Глава 7. Вивчення

230 24 4
                                    

- Інспекція займе два дні. Якщо щось знадобиться, зверніться до Тані. Таня. Будь ласка, подбай про приготування.

- Зрозуміла.

- І ще, хтось може зв'язатися з Монедою?

- Ви сказали Монеда?

- Вірно. Якщо я не помиляюся, він зараз працює на торговельну гільдію.

Торгова гільдія, як зрозуміло з назви, організація, яка об'єднує різні магазини. Щось схоже було в Японії в період Воюючих Царств.

Монеда теж один з узятих мною дітей. Але, коли я поїхала в академію, він приєднався до Торгової Гільдії.

- Так, і, якщо я не помиляюся, він зараз якраз керує рахунками... Я безумовно зв'яжуся з ним.

- Тоді, Райл. Я розраховую, що ти зв'яжешся з ним. Якщо можливо, я хочу зустрітися з ним ближче до кінця нашої подорожі.

- Я зрозумів.

Обговоривши деталі нашої поїздки, троє вийшли. Хвилина в хвилину прийшов Себастьян з документами, запитаними раніше, і я почала читати.

До відома, коли я жила в Японії, то працювала в податковій службі. Завдяки цьому, у мене був хороший навик читання звітів про доходи та витрати і інших подібних документів. Я легко можу відстежити числовий слід.

- ... Юна пані. Час ланчу.

- ... Боже. Уже?

Час швидко пролетів, і перш, ніж я це зрозуміла, настав ланч. Я правда дуже вдячна тому, хто приготував його. Чесно кажучи, через те, що я була такою зайнятою в тому житті, у мене не було часу правильно харчуватися.

Швидко з'ївши їжу, я негайно повернулася до роботи... Ах, я ретельно прожувала їжу. Я не забула про дієту. З цією роботою швидше я забуду про їжу.

***

Моє ім'я Таня. У мене немає прізвища. Босачка і мешканка нетрів Звичайно, оскільки колись я була однією із жителів трущоб - мене це ніколи не хвилювало.

Так само я та людина, яка з якоїсь причини приєдналася до дочки Герцога. Я ніколи не знала, чим буду харчуватися або що принесе завтрашній день, але все обернулося таким чином... Раніше навіть в мріях я ніколи не думала, що таке може трапитися.

Людина, якій я служу, юна пані Айріс - молода леді благородного походження. Вона прекрасна молода жінка, яка іноді буває наївна.

Якщо ви запитаєте, чому така людина, як я, служу в одній з найвидатніших і відомих сімей Королівства, то це через примхи юної пані. Проте, я вдячна за її примху. Цього було більше, ніж достатньо, щоб врятувати мене від неминучої смерті...

Але юна пані сказала, що я "важлива" і вона ставиться до мене як до товариша, так що я дуже цьому рада... Я хочу служити пані всім серцем. Ось про що я думала. Юна пані дала такій незначній істоті, як я, причину залишитися в живих.

Тепер же заручини моєї дорогої юної пані були скасовані цією ненависною людиною.

Цю частину королівської сім'ї дуже складно зрозуміти.

Можна було прийняти, що він не розгледів привабливість юної пані, але він не тільки закрутив шури-мури з донькою Барона, але і принизив дочку Герцога перед натовпом, що просто обурливо. Це непростимо.

Правда, коли моя люба юна пані повернулася додому, вона виглядала жваво. Хах? Подумати тільки, ви ж так його бажали! Через те, що ви хотіли цього всією душею, я подумала, що тут щось не так... Але коли я подумала краще, то зрозуміла, що у молодої пані немає причин страждати або шкодувати через цього хлопця.

Я не знала, як пан відреагує на те, що сталося, але коли у нього видалася вільна хвилина, він запросив до себе молоду пані. Будь ласка, робіть усе можливе. Навіть якщо юну пані зашлють на край світу, моє головне бажання - служити їй.

На щастя, крім домашнього арешту, юну пані більше не покарали.

Але більше, ніж полегшення, я відчула здивування від швидкості того, що відбувається... Юна пані стане Представником Феодального Лорда?

Боже, що твориться в голові пана? Коли я це почула, я не повірила своїм вухам.

Моя дорога юна пані - освічена шляхетна леді, яка ніколи не  зганьбить титул дворянина. Хоча я ніколи не бачила її в дії, але передчуття говорить саме про це.

Зрештою, в розкладі юної пані з дитинства був акцент на етикет. А в академії ще були арифметика, поезія, література, історія, географія та інші загальні предмети.

Так що очевидно, що юна пані впорається з чим завгодно...

Вона дала мені інструкції і приступила до читання документів, що приніс їй Себастьян.

Коли я кинула погляд в документи, я відразу ж побачила безліч цифр, але вона читала їх занадто швидко.

Іноді вона записувала щось у зошит, і я зрозуміла, що вона дійсно це читає.

Очікувано, рівень юної пані недосяжний для мене. Ось про що я подумала.

Проте, через те, що юна пані виглядала занадто зосередженою і навіть не помічала нічого навколо, я час від часу відволікала її на відпочинок, щоб вона не перепрацювала.

Благоустрій Дочки Герцога Том 1Where stories live. Discover now