Kapitel 1

6K 88 25
                                    


"Alice!" jag vände mig om och fick syn på Leo som kom joggandes tvärs över fotbolls planen med sin amerikanska fotbolls hjälm i handen. Jag log stort och reste mig från min stretch position för att möta honom halva vägen. Bara en bit ifrån tog jag extra sats och hoppade upp i hans famn. Han slingrade sina armar runt min midja och höll kvar mig i luften.

"Hej!" sa jag och pussade honom på munnen.

"Hej sötnos." svarade han tillbaka och släppte ner mig.

"Ska vi hem till mig efter träningen?" Frågade jag och drog händerna över hans muskulösa armar. 

"Gärna, men du slutar nog tidigare är det okej för dig att vänta?"

"Det gör inget. Jag älskar att se dig på planen, du är så sexig." ett flin växte på hans läppar och precis när våra läppar skulle krascha mot varandras blev vi avbrutna.

"Ey, Leo, mannen. Träningen börjar nu." ropade David som stod på andra sidan planen tillsammans med resten av killarna från laget. Vi ignorerade honom. 

"Då ska du bara ana hur svårt det är för mig att fokusera när du står här och dansar, det är inte skönt att träna med stånd." Jag brast ut i skratt. 

"LEO!" vi frustade ut samtidigt. 

"Vi ses sen då." Han kysste mig snabbt på munnen och sprang iväg till sitt lag. Jag spanade in honom bakifrån och log för mig själv när killarna började puckla på honom. 

Jag vände mig om och såg att alla tjejer från mitt cheerleading lag satt och spanade in killarna de med. Vilket fick mig att skratta.

"Okej, då börjar vi om från början."

Jag har hållit på med cheerleading så länge jag kan minnas. Dansen, lyften, gymnastiken och hejandet har alltid varit det bästa jag vet, redan som ung. Det var även genom cheerleadingen jag träffade Leo. Jag kommer ihåg första gången jag träffade honom. Till en början tyckte jag han var så dryg som bara skröt om hur duktig han var på amerikans fotboll. Mitt undvikande av honom blev heller inte bättre när jag förstod att han var intresserad av mig. Till slut fick jag ge mig och gå med på en dejt och efter det har vi varit ihop. Han var inte alls som jag trodde, han var snäll, omtänksam och lugn. Precis så som jag såg framför mig min kille skulle vara. 

***

"Bra jobbat tjejer. Vi ses imorgon samma tid som vanligt." sa jag och började packa ihop alla saker som låg utspridda på gräsmattan.

"Hejdå, Alice." Ropade några innan de gick mot omklädningsrummen. Jag ropade glatt hejdå tillbaka.

"Ska du inte med och duscha?" frågade Kate och hjälpt till att samla ihop alla saker.Kate är min bästa vän men känns mer som en syster för mig eftersom att jag är ensambarn.

"Nej, jag duschar hemma, jag ska vänta på Leo." jag tog upp den tunga väskan och slängde den över axeln.

"Okej, men då ses vi imorgon." hon gav mig en kram innan hon sprang mot omklädningsrummen. 

"Jag skickar dig låten, så får du säga vad du tycker." ropade jag så hon skulle höra mig. Hon vände sig om och gick några steg baklänges.

"Toppen." 

Jag vände mig om och gick mot den stora tomma läktaren. Det började bli mörkt nu men strålkastarna lös upp hela planen. Killarna spelade en match mot varandra och det verkade som att det var lika. Nummer 24 sprang med bollen i famnen och alla killar från andra laget rusade efter honom. Nummer 24 var min kille. Med andra ord lagets kapten. När han kom fram till linjen slängde han ner den avlånga bruna bollen och gjorde en touchdown. Alla från hans lag hoppade på honom och samlades i en hög. Deras tränare blåste i visselpipa och ropade att det var samling. Leo kollade upp mot läktaren och formade ett hjärta med sina händerna. Jag klappade händer slängde en kyss mot honom.

Unforgettable loveWhere stories live. Discover now