Глава 8. Розвідник

214 26 2
                                    

Через два дні, прямо перед інспекцією, я закінчила читати документи. Оглядати будемо не тільки великі міста, а й маленькі села.

Звичайно, я не зможу оглянути все. На цей раз головна мета - з'їздити на південь, де останнім часом зменшилися податкові збори, а також на схід, де збори особливо високі.

Мені було шкода Райла і Діда, але поїздка проходила гладко, без зіткнення із злодіями, так що інспекція йшла за планом. Час від часу я питала Реме про села, щоб отримати більш повне уявлення про стан справ.

Ось так і пройшов місяць... і настав час для зустрічі з Монедою. По правді, для мене ця зустріч була першим випробуванням.

Нашу компанію провели в приймальню Торгової Гільдії. На відміну від прийомних аристократів, кімната Торгової Гільдії була заспокійливою і простою, а зовсім не величезною і розкішною. Напевно, це через відмінності в людських цінностях.

 Напевно, це через відмінності в людських цінностях

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

- Давно не бачилися, пані Айріс.

Людиною, що ввійшла в кімнату, був енергійний молодий чоловік в окулярах... Завжди, коли я бачу усмішку на його обличчі, він здається мені підозрілим.

- Давненько, Монеда. Ах, будь ласка, давай без церемоній, я сьогодні інкогніто.

- На жаль, але це мій спосіб вести справи.

- Ось як. Зрозуміло, ти завжди був таким.

- Так чим я можу вам допомогти?

Раптово повертається до справ, хах. Недоречно буде починати жалісну розмову про старі часи... Але, повторюся, Монеда завжди був таким.

- Що ж, Монеда. Ми ж давно не бачилися. Як у тебе справи?

- Мої справи? Ну, відкинувши подробиці, дуже добре.

- Так і думала. Що і очікувалося від заступника Торгової Гільдії по рахунках. В такому випадку, ти, звичайно, сповіщений про мої дії?

Благоустрій Дочки Герцога Том 1Onde histórias criam vida. Descubra agora