Prológ

5.3K 201 9
                                    

,,Chytili ste obyčajnú humusáčku?" Zakričala Bellatrix.

,,To neni len obyčajná humusáčka!" Ohradil sa jeden z lapačov.

Ležala som doráňaná. Moje biele šaty sa leskli krvou a na holej pokožke som pociťovala chlad. Chlad Malfoy Manoru.

,,Prepáčte pani Lestrangová, ale na jej krku sa jasne črtal Blackovský prívesok," vyhŕkol jeden z lapačov.

V sieni zostalo ohlušujúce ticho. Srdce mi prudko začalo biť pri myšlienke, že som ohrozila Draca.

Po chvíli ticha sa sieňou rozhostilo klopkanie Bellatrixiných čiernych topánok.

,,Okamžite sa postav!" Prikázala mi panovačným tónom. Jej šialené, čierne oči sa do mňa zabodábavali a jej šialený výraz tváre som dôverne poznala. Zabila som Siriusa Blacka.

Odvážne som sa postavila a zaťala som ruky v päsť. Moje nechty sa mi zarývali do pokožky a ja som pociťovala bolesť. Bolesť, ktorá ma upokojovala. Bola mi tvárou v tvár a skenovala ma pohľadom a moje srdce mi bilo ako opreteky.

,,Ako môže humusácka špina ako ty, mať niečo tak vzácne ako čistokrvný čarodejník. Okamžite mi povedz, odkiaľ si to vzala!" Prudko ma sotila o kamennú stenu a priložila mi prútik na krk.

,,Zhor v pekle," precedila som pomedzi zuby. V momente som Bellatrix vytrhla z ruky jej prútik a zlomila ho na dve polky. Prudko som ju odsotila a na tvári sa mi objavil šialený úsmev na perách. Bola som stále Rose Chamberlainová, ale bola som iná. Bola som vrahyňa.

,,Ako sa opovažuješ ty humusácka štetka! Okamžite ju zabite!" Jej krik sa rozliehal po celej sieni a v tom som uvidela jeho. Draca Luciusa Malfoy. Jeho biele vlasy mu padali do tváre a jeho oči boli bledé ako jeho pokožka. Bledé ako sneh.

,,Draco," zašepkala som pomedzi pery.

No v tom ku mne prišiel Dolohov a ztrhol mi dva náhrdelníky, ktoré sa mi jasne črtali na krku. V prstoch som pocítila mágiu, ktorá ma začala pohlcovať. Rukou som odhodila Dolohova a cez veľké okná, ktoré prepúštali slnečne lúče som prudko zatiahla čierne saténové záclony.
Čo sa to so mnou stále do pekla deje.

Zozadu som na sebe pocítila niečie ruky. Ruky, ktoré ma žacali škrtiť mojim zeleným príveskom.

Pohltila ma temnota a ja som započula už len tiché hlasy ktoré sa niesli ozvenou.
,,Zavolajte Temného pána."


Takže je tu nová ff na tému Harry Potter. Dúfam, že sa vám tento úryvok páči a donúti vás čítať aj ostatné časti:). Prajem príjemné čítanie. 💕

Slytherin Queen Où les histoires vivent. Découvrez maintenant