37| Amortentia

1.7K 126 11
                                    

                                     37 |                           Amortentia

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.


                                     37 |
                           Amortentia


Možno všetky príbehy, ktoré nám vraveli naši starí rodičia sú pravdivé.
Možno všetky mýty, ktoré sú v rozprávkach a bájnych príbehoch sú pravdivé, ale príbeh, ktorý mi vyrozprával samotný Dumbledore, bol na sto percent pravdivý, no radšej by som bola, ak by nebol.

Aké ironické.

Ležím medzi jemnými prikrývkami, v mojej teplej a mäkkej posteli a dívam sa na strop, ktorý sa mi zdal iný ako bol pred rokom. Alebo som bola iná ja. Ja, ktorá mala zmeniť čarodejnícky svet. Vnučka Grindenwalda a dcéra Marlene Mckinnon. Čarodejnica, ktorej mágia nemá hranice a nakoniec, len dievča, ktoré toho vedelo málo.

Kým som sa dívala na bledý strop a počúvala tiché odfukovanie, ktoré spôsoboval Lolin spánok, tak sa mi jemne a zreteľne zatvárali oči. Možno na mňa boli tieto udalosti až veľmi prehnané. Možno, by som bola radšej, ak by sa veci vrátili do normálu, ale čo je vlastne normál, keď som sa objavila v čarodejníckom svete, kde žijú draci, upíri a vlkodlaci, no jediná vec, ktorá v tomto podivnom svete bola normálna, bol spánok, ktorý ma pohltil.

,,Rose, stávaj," spoza tvrdého spánku, ma vytrhla Lola Tonksová. Táto situácia nemohla byť horšia. Prečo ma budí tak skoro? ,,Čo sa pre svätého Merlina deje?" ospalo som prehovorila a odfúkla som si z tváre neposlušné vlasy, ktoré mi padali do tváre. Musela som vyzerať naozaj príšerne.

,,Spala si viac ako dvanásť hodín a už prešli dve vyučovacie hodiny, Rose Elizabeth Chamberlainová!" Napomenula ma Lola a jej zelená kravata sa blýskala s jej bledými  vlasmi, cez ktoré presvitali slnečné  lúče.

,,To si ma nemohla zobudiť skorej?" Vyskočila som z postele a mierila som do našej spoločnej kúpeľne, v ktorej bol obrovský chaos. Horšie povedané -úplny bordel.

,,Budila som ťa takmer každých desať minút, tak na mňa hneď nevyskakuj," Kričala spoza spálne. ,,Spala si ako zabitá, čomu sa ani nečudujem, po tom incidente s Daphne Greengrassovou. Úprimne povedané, tá mrcha si to zaslúžila."

Vystrčila som hlavu z kúpeľne a zadívala som sa do Loliných modrých očí. Nečakala som, že bude mať takúto reakciu. ,,Mohla som ju zabiť, Lola."

Lola sa na mňa dívala s obrovským nepochopením a tvrdohlavosť, sa jej odrážala v jej modrých očiach, ktoré mi tak pripomínali Malfoya.

,,Ale prežila to a ona na teba chcela použiť kliatbu Cruciatus. Prežila si to aj ty Rose a ak sa ťa tá podvora dotkne, tak ti sľubujem, že na ňu kliatbu Cruciatus, použijem aj ja."

,,Ach, Lola," podišla som k nej a prudko som ju objala. Chýbala mi. Chýbali mi jej zlozvyky a chýbala mi jej tvrdohlavosť, ktorá bola známa v jej rodine. ,,Chýbala si mi."

Slytherin Queen Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz