57. Bölüm- Cinayet

2.9K 149 24
                                    

Herkese merhabalar!

Sizleri çok seviyorum!!!

İyi Okumalar...💜💙🎉🎆❣️

##**##**##**##**##**##**##

Mina'dan💜

"Durumlar iyi mi?"

Bora'nın bizi mutfakta basması üzerine pekte iyi değildi durumlar ama bunu herkesin içinde sorduğundan olsa gerek Bartu onu terslemedi ya da onun bizi öpüşürken görmesini tınlamadı.

Ah! Tınlanılmayacak gibide değildi ki ama!

Benim yüzüm kızarırken Bartu gayet rahat bir ifadeyle "Gördüğün gibi iyi pezevenk." demişti.

Gözlerimi ellerime indirdiğimde Bora alayla "Evet abi görüyorum, hiç bu kadar iyi olmamıştınız." dedi ve Bartu hemen "Abartma pezevenk!" diyerekten onun gülmesine sebep oldu.

Of iyice rezil olmuştum!

Asıl sinir olduğum şey ise tam karşı koltukta oturan Helin ve Kaan'ın delici bakışlarıyla bize bakmasıydı! Helin'e bakıp gözlerimi kıstım ve o esnada da Bartu elini elimin üstüne koyup benim dikkatimi dağıtmıştı. Bunu kesinlikle Kaan bize baktığı için yapmıştı!

Dengesiz Bartu!

"Biraz dinlenelim ufaklık, malûm ikimizde artık yaralıyız."

Nedense Kaan'a bakaraktan konuşmuştu. Kaan gözlerini devirdiğinde Helin hemen Bartu'ya "Yaranla tam ilgilenemedim, üzerini iyice kapattınız mı?" demişti.

Ah birde ilgileniyormuş havalarına girmiyor mu? Fıttırıyorum burada!

Kaşlarımı çatarak ona sinirle baktım ve "Sen onunla tam değil çeyrek bile ilgilenemezsin! Konuşma Bartu'yla!" dediğimde Kaan bana baktı çatık kaşlarıyla. Ona ne oluyordu ki acaba?

Müdahaleci şey!

"Mina Helin'le biraz daha düzgün konuşmayı denesen?"

Bartu Kaan'a soğukça bakıp "Mina kiminle isterse onunla düzgün konuşur, sen karışma pezevenk!" dediğinde arkamda durduğu için ona bir an kocaman sarılmak istedim.

Helin anında lafa atlama gereği duyarak "Bırak Kaan ya! Bu ikisine iyilik yaramaz!" dediğinde "Ne diyorsun kızım sen?" diyerek ayaklanıyordum ki Bartu elimi sıkıca tutarak kendisine çekti.

Bora sırıtarak çıkmak üzere olan kavgayı izlemenin keyfini çıkarıyordu. Kaan ise Bartu'ya çatık kaşlarıyla bakıp "Kardeşim en iyisi siz gidip yatın, o zaman daha az gürültü çıkıyor. Hadi abiciğim?" dediğinde Bartu homurdanmaya başladı.

"Abiciğim dediğin ağzını sikeyim senin!"

Gözlerimi kocaman açarak Bartu'ya baktım. Edepsiz yahu!

"Yuh Bartu! Kalk gidelim artık!"

Bartu gözlerini devirip ayağa kalktı ve homurdanıp bizim kalktığımız koltuğa geçen Kaan'a baktı.

"Eğer çıtınız çıkarsa hepinizi bu evden sürerim, anladınız mı?"

Helin ofladı ve "Her zaman ki gibi anlaşıldı Diktatör Bey." dediğinde Bartu "Aferin, hep böyle hızlı öğren." dedi soğukça.

Helin gözlerini devirdiğinde Bora sırıtarak "Ben her zaman sessizim, o yüzden Kaan'a söyle sen." demişti ortalığı karıştırmak istercesine.

Bartu soğukça "Duydun pezevenk Kaan, sessiz olun. Yürü ufaklık." dediğinde Kaan bir şeyler mırıldandı.

Odaya girdiğimizde Bartu üstündeki tişörtü çıkardı ve kaslı vücuduyla  kalarak benide kendisiyle birlikte yatağa yatırdı. Üstümüze örtüyü örttüğünde onun o dipsiz okyanus mavilerine baktım. Çok güzel bir renkti onun gözleri...

Hapishane KaçkınıWhere stories live. Discover now