Глава 2. Любов охолоджується

582 46 2
                                    

... Я не можу більше терпіти цей фарс. Зрештою, це та частина, де Ед і його радісні товариші висловлять своє невдоволення. Частина, де вони виправдають Юрі як жертву. Якщо я не відхилюся від даного сценарію, то не зможу уникнути домашнього арешту... Я вже нічого не зможу зробити.

Більш важливим є те, чи зможу я уникнути ув'язнення в монастирі... В будь-якому випадку, це потрібно обговорити з батьком. Ще раз повторюю: я нічого не зможу зараз виправити.

- ... Я сумніваюся, що зустріну когось з вас знову, тому тут я і попрощаюся з вами. Дякую усім вам: за те, що вчилися в цій академії, за те, що ставилися до мене добре, прийміть мою щиру подяку. Прощайте.

Так як я, ймовірно, не зможу більше з'явитися в пристойному суспільстві. У мене більше немає причин повертатися до цієї академії.

- Айріс, почекай...!

Попрощавшись, я хотіла покинути це місце, але Ед мене затримав. Він не вміє читати атмосферу, чи може він... Цікаво, як же "я" полюбила подібну людину.

- Перед відходом вибачся перед Юрі.

Серйозно ~ Дуже цікаво, а чому мені раніше подобався цей хлопець? Ах, з іншого боку... Думаю, мені здалося, що я почула щось дивне.

Я, дочка Герцога, повинна вибачитися перед дочкою Барона у всіх на очах? Я дуже хотіла б запитати це вголос.

... Я не кажу, що не можу вибачитися тільки через образу або гордість. Проте, дочки є дочки. Те, як я поведу себе, сильно відіб'ється на нашому Герцогському Домі, у якого великий вплив серед аристократії.

Іншими словами, коли я вибачусь, це буде порівняно з тим, що Дім Армелії схиляється перед Домом Барона. Неприйнятно для члена Герцогського Дому схилятися перед кимось з Дома Барона.

Мало того, що це вплине на нашу сім'ю, це також вплине на сім'ї Маркіза і Графів. Якщо після цього нижча аристократія почне нахабніти, то розстановка сил серед усієї аристократії впаде... Хааххх, він серйозно ні про що не думає, окрім любові.

По-перше, хіба це саме те, що ти повинен сказати своїй колишній нареченій? Склади руки на груди і подумай краще!... Беручи ситуацію до уваги, тут знаходжуся не тільки я, але і безліч цікавих глядачів... Хоча здавалося, що знаходяться тут студенти ніяк з цим не пов'язані, але були і ті, хто дивився на мене з симпатією. Вірніше, я відчувала їх співчуття, спрямоване на мене.

... Я могла б піти звідси прямо зараз.

- ... Я не буду вибачатися. Все, що я робила, я робила з гідністю і самоповагою. Навіть якщо це призведе до мого повного знищення в майбутньому, я не поступлюся.

Я була сповнена рішучості, коли робила ці речі, ось, що я хотіла підкреслити.

- ... Пані Юрі. Цікаво, чого ще ви збираєтеся мене позбавити. Мій наречений, мій статус...

Я дозволила сльозам текти по щоках. Відчуваю себе трагічною героїнею. Ох, після такого повороту подій на мене були спрямовані позитивні емоції. Незважаючи на те, що раніше до мене ставилися як до злочинниці, зараз я опинилася жертвою.

- Однак, я це я, і є деякі речі, від яких я не відступлюся. Гордість - одна з них. Вибачення перед вами розтопче мене. Тому я не буду вибачатися. Я не дозволю вам забрати в мене ще щось.

Я висловилася... Ах, відчуваю себе краще. Відчуваючи полегшення і радість, я покинула це місце. Ед залишився незадоволеним. У героїні же був порожній погляд і знак питання над головою, немов окрім метеликів і квіточок у неї в голові нічого не було.

Після того, як я вийшла з цієї будівлі, я дійшла до околиць Академії... Незважаючи на те, що це може здатися трохи дивним, я довірила моєму хорошому молодшому братові подбати про все. Як і очікувалося, він вже зв'язався з родиною, щоб хто-небудь мене забрав.

Я сіла в розкішний екіпаж... Що ж стосується мого багажу, сім'я, ймовірно, домовиться про його повернення або знищення.

Тепер, думаю, можна попрощатися з академією. До того ж, у мене більше немає причин сюди повертатися. Згідно з сюжетом, крім ув'язнення та позбавлення мене соціального статусу було ще дещо. Батько хотів, щоб я покинула академію.

ФУХ... Я видихнула. Фарс закінчився... Сюжет доходив тільки до цієї точки. Далі тільки невеликі начерки. Перш за все, зустріч з "Фінальним Босом", моїм батьком. Чесно кажучи, я вже нервую.

У той час як екіпаж продовжив свій шлях у напрямку до резиденції Армелії в Королівському Місті, атмосфера всередині карети ставала все важчою і важчою.

Благоустрій Дочки Герцога Том 1Where stories live. Discover now