Глава 17. Мама - це чит

119 12 1
                                    

До початку продажів я відправила пробник матері, якій, схоже, він сподобався, так що вона почала рекламувати його тут і там. В результаті, він став вельми популярний серед аристократів і навіть простолюдин, незважаючи на високу ціну... У мами і правда великий досвід в рекламі. Тому я потай віддала їй посаду директора з маркетингу.

По суті, через розширення компанії, моє навантаження тільки збільшилося. Навіть незважаючи на те, що кількість працівників збільшилася, роботи у мене не зменшилося - з початку наших операцій ще й року не минуло, так що доводиться за всім спостерігати... Але я почала піклуватися про своє здоров'я.

- ... Юна пані Айріс.

- Ох, Себастьян. Щось трапилося? Якщо не помиляюся, наша розмова призначена на полудень?

- Надійшла інформація, що мадам прибуде опівдні...

- Е? Мама? Але вона і словом не обмовилася про це в минулому листі...

- У будь-якому випадку, чекаємо ваших вказівок.

- Т-ти прав. Будь ласка, попроси людей в їдальні пройти до дверей, а також приведи кімнату мами в порядок. Навіть якщо її зазвичай і чистять, потрібно ще раз все перевірити.

Будь ласка, також поміняйте квіти в холі. Нехай це будуть троянди, які ми використовували в нашій продукції. Після (хочу перевірити новий продукт) принесіть шоколадну помадку на десерт і складіть відповідне меню. Оскільки шоколадна помадка досить живильна, краще накрити легку закуску.

- Як забажаєте.

- Подайте трав'яний чай. Його продаватимуть в кафе компанії Азура, так що я хочу зрозуміти, чи варто це того.

До речі, чайна - це нове підприємство. Не думаю, що варто було продовжувати ділити все на "Шляхетну лінію" і "Лінію для простолюдин", так що це кафе зможуть відвідувати і дворянство, і багатії.

Так що шоколадні вироби поділили між чайною і кондитерською.

А, до речі, знаєте, я ж залишила шляхетну лінію, тому що дворянство любить особливе звернення. Коли ми ввели систему членства, то усі були в такому захваті, що відразу кинулися його просити.

Якщо вони отримують членство, то можуть відвідувати ексклюзивний магазин в Королівському Місті і фабрику. Там вони можуть подивитися на те, як робиться вся наша продукція.

Благоустрій Дочки Герцога Том 1Donde viven las historias. Descúbrelo ahora