26| Záškodníci II.

1.9K 133 10
                                    

                                   26 |                        Záškodníci II

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

                                   26 |
                        Záškodníci II.




,,Nedáva to zmysel, Chamberlainová. Takýmto
tempom sa dostaneme do prítomnosti až vtedy, keď moja menšia podobizeň bude chodiť po chodbách rokfortu," znechutene odvetil Malfoy a nahlas zabuchol knihu, ktorú hodil na kopu ďalších kníh. Pár knihomolov sa na neho pohoršene pozrelo a on si nato nahlas odfrkol, čím na seba viacej upozorňoval.

Idiot.

Sedeli sme za dreveným stolom v rokfortskej knižnici, ukrutné dve hodiny, čo boli moje najdlhšie dve hodiny v mojom živote, ktoré som premrhala v Malfoyovej prítomnosti.

Prelistovali sme kopy kníh, ktoré boli o časovratoch a rôznych vecí s podobnou tématikou . Bolo to čím ďalej, tým únavnejšie, keďže sme absolútne nič nové nevedeli o časovratoch nájsť, vlastne niečo o čom by sme my dvaja nevedeli.

,,Vzdávam to, Chamberlainová. Uviaznem tu s tebou a moja matka si bude myslieť, že som môj otec a Sirius Black ťa bude z diaľky obdivovať," sarkasticky odvetil a únavne sa postavil z drevenej stoličky, a zabočil za vysokú policu plnú kníh.

Ten prekliaty aristokrat nevie, že sa práve teraz nemáme od seba vzďalovať?

Draco

Unášal som sa mojimi myšlienkami, ktoré boli priam desivé a prechádzal som sa chodbami Rokfortu, ktoré som poznal ako moju sadu rôznych metlobalových kartičiek.

Čo by sa stalo, ak by som išiel za mojim otcom a povedal by som mu, že som jeho syn z budúcnosti? Nie. To by malo katastrofálne následky.

,,Och, prepáč," spoza mojich myšlienok ma vytrhlo dievča, ktoré do mňa prudko narazilo, keďže vychádzalo z učebne obrany proti čiernej mágii. Bola až strašidelne podobná osobe, ktorú som každý deň hltal pohľadom a túžil som jej hnedé kučery nakresliť na plátno, ktoré pripomínalo bielu prikryvku.

Jej hnedé, vlnité vlasy jej padali na chrabromilský sveter a jediná vec, ktorá bola odlišná od osoby, ktorá ma z celej duše nenávidela, boli jej oči. Boli prenikavo čisto modré ako oceán v slnečnom dni. Neboli smaragdovo zelené ako ten najdrahší a najvzácnejší diamant, ktorý si treba strážiť.

,,Marlene, ten prekliaty Potter mi vzal učebnicu elixírov!" Zahučala na celú chodbu červenovláska a v pätách jej bol chlapec s neposlušnou čiernou šticou vlasov na hlave. Jeho tvár zdobil šibalský úsmev, ktorý som už dnes spozoroval. Lily Potterová a James Potter - rodičia môjho nepriateľa.


Rose

V sekunde som všetky knihy poukladala naspäť do políc a zamierila som k východovým dverám, keďže som sa chcela dostať, čo najskôr von z rokfortskej knižnice, pretože som musela nájsť Malfoya, ktorý odišiel v zápale hnevu.

Slytherin Queen Donde viven las historias. Descúbrelo ahora