Глава 26. Спілкування

106 8 1
                                    

Я зробила майже всю сьогоднішню роботу, залишилося лише скласти і затвердити документи. Через те, що я не хотіла вечеряти з молодшим братом, я попросила Таню принести мені закусок. Мама і Таня не звернули на це увагу, розуміючи мої почуття.

Хмари зовні повністю потемніли, а морок кімнати розганяла лише настільна лампа... Думаю, пора мені носити окуляри. З тих пір, як я почала переглядати звіти, мені нічого не допоможе, якщо зір погіршиться.

Тук-тук, стукання луною розноситься по кімнаті. Коли я попросила людину увійти, то нею виявився Берн.

- Тобі щось потрібно?

- ...Ти все ще працюєш?

- Вірно. Як бачиш.

- ... Ти завжди працюєш за таким розкладом?

- З тих пір, як приїхали мама і дідусь, я його злегка звільнила. Раніше я працювала весь день безперервно.

... І правда, я дуже давно не розмовляла з братом подібним чином. Минуло майже два роки з нашої останньої зустрічі, але навіть коли ми були в академії, то у нас було своє оточення, так що не було особливих можливостей поговорити один з одним.

- ...Ось як...

- Я можу задати тобі одне питання?

- Яке?

- ... Чому ти допоміг Другому Принцу в той раз?

- ...Чому ти питаєш...? Тому що старша сестра робила такі речі по відношенню до Юрі...

- Ти говориш про те ... як я її критикувала і розпускала чутки. Ти був готовий взяти відповідальність за результати того, що сталося?

- ...

- Якщо хочеш зайняти місце батька як наступного прем'єр-міністра, то ти повинен думати про наслідки. Наслідки своїх дій і те, який вплив вони нададуть.

... У мене немає детальної інформації про твою поведінку в Королівському Місті. Та я і не хочу знати. Проте, мені відомий факт, що у тебе підмочена репутація.

Прямо зараз я не дозволю тобі стати герцогом, а становлення прем'єр-міністром для тебе зараз всього лише нездійсненна мрія.

- ... Борг підданих - виконувати бажання королівської сім'ї.

- Роль прем'єр-міністра полягає в тому, щоб наглядати за Королівством по волі Короля. Проте, його борг виступити проти Короля, якщо той робить помилку... Крім того, ти сказав, що твій обов'язок - виконувати бажання королівської сім'ї, але хіба ти не повинен брати до уваги і почуття інших?

Благоустрій Дочки Герцога Том 1Where stories live. Discover now