44| Črepy a krv

1.5K 106 39
                                    

                                    44|                             Črepy a krv

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

44|
Črepy a krv


,,Ja toho Zabiniho zabijem!" Mierila som do slizolinskej klubovne a hnev mi prúdil v žilách ako vlny v mori.
,,Počkaj, Chamberlainová!" Chytil ma za rukáv košele Malfoy. ,,Nesprav nič, čo by si ľutovala."

Vstúpila som do slizolinskej klubovne a zbadala som Zabiniho, ktorý spokojne sedel na zelenej pohovke a vôkol neho sa týčili dve slizolinčanky, ktoré sa chichotali a hrali sa so Zabiniho kravatou.
Neľútostne som sa rozbehla za Zabinim a jedným ťahom prútika som ho pritiahla ku sebe. Mladé slizolinčanky sa na mňa bojazlivo pozreli a rozbehli sa do izieb, no na Zabiniho tvári sa objavil škodoradostný úsmev a jeho oči zablysli v tme.

,,Čo si to ponúkol Malfoyovi?"
,,Nič, čo by vám dvom neprospelo. Bolo to čaro, ktoré vo vás prebúdza vašu najväčšiu vášeň."

Pocítila som ako Malfoyove stojace telo za mnou stuhlo a v tom momente som sa prudko nadýchla a prehltla som suchý vzduch, ktorý mi uviazol v krku.

,,Chod do čerta, Zabini," prehovorila som a zamierila som do ticha izby.



                                   •••••••

Nastal ten deň. 21.október.

Neviem či som bola smutná, alebo zo mňa sršala neopísateľná energia.

Boli moje šestnáste narodeniny a deň, ktorým sa mal začať Maškarný ples.

Obliekla som si dlhé šaty, ktoré sa dotýkali dlážky ako rozdrobené zlatisté uhlie. Navrchu boli úzke a decentne odhaľovali hruď, na ktorej mi žiarilo moje znamienko v tvare labky.
Na perách sa mi leskol červený rúž ako preliata krv a tvár mi zdobila čierna úzka škrabka, z ktorej mi žiarili smaragdové zelené oči.

,,Wau," započula som hlas, no vlastne dva hlasy. Keď som sa pozrela do zrkadla, tak za mnou stáli dve ryšavé hlavy a na tvárach sa im objavili širokánske úsmevy.
,,Fred, George," vyhŕkla som a prudko som ich oboch objala okolo krku.

,,Nemohli sme si nechať ujsť tvoje šestnáste narodeniny a samozrejme Maškarný ples, ktorý si usporiadala spolu s fretkou," uškrnul sa na mňa George.

,,Samozrejme ten ples bol prednejší," šťuchol do Freda George a v tom momente sa nado mnou objavili trblietky a rôzne hviezdičky, ktoré sa spájali s narodeninami. Fred predo mňa postavil ružovú tortu, na ktorej bolo napísané "Všetko najlepšie Slizolinská kráľovna" a šestnásť fialových sviečok bolo v tvare krásnych ruží.

,,Všetko najlepšie k narodeninám,Chamberlainová!" Zakričali obidvaja a v tom momente som obidvoch poriadne vystískala. Myslím, že tento deň nebude až taký zlý.

Vyšla som zo slizolinskej miestnosti spolu s Fredom a Georgeom a chodby Rokfortu boli preplnené študentmi a na ich tvárach sa črtali masky rôznych farieb a tvarov. Chodby boli vyzdobené sviečkami, ktoré horeli vo vzduchu a lietajúcimi netopiermi, ktorí viedli študentov do Veľkej siene, ktorá sa dnes nazývala Maškarnou sieňou, plná pochúťok a skvelej hudby.

Slytherin Queen Where stories live. Discover now