7| Slizolinská výuka tanca

2.5K 163 12
                                    

                                     7 |              Slizolinská výuka tanca

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                                     7 |
              Slizolinská výuka tanca




Ubehlo už pár mesiacov od nástupu na Rokfort.

Každí ma na škole poznal ako dievča, ktoré porazí každého v dueloch obrany proti čiernej mágii a samozrejme najlepšiu priateľku Freda a Georga Weasleyovcov.

Obrana proti čiernej mágii, bol môj najobľúbenejši predmet, ktorý som doposial študovala. Stále som bola uzavretá v knihách s tématikou o čiernej mágii, ktoré som ukradla zo zakázaného oddelenia a spolu s Lolou som si precvičovala kúzla.

A ako rýchlo plynul čas, toľko krát som bola po škole, kvôli Fredovy a Georgeovy.

Naposledy som im pomáhala vo vylomeninách, ktoré sme vykonali v Medových labkách. Zato, že sme tam nechali vybuchnúť ich divný experiment, o ktorý sa pokúšali.

Profesorka McGonagallová strhla chrabromilu až tridsať bodov, čo ma mierne prekvapilo, ale zaroveň ma neprekvapilo to, že profesor Snape strhol slizolinu len desať bodov. Aj tak to nemalo žiadne výhody, keďže na mňa slizolinský prefekti neustále zazerali

Po týchto incidentoch ma poznali aj ako človeka, ktorý porušoval pravidlá a držal s dvojčatami. Čarodejník musí poznať pravidlá hry. A potom ich musí hrať lepšie ako hocikto iný.




Boli už skoro Vianoce, čo znamenalo, že mal čoskoro prísť na rad Vianočný ples.

Nenávidím sa za to, že som uzavrela s Fredom a Georgeom tú hroznú stávku. Ako to len pre svätého Merlina urobím!

Premením Drops na Malfoya. Bude to Malfoy s platinovými blond vlasmi a so žiarivými žltými očami, a z jeho úst nebudú vychádzať urážlivé slová, ale skôr mačacie mrnčanie. Pri tej myšlienke som sa mierne uškrnula

A keď už ide o búrkového chlapca, tak je to zahorklý idiot, ktorý ma neustále provokuje a snaží si z toho niečo vykompenzovať. Pravdepodobne rozum, ktorý nechal doma.

,,Čo ťa štve?" Vytrhol ma z premýšľania Harry, kým som sa dívala na snehové vločky z Rokfortského okna. Jemne som sa mykla, pretože ma mierne prekvapil.

,,Nechcel som ťa vystrašiť, prepáč," usmial sa a sadol si vedľa mňa na studenú parapetu.

,,Uzavrela som príšernú stávku s Fredom a Georgeom," vzdychla som a chytila som sa za hlavu.

,,Vec, ktorú som sa naučil od Rona je tá, že nikdy netreba uzatvárať stávky s Fredom a Georgeom, ale vždy to je lepšie ako bojovať s drakom," uchechtol sa Harry a prehrabol si jeho hnedé vlasy, ktoré mu odstávali na všetky strany.

,,Je to oveľa horšie ako bojovať s drakom. Ja musím pozvať na ples naozajstného Draca," vzdychla som a udrela som si hlavu do tvrdej steny.

Harry sa začal smiať a postavil sa z parapety a vybral sa na odchod. ,,Máš pravdu, je to oveľa horšie ako bojovať s drakom."


Slytherin Queen Where stories live. Discover now