47| Vášeň a iné nepredvídateľnosti

1.5K 108 32
                                    

      47| Vášeň a iné nepredvídateľnosti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

47| Vášeň a iné nepredvídateľnosti

"It wasn't kiss. It was poetry."

Cesta vlakom naspäť do Rokfortu bola pomalá a moje myšlienky pracovali na plné obrátky. Počas Vianoc som sa domov vrátila, no neprehovorila som s mojimi rodičmi, pokým som neukľudnila svoje pocity a adrenalín, ktorý vo mne prúdil. Zavrela som sa v izbe a triasla som sa pod prikrývkou od incidentu so Smrťožrútmi. Dom Weasleyovcov bol zničený a moje upozornenie vyšlo nazmar.

Po kontrole kufra pred Rokfortom som kráčala do Slizolinskej miestnosti a moje srdce búšilo ako o život. Vyhľadávala som tvár, ktorá by patrila Burkovému chlapcovi, no nikde som ju nevedela nájsť.

Zamierila som do izby, kde na posteli ležala Lola, ktorá sa na mňa s úsmevom vrhla a objala ma. Silno som ju stisla, no len čo som sa odtiahla som zamierila ku dverám a chcela som ísť za Malfoyom, ktorý bol presne tam kde som chcela.

,,Kam sa tak ponáhľaš, Rose?" Prešibane sa na mňa usmiala.

,,Zabudla som si niečo vo vlaku a musím to ísť ohlásiť profesorke McGonagallovej," zaklamala som, no poznala som Lolinu prefíkanosť. Vedela, že klamem a to bol jej dôvod zdržovať ma. ,,Ako si sa mala cez prázdniny?

Spomenula som si na incident so Smrťožrútmi a na hádkou s mojimi rodičmi, no hneď som túto myšlienku vypustila a snažila som sa povedať niečo, čo bolo dôveryhodné: ,,Poznáš ma. Milujem trávenie s mojou rodinou a pečenie dokonalých vianočných koláčikov, ktoré vôbec nie sú cliché a zastaralé," jemne som sa pousmiala a dodala som: ,,A ty?"

Lola si nahlas vzdychla, sadla si na roh postele a jej tvár odrazu nadobudla smutný výraz.

,,Moja rodina sa skrýva Veď Vieš Pred Kým. Časy sú zlé a Smrťožrúti robia čo najväčšiu skazu. Sme z rodiny Blackovcov a skoro všetci členovia rodiny boli Smrťožrútmi. Pre nich sme odpad rodu a patrí nám smrť."

Vedela som o Siriusovi, ktorý odmietol byť Smrťožrútom a odišiel z domu. Poznala som ich rodinu a poznala som Malfoya, ktorý sa stal niečím, čím nechcel.

Podišla som k Lole a jemne som ju objala. ,,Bude to lepšie. Možno nie teraz, ale temnota nemôže trvať naveky. No nie?"

,,Ak Veď Vieš Kto vyhrá, tak temnota pohltí všetkých," Lola zodvihla hlavu a prudko sa mi zadívala do očí. Až teraz som si všimla ako sa podobala Siriusovi. V jej očiach boli malé iskierky aké mal Sirius.

,,Lola, ak Voldemort vyhrá, tak radšej zomriem ako keby som mala stáť po jeho boku."

                                   •••••••••

Mierila som do tajnej miestnosti, ktorá patrila mne a už aj Malfoyovi. Obzerala som sa a dúfala som, že ma nikto nespatrí. Bola už tma, ale zvedavé oči nikdy nespali.

Vstúpila som do prázdnej miestnosti, ktorej svetlá boli vypnuté a bola v nej úplna tma. Podišla som k zapínaču svetla, no ani za svätého Merlina sa nevedeli zapnúť, keď v tom som započula šuchot a v minúte som si z boku topánky vytiahla prútik a vyhŕkla som: ,,Lumos!"

Svetlo z prútika mi udrelo do očí a na chvíľu som nič nevidela. Hlava sa mi zakrútila a v tom cezo mňa prebehlo niečo čierne a v tom okamihu som nahlas zapišťala a zozadu som narazila do niečoho, no teda do niekoho. Prudko som sa otočila a dotyčnému som priložila prútik ku krku.

Krk bol jemne bledý a keď som zodvihla oči, tak sa na mňa uškierala Malfoyova vysmiata tvár. Ruky mal založené za chrbtom a jeho vždy ulízané vlasy mu teraz padali do tváre.

,,Pre svätého Merlina, Malfoy!" Vykríkla som a prútik som položila na stôl. ,,Vyľakal si ma!"

,,Chamberlainová, vždy som vedel, že si drsná," podišiel ku mne a svetlo z prútika sa zhaslo. Ako to do čerta robí? ,,Ale nevedel som, že si až takýto bojko."

Malfoy ma jemne chytil za tvár a vášnivo ma pobozkal. Chýbal mi ako nikto predtým. Bol ako moja droga, ktorú keď užijes, tak ju chceš ešte viacej. Jeho ruky sa objavili na mojich bokoch a moje telo sa prudko objavilo pri stene, o ktorú ma Malfoy oprel.


Draco

Prudko som oprel Chamberlainovú o stenu a moje ruky zablúdili na jej stehná, ktoré vytŕčali spoza sukne. Chcel som ju ako nikoho predtým. Nebola to len túžba, bolo to niečo čo som chcel navždy a vedel som to. Jej pery boli ako sladký oceán, ktorý bol neprebádaný a čistý. Pokožku mala horúcu ako plamene, ktoré v nej boli vždy, keď som sa na ňu pozrel.

Chamberlainová si okolo mňa omotala nohy a v tom momente som mieril na pohovku. Opäť som ju prudko položil a pobozkal som ju na jej rozhorúčavené pery. Jej ruky sa zaborili do mojich vlasov a moje ruky zablúdili na jej stehná. Ach, ako mi chýbala. Jej neprítomnosť bola pre mňa skazou. Chamberlainová spravila niečo, čo som nečakal. S veľkou rýchlosťou ma pretočila a obkročmo sa na mňa posadila. Jej sukňa bola tak vysoko, že som videl jej čipkované čierne nohavičky.

,,Ale, ale Malfoy. Kam sa pozeráš?" Šibalsky sa na mňa usmiala a jej ruky zamierili pod moju bielu košeľu. Chamberlainová sa ku mne nahla a vrúcne ma pobozkala. Jej horúce ruky som cítil na mojom bruchu a jej telo som cítil na mojom. Hnedé vlasy sa mi prepletávali medzi prstami a Rosine ruky mierili čoraz nižšie, pokým šibalsky neprehovorila a jej smaragdové oči nezažiarili: ,,Mali by sme prestať, Malfoy."

Postavila sa, upravila sa, schmatla svoj prútik a nechala ma samého len s jej mačkou Drops, z ktorej som mal pocit, že sa mi vysmieva. Sám pre seba som sa usmial a plánoval som pomstu, ktorá sa Chamberlainovej nebude páčiť.

Rose

Mojim telom prebiehala horúčava a v mojom bruchu sa šírili motýliky, ktoré mi ostali visieť až v krku. Nikdy som si nemyslela, že sa niekedy toto stane s Dracom Malfoyom. Bolo to neuveriteľné. Nechodili sme spolu a aj keď som prahla túžbou po Búrkovom chlapcovi, tak som si to nemohla dovoliť. A predsa, treba trocha potrápiť Malfoya.

,,Rose!" Zakričal na mňa Harry, ktorý bol celý upotený.

,,Harry!" Rozbehla som sa za ním a prudko som ho objala. Bol v poriadku a to bolo hlavné.

,,Rose, zvláštne voniaš," zaujato sa na mňa pozrel, ,,voniaš tak...elegantne."

,,Ach," stúpla mi do tváre horúčava, ,,moja mama mi kúpila voňavku na Vianoce. Vieš aká je, miluje vône tohto typu," zaklamala som a musela som vyzerať hrozne. Moja kravata a blúzka boli pokrčené a vlasy mi stáli na všetky strany.

,,Neprišiel som sem preto," usmial sa Harry, ,,všimol som si správu, ktorú si mi poslala. Ako si pre svätého Merlina vedela, že k Ronovi prídu Smrťožrúti?"

Harrymu som vysvetlila celý príbeh, samozrejme okrem časti s adopciou, a ten sa na mňa len udivene díval a nesúhlasne kýval hlavou.

Je tu nová kapitola! Dúfam že sa Vám bude páčiť a ďakujem za každý komentík a votes<3 mám už neskutočných 50K a krásne Vám ďakujem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.







Je tu nová kapitola! Dúfam že sa Vám bude páčiť a ďakujem za každý komentík a votes<3 mám už neskutočných 50K a krásne Vám ďakujem. Nečakala som to... wow ❤️

Slytherin Queen Where stories live. Discover now