Глава 31. Марнослів'я: різні думки

220 15 4
                                    

- Подумай про це, Альфред. Останнім часом ти проводиш дуже багато часу з Руді.

Я покликала до себе онука, Альфреда. Моє ім'я Арія Вон Тасмерія. Цього Королівства... Королева-вдова Королівства Тасмерія. Людина навпроти мене - Альфред. Мій онук і Перший Принц. А людина поруч з ним - Руді. Його друг дитинства і помічник.

- Так, бабуся. Я був чимось зайнятий останнім часом.

Хоч він і відповів з посмішкою... Я не можу читати емоції свого онука. Його усмішка виглядає занадто природною. Якби я не жила в світі, де обман є нормою, то, можливо, нічого й не помітила б.

- Я знаю про це. Еллія і Ед багато діяли останнім часом, так що ти, можливо, приєднався до прем'єр-міністра, чи не так?

Хоч це і сумно, але наша країна все ще під гнітом боргу від війни, що сталася тридцять років тому. Борг потихеньку виплачується, і поки ми будемо вести себе в рамках, все буде в порядку.

Проте, Еллія і Ед з легкістю виходять за межі цих рамок. Часте відкриття кухонь для бідняків, покупки Еллії дорогих суконь у величезних кількостях, а тепер ще й покупка сукні для нареченої Еда на заручини...

Після, щойно церемонія закінчилася, Ед відправився на курорт разом з новою нареченою... Ім'я дівчинки - Юрі або щось на зразок того, якщо я не помиляюся ... І вона сказала: "Це прекрасне місце. Буде чудово, якщо більше людей зможуть їм насолодитися. " Тому ... Ед сприйняв це до крайності серйозно і почав розвивати цей курорт.

І, нарешті, вони виступили проти зауваження прем'єр-міністра, вели себе вкрай нерозумно і відмовилися що-небудь слухати. Зрештою, противники покупок одягу для Юрі  так і не були почуті.

... По-перше, покупка одягу для Юрі за рахунок грошей королівської сім'ї досить дивна. Через те, що Еллія занадто сильно розбалувала Едварда, він виріс нахабним, і це стало дуже клопітно.

Бюджет Королівства розділений між королівською сім'єю та управлінням державою.

Бюджет королівської сім'ї повинен бути використаний на її особисті потреби.

Гроші для держави, як зрозуміло з назви, повинні бути використані для управлінням Королівством. Наприклад, візьмемо мій одяг: бюджет королівської сім'ї йде на одяг, що я зазвичай ношу. Але для офіційних справ гроші беруться з державних коштів, тому що це потрібно для управління Королеством.

Благоустрій Дочки Герцога Том 1Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum