sonsöz

9.1K 278 48
                                    

Buraya ne yazacağımı hiç bilmiyorum aslında. En başa gidecek olursak, teşekkür etmem gereken bir kaç özel insan var.

dusmussmelekk Atlas ve Mavera isimlerini bulmamda bile bana hep yardım eden Papatya'm... Sana ne kadar teşekkür etsem az aslında ama beni tanıdığını ve anladığını biliyorum. İyi ki varsın.

itsme_dilek Sana teşekkür etmezsem hakkını yemiş olurdum. Yazamadığım her noktada bana hep ilham olmayı başardın. Çoğu bölümü sana inceletmeden atamadım bile zaten :) İyi ki benim Meva'msın, teşekkür ederim.

Ne kadar kurguyu en başta oluştursamda o aralıklarda ki bölümleri hep kendimle doldurduğumu fark ettim ve bunu anlayan çok az insan oldu haliyle. Aslında fark ettim ki Leyl'le bir Mavera yaşarken bir yandan İlknur yaşıyormuş.

Ve doğru söylemek gerekirse beni bu yönden en iyi anlayan insan Deli Kız'ım Emel'dir. Bu kitapta bahsettiğim çoğu yer aslında daha önce benim anılarımın olduğu yerlerdi. Atlas'ın Mavera'ya şiir okuduğu merdiven ya da gittikleri sahaflar sokağı... ya da Atlas'ın Mavera'ya söylediği bir kaç cümle... Onları en iyi anlayan Deli Kız'ım. Sende iyi ki varsın ve gecenin bir yarısı bana attığın o 'Leyl' içerikli upuzun mesaj için sana çok teşekkür ederim.

Ve kendisinin bana okulda durduk yerde, ben ona hikayemden bahsetmemişken "Bölüm at artık!" Diye bağırmasını asla unutamayacağım arkadaşım CerenSultanBege Löve yüü 😍😍

Ben kendimce klişelikten kaçmaya çalıştım Leyl'i yazarken. Ki bence romantiklikten başka da bir klişe yoktu. Çoğunlukla günlük hayatımızda nasıl insanlar görüyorsak öyle karakterler yazmaya çalıştım.

Ve klişe olmaması için hiç düğündü oydu buydu yaparak bitirmeyi istemedim. Ki öylede bitirmedim.

Ben sadece kafamda oluşturduğum Atlas ve Mavera'yı koruyacak şekilde 2 final yazdım. Ve bence ikisi de güzel oldu. Siz hangisini final kabul edersiniz bilmiyorum ama son cümlede dediğim gibi düşünün.

Bir şeyler yaşanır, geriye anısı kalır.

Ah unutuyordum!

En büyük teşekkür size, okuyan herkese! 😍

Şimdi geriye diğer textingim olan 'Aynı Gökyüzü' kalıyor. Bence orada ki karakterleri daha çok seversiniz 😎 Bi bakın derim, yorumlarınızı esirgemeyin.

Kendinize iyi bakın.

ANONİM; Leyl Where stories live. Discover now