annemin bağırmaları bütün evde yankılanıyordu.

"Mavera'yı sana bırakacağımı sanıyorsan, hata ediyorsun. "

Kapıdaki çantamın içinden gereksiz bütün eşyaları çıkarıp çantamı da alıp kapıyı çarpıp evden çıktım.
-

Çok fena bir insanımdır, evet. Gözlerim yine alerjik olmadan bir bölüm daha yazayım dedim, en kısa zamanda atacağım diğer bölümü.

Öptüüm 💜💖🙆

ANONİM; Leyl Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin