45. Bölüm- Kimdi?

3.3K 141 25
                                    

Ta ta ta tammmm!!!!

Welcome to 45. Bölüm😂😋😋

İthaflar;;;

beyza5958 ❄️💛
Elifottttt ❄️💛
baysalhatice6 ❄️ 💛
durusjsj16   ❄️ 💛
❄️nsc3338 ❄️💛
❄️Iswathawk ❄️💛
gunce1234567 ❄💛
BerdaVural ❄️💛
❄️kdrsrt110 ❄️💛
❄️elifvinim34 ❄️💛

•••>>>>>>>><<<<<<<<•••

Mina'dan💙

"Eğer kaçman gerekirse bu tüneli kullanacaksın. Zaten bu tünel anayolun karşısındaki orman evine çıkar, oradan kaçmak içinde ayaklarını götüne vurman gerekiyor. Başka çözüm yolu sunamam sana ufaklık..."

Bartu'nun şaka gibi olan planına gözlerimi baydım ve "Çok aydınlandım teşekkür ederim... Ben zaten koşarak kaçmayı biliyorum, tünelsiz olsa ne olur yani?" dediğimde Bartu bana yandan düz düz baktı.

"Harbiden aptal olduğunu düşünmeye başlıyorum... Kızım senin kaçtığın yerleri onlar ararken bu tünel normal gideceğin yerden kısa olduğu için hemencecik yolun karşısındaki evin içinde olacaksın. Manyak mısın da ormanda koşarak kaçacaksın? Zaten senin on adımın adamların yarım adımı!"

Gözlerimi devirdim hemen! Ukala ya! Benimle dalga geçip laf sokuyordu!

"Çok komiksin cidden! Kullanırım tüneli, tamam!"

Bartu memnun olmuşçasına elimi tuttuğunda hala telefon flaşıyla gidiyorduk. Sisteminize tüküreyim! İnsan bir floresan falan yaptırır şuralara! Bu ne ya? Loş ışıkta gözümün önünü göremiyordum resmen!

Çıkış kapısı olduğunu sandığım demir bir kapıyı bulduğumuzda Bartu cebindeki anahtarı çıkararak kapıyı açtı. Kapıdan girdiğimizde karanlık ve tozlu havası olan ortama ışığı tuttu Bartu...

Merdivenler bizi karşıladığında derin bir nefes verdim. Sanırım evin bodrum katındaydık... Nihayet tünel maceramız bitmişti...

Yukarı çıktığımızda bile elimi bırakmamıştı bu da kalbimin daha hızlı atmasına sebep olmuştu. Bartu bodrum kapısını açarak içeriye ışık girmesini sağladı. Normal bir ev görünümü olan yere girdiğimizde artık sıkılıp bunalan içim feraha kavuşmuştu. Sıkış tepiş alanlardan nefret ederdim!

Bartu elimi bırakıp evin salonuna doğru gitti. Bende evi gezerek gözlerimle tarıyordum. Her gittiğimiz evde olduğu gibi eşyalar vardı ama sahibi yoktu. Sahibininde Bora olduğunu umuyordum... Zengindi ne de olsa?

"Fena değilmiş ev..." diye kendi kendime mırıldandığımda Bartu bana seslendi içeriden.

"Buraya gel!"

Hapishane KaçkınıDonde viven las historias. Descúbrelo ahora