Глава 28. Юна пані звалилася від хвороби

104 5 0
                                    

За допомогою Діна зменшився час, потрібний для управління герцогством, так що у мене навіть з'явився вільний час для відвідування міста. Як і думала, відчуваю себе оновленою кожен раз, коли туди йду.

- А, Дін! Нічого, якщо ми наостанок зупинимося в дитячому будинку?

- Якщо це бажання пані Аліси.

Між іншим, коли я попрямувала до міста, то запросила Діна з собою. Оскільки робота закінчилася рано... Я думала, як же йому віддячити, і це раптово спало на думку.

Спочатку Таня була рішуче проти цієї ідеї. Вона говорила: "Ви пропонуєте взяти людину, про яку ми нічого не знаємо?" Але через мамині рекомендації і присутність дідуся мені вдалося наполягти на своєму.

До речі, хоч Дін і не працює з дітьми, але він цілком непоганий в цьому. Тому, в порівнянні зі мною, він набагато популярніший... Думаючи про це, я трохи засмутилася, але, побачивши щасливі обличчя дітей, вирішила промовчати.

- Братик, сестричка. Ви ще сюди прийдете?

Дитина підійшов до нас і подивився благальним поглядом. Ааа, як же мило ...!

- Звичайно. Так, Дін?

- Ага. Тому, будь ласка, будь хорошою дитиною і трохи почекай.

Коли настали сутінки, я, вичавлена як лимон, покинула притулок і вирушила додому. Ух. Сьогодні було дуже весело. Давайте спробуємо завтра.

Хоч я і робила перерву час від часу, коли приїжджала мама, але у мене все одно не було вихідних. Проте, коли прийшов Дін, я змогла взяти вихідні і відправитися в місто.

Точніше, з появою Діна робота несподівано почала закінчуватися раніше, в результаті, все нормально, навіть якщо я візьму вихідний. Як я і думала, вихідні дуже важливі.

- ... Пані Аліса...

- Так як ми вже пішли, можеш більше не називати мене Алісою.

У відповідь Дін злегка розсміявся.

- Прошу вибачення. Юна пані, чому ви так старанно працюєте?

Через раптове і несподіване запитання я зупинилася.

- А ти сам хіба працюєш не так само важко?

- Це інше. Я працюю, щоб жити. Проте, юна пані інша. Як дочка герцога, дочка прем'єр-міністра... навіть якщо ви не будете працювати, ви ж все одно зможете вижити?

Благоустрій Дочки Герцога Том 1Where stories live. Discover now