Kapitel 4

3.3K 70 0
                                    


"Jag ska inte hålla er kvar här för länge." sa mormor när hon druckit ur sin kaffekopp. "Ni har en bal att gå till." Tilläggde hon.

"Mormor du vet att vi älskar att fika och umgås med dig." svarade jag glatt och vände mig sedan mot Leo som satt bredvid mig.

"Absolut, dina bullar är fantastiska." sa han och tog en tuggan av bullen han hade i handen. Både jag och mormor skrattade till.

"Vad glad jag blir att du tycker det." svarade mormor med ett brett leende.

"Så ungdomar, jag tror det är dags för er att gå till er efterlängtade bal." Sa hon samtidigt som hon började resa på sig. Jag och Leo gjorde desamma och reste oss från matbordet. Jag, Leo och mormor är som de tre musketörerna. Kompisar tycker vi är konstiga som umgås så mycket med min mormor. De orkar inte ens med sina mor- och far föräldrar en dag. Vilket jag hade så svårt att förstå. 

"Åh ni är ju för söta" sa Mormor i hallen när Leo hjälpte mig på med kappan. Jag log mot henne.

"Jag önskar jag kunde ta foto på er men jag till tillhör den grupp som inte förstår sig på dagens teknik." Jag och Leo skrattade

"Det gör inget, man kan fota sig där." Vi kramade om henne och tacka för fika innan vi åkte till balen.

***

Vi drog bort glitter draperiet med varsin hand. Framför oss pågick en fullsatt bal med många glada ansikten. Det hängde tyger och ljusslingor som vågor från taket. En dans yta hade ägt rum i mitten av rummet och en liten scen längre fram. Leo tog min hand vilket fick mig att kolla upp på han. Han log mot mig och tillsammans gick vi in. Vi blev snabbt fotograferade och efter det letade vi upp våra vänner.

Kling Kling

Alla tystnade när rektorn slog skeden i glaset. Vi hade varit här i över två timmar och kvällen hade varit fantastisk. 

"Hoppas alla har en trevlig kväll." började rektorn. Alla började jubla och hojta. "Jag tänkte avslöja det vi alla väntat på denna kväll. Årets kung och drottning." Allt jubel blev högre och alla blev spända över vilka två det var som skulle få äran. Jag stod med Kate lite längre bak i folkmassan så vi slapp trängas bland alla tjejer. Leo vet jag inte vart han är, jag hade inte sett honom på ett tag. 

Rektorn öppnade det guldiga kuvertet. "Årets kung är— kom igen ge mig en trumvirvel."  Alla Elever började låta och när spänningen var som störst sa hon.

"Leo Miller!" jag sprack genast upp i ett leende. Strålkastaren lös upp honom i mitten bland alla människor. De applåderade och flyttade på sig så han kunde gå upp på scenen. När han kom upp på scenen gav reaktorn honom blommor och satte på den stora kronan på hans huvud. Han tog tacksamt emot den och vinkade kungligt åt publiken vilket fick alla att skratta till, till och med han.

"Hmm undra vem drottningen är?" sa Kate lite fundersamt och log sedan mot mig. 

"Då ska jag få lov att presentera årets drottningen." Alla började återigen tagga till mestadels tjejerna. "Årets drottning är—" alla startade en trumvirvel och till slut hörde jag det jag drömt om att få höra.

"Alice Adams." alla började applådera, sedan tändes strålkastare på mig vilket fick mig att kisa. Alla vände sig om, kollade på mig glatt och gjorde plats åt mig så jag kom fram. 

Jag mötte Leos blick, han applåderade på scenen med ett leende på läpparna. När jag kom upp gav rektorn mig blommor och satte på den silvriga diamant fyllda kronan på mitt huvud. Jag tackade så mycket och gick sedan fram till Leo. Han gav mig en kram och pussade mig på kinden.

"Då får alla ge plats på dansgolvet så vårt par kan dansa första dans." Leo sträcket ut sin hand, jag tog tacksamt emot den och tillsammas gick vi ner från trappan. Han snurrade runt mig och ledde mig sedan in i hans famn. Jag slingrade mina händer runt hans nacke och han placerade sina händer på mina höfter. Sedan dansade vi en tryckare till den lugna låten som spelades med alla ögon på oss. Jag älskade en stund som denna. Trygg i Leos famn. 

***

"Ers höghet välkommen in." sa Leo när han öppnade dörren till lägenheten. Jag bugade och gick sedan in i lägenheten med ett leende. När klackarna var av och kappan hängde på kroken sa jag snobbigt.

"Kan herrn ge mig dricka." jag hörde att han pustade ut och jag kunde se framför mig hans blick.

"Jag är din kung inte din butler." sa han. Jag vände mig om och kollade på honom.

"Du må ikke vara min butler men jag är din drottning och jag vill att du ger mig dricka." sa jag med en tillgjort röst som skulle likna en hertiginna. 

Leo bet sig i läppen och kollar lurigt på mig. Sedan kom han till mig med ett rus och slängde mig över hans axel. Han ska alltid göra så. 

"Leo." skrek jag och sprattlade med både armar och ben.

När vi kom in i sovrummet slängde han ner mig på sängen. Jag skrattade högt och Leo satte sig gränsle över mig. Han kysste mig och vandrade sedan ner mot halsen. Jag bet mig i läppen och log för mig själv. Det här känns så bra. 

Vi bytte plats så han hamnade underst. Jag satte mig gränsle över honom och började knäppa upp hans skjorta, sedan kastade jag den på golvet bredvid. Han satte sig upp och smekte sina händer upp och ner från min rygg. Han fångade dragkedjan och drog den sakta ner. Mina bröst blottades och hans mun fångade det enda bröstet. Mina händer hamnade i hans hår och ett svagt stön lämnade mina läppar. 

Leo knuffade runt mig och knäppte upp hans byxor. Jag drog av mig mina trosor och väntade tålmodigt att han skulle komma nära mig igen. Han la sig sakta över mig och tryckte sina läppar mot mina. Med en stöt tryckte han sig in i mig vilket fick mig att stöna högt. 

Sex med varandra var så bra, jag älskade hur mycket vi älskade varandra. Första gången vi hade sex med varandra var nervöst, jag var oskuld, inte Leo. Än idag minns jag hur försiktigt och lugn har var. Jag älskade det lika mycket som när han var bestämt och dominant. 

Jag fångade hans läppar och tryckte hans kropp närmare min. 

"Jag älskar dig!" flämtade han. 

"Jag älskar dig med!" 

••••

Kommentera om idéer & rösta om du gillar den. 

Unforgettable loveKde žijí příběhy. Začni objevovat