Глава 3. Дочка-лиходійка повертається додому

425 34 4
                                    

Резиденція Герцога Армелії... У цьому будинку в Королівському Місті живуть батько, який не може покинути Королівське Місто через свою посаду прем'єр-міністра, і мати, яка любить перебувати поруч з ним. Саме тому будинок несподівано розкішний. Судячи з моїх знань з минулого життя, будинок настільки великий, що його можна вважати маєтком.

Увійшовши до будинку, в першу чергу я піднялася в свою кімнату, а потім сіла в крісло, щоб трохи заспокоїтися. Зрештою, я повинна зустрітися з "Фінальним Босом". Хочу трохи перепочити.

- ... Юна пані....!

- ... Ох, Таня, я повернулася.

До кімнати увійшла служниця з очима, повними сліз, Таня. Незважаючи на її низьке походження, у неї були чудові манери, а також красиві риси обличчя.

- Як ви можете залишатися такою спокійною...?! Навіть я так розчарована і незадоволена...

Вид розпатланої дівчини, яка проливає сльози, зігрів мені серце. Але в той же час, мені було щиро шкода, що я викликала у неї такі сильні переживання.

Простолюдинка Таня... Дівчинка, яку я підібрала в трущобах, коли таємно відвідувала місто. У ті часи я відчувала жахливу тяжкість від титулу "Дитина Герцога". Це відбувалося не тільки вдома, але і в аристократичному колі. Іншим людям було важко зі мною просто спілкуватися через мій родовід. Коли я прийшла в місто, то знайшла її лежачою на узбіччі. Думаючи, "Раз вона дитина, то зможе стати моїм співрозмовником", я підібрала її. З тих пір вона була дуже вдячна і вирішила добре мені служити.

Якщо ви мене запитаєте, то я не перебільшу, назвавши Таню моєю родиною.

- Будь ласка, заспокойся, Таня. Ще не час впадати в паніку і ридати.

- ...Як скажете. Будь ласка, вибачте мене. Що стосується пана, схоже, він повернеться тільки ввечері.

У Тані світла голова на плечах. До того ж, вона може негайно впоратися з будь-якою ситуацією. Наприклад, зараз, заспокоївшись, її сльози вмить висохли.

- ...Ось як. Тоді можеш принести мені чогось попити, щоб розслабитися?

- Як забажаєте.

- ... Таня.

- Що таке?

- ...Дякую.

- Це може здатися вам самовпевненим, юна пані. Проте, я вважаю, що служу юній пані, а не Дому Герцога Армелія. Тому, навіть якщо він з королівської сім'ї, я ніколи не пробачу пана Едварда, який зрадив юну пані. Так що під час вашої зустрічі з паном я буду на стороні юної пані.

Благоустрій Дочки Герцога Том 1Where stories live. Discover now