Глава 23. Результати

103 6 0
                                    

У момент, коли чоловіки підійшли до мене, з'явилася Таня, щоб захистити мене. Для мене все відбувалося в сповільненій зйомці.

- ... Ні кроку далі.

Раптово в Тетяниних руках опинився ніж. Цікаво, звідки вона його дістала. Вона притискала його до чоловічого горла, допоки крапля крові не скотилася вниз по його шиї.

- Хт-хто ти, дідько...

Через несподіваниц поворот справ чоловіки були злегка здивовані. Але вони швидко оговталися, а наймач навіть почав сміятися.

- Чи не ти казала, що погано використовувати насильство, але чим це ви зараз займаєтеся?

- Все через ваше ставлення. Насильство буде зустрінуте насильством.

Ні, насправді, я зовсім так не думала... Якщо коротко, це була відмовка, яка перша прийшла в голову. Таня, ти не могла більше терпіти. Але, завдяки тобі, я врятована. Мої тобі подяки.

Отже, що я повинна зробити. Якщо я оголошу про свій статус, то все відразу вирішиться. Але я хочу, щоб їх впіймала варта, якщо можливо. Так ми зможемо показати її можливості для збереження громадського порядку.

Я хочу, щоб вона з'явилася, оскільки подібна ситуація в майбутньому може статися з будь-ким. До того ж, це посилить думку, що варта Герцогського Дому захищає городян.

- З тобою все гаразд~?

Вибравши потрібний момент, з'явився дідусь. Ще одна людина... Більш того, він виглядає сильним, так що настрій чоловіків повністю змінився.

- ... Тц. Йдемо.

Коли наймач, нарешті, зважився, два інших чоловіки пішли слідом за ним.

- ... Юна пані!! Чому ви робите такі небезпечні речі!

- Боже, Таня. Ти не повинна була називати мене юною пані.

- Чи не час для цього! У мене всередині все похололо. Навіть якби пан Гезель не з'явився, я б знайшла вихід ...

- До речі, ти розлютилася ще до мого виходу, чи не так?

- Все тому, що пані була в небезпеці. Це природно.

- Стільки злості... Ти не могла спокійно розмовляти. Якби вийшов дідусь, то розмови теж би не вийшло... Тому я подумала, що сама підходяща людина - це я.

- ...Проте...

- Головною причиною було те, що я повинна була виступити в ролі адвоката. Ці діти теж городяни, яких я повинна захищати.

Благоустрій Дочки Герцога Том 1Where stories live. Discover now