Глава 12. Заснування компанії

159 17 1
                                    

Отже, ми заснували щось на зразок компанії. Її назва: "Компанія Азура". Завдяки загальним зусиллям, ми змогли вчасно надати товар в магазин.

Коли я відправила продукт матері на пробу, вона відразу влаштувала чаювання, і він моментально став популярним серед аристократів. Компанія тепер настільки завантажена, що ми не встигаємо обробляти всі замовлення.

Спасибі знанням з того життя.

Була ідея збільшити виробництво, але ми від неї відмовилися. Оскільки основний споживач - дворянство, замість підняття продажів краще дотримуватися заданого темпу і зберігати дефіцит.

До того ж, на коробках з шоколадом почали друкувати лілії - логотип нашої марки... Це підготовка до появи майбутніх конкурентів. До речі, один вже з'явився.

Зараз розробляється окрема лінія шоколаду для простолюдин.

Але зараз шоколад все ще розкіш. На даний момент ми думаємо про відкриття кафе та продажу таких речей, як млинців з шоколадним кремом і фруктів в шоколаді... Ми вже знайшли підходяще місце і спосіб отримання інгредієнтів. Так що операція скоро почнеться.

Сей був дуже, дуже зайнятий, бігаючи тут і там.

Хоч я так і сказала, це не означає що я сама б'ю лише байдики. З заснування компанії, я постійно керую в ній, а також готую проекти реформ для герцогства.

Хоч мій розклад і забит, це досить ностальгічно, тому що в моєму минулому житті все було точно так же.

Викину ці думки з голови і подумаю про першу речі на порядку денному. Зустріч з Сеєм.

- Поточний стан справ описано в цих документах.

- Лінія шоколаду для дворянства в повному порядку. Що щодо пошуку робочих?

- Все нормально. Безліч кухарів приходить в нашу компанію. Невідома їжа... Люди хочуть дізнатися, як її робити.

- Ясно. Тоді, будь ласка, введи систему вихідних, про яку я тобі недавно розповідала. Що стосується Меріди, то якщо ти вважаєш, що ці кухарі підходять, тоді надай їх їй, адже я хочу почати іншу лінію. Ми почнемо, щойно закінчимо з підготовкою. Тому я хочу, щоб вона все перевірила замість мене.

- Як забажаєте.

- У майбутньому я хочу поширити наш товар не тільки в Королівському Місті, а й за його межами... Тому нам потрібен спосіб транспортування в ці території ... Цікаво, ми можемо просто створити транспортний відділ? Таня, будь ласка, поклич Реме і Монеду.

Як я і просила, Таня негайно вирушила за Реме і Монедою.

- ... Монеда, як торговці зазвичай доставляють свої товари?

- Ну... Якщо це дрібних або середніх розмірів товар, то особисто. Якщо великий, то наймають супроводжуючих або беруть особистих помічників і відправляють з ними.

- ... В такому випадку, як я і думала, найкращим рішенням буде організувати транспортний відділ. Реме, будь ласка, негайно знайди карту. Потім серед доріг Королівства вибери ті, які проходять по рівнині і надай мені інформацію про їх клімат і різниці в температурі. Також порахуй, скільки часу займе доїхати туди з нашого герцогства. Будь ласка, обговори з Райлом, скільки супроводжуючих буде потрібно і скільки це буде коштувати.

- Так ~ Цікаво, що ж починається на цей раз ~?

- Вважаю, розробка транспортного відділу? Але до того, як ми все це оформимо, потрібно порахувати, скільки це буде коштувати. Так, Сей. Спочатку склади графік роботи тих робітників, про які ми говорили раніше, а також обговори це з Мерідою, щоб тримати її в курсі справ. Реме, будь ласка, займися цим негайно. Таня, поклич Себастьяна. І, Монеда, залишся, нам потрібно обговорити концепцію банку.

Отримавши вказівки, усі негайно кинулися їх виконувати. Думаю, потрібно збільшити число персоналу. Хоч я і хотіла зменшувати його поступово... Ми дуже потребуємо людей. Якщо Сей продовжить в такому ж дусі, то скоро зламається... А це недобре.

Упс, потрібно подумати про щось інше.

- ... Монеда. У тебе є питання з приводу того, що ми щойно обговорили?

Настав час повномасштабних дій і просування реформ герцогства. Рішення раніше розповісти про ідеї банку Монеді було вірним.

Хоч зараз на ринку і використовуються гроші, але немає жодної організації з їх контролю. Для мене це було дивним ... Цікаво, городяни повністю витрачають гроші? Якщо ні, значить, відкладають в Торговій гільдії. Схоже, Торгова Гільдія теж пропонує подібного роду послуги, і люди легко можуть зняти гроші в будь-якому відділенні Гільдії, що дуже зручно.

Проте, Торгова Гільдія робить це непрофесійно: вона просто зберігає вкладені гроші.

- У тебе є питання з цього приводу?

- Ні. Все-таки здорово ви придумали.

Ну, не я це придумала. Хоч я і хотіла це сказати, але я не могла, так що мовчки посміхалася.

- Для початку купи будинок, в якому буде банк. Після використай моє ім'я і організуй зустріч з Головою Торгової Гільдії та іншими президентами важливих компаній.

- Я зрозумів.

Благоустрій Дочки Герцога Том 1Where stories live. Discover now