46. Bölüm- Kurtarılmak

3K 152 6
                                    

~~~~~~~Welcome~~~~~~~~

İthaflar;)))))))

beyza5958  ❄️💛
Elifottttt  ❄️💛
baysalhatice6 ❄️ 💛
durusjsj16 ❄️ 💛
❄️nsc3338 ❄️💛
❄️Iswathawk ❄️💛
gunce1234567 ❄💛
BerdaVural ❄️💛
❄️ilkimzeynep❄️💛
❄️kdrsrt110 ❄️💛
❄️elifvinim34 ❄️💛

~~~~~İyi Okumalar~~~~~

Bartu'dan🐾

'Bartu yardım et! Bartu!'

Mina'nın çığlıklarını hala duyar gibiydim. Gözlerimi sımsıkı kapattım ve elimdeki bilekliğini avucuma bastırdım. Kapının önünde çırpınırken düşürmüş olmalıydı...

Kaan karşı koltukta sinirle bana baktı ve "Bir kıza sahip çıkamıyorsun Bartu! Bari arabayla peşlerine düşseydin! Belki gittikleri yolu bulurduk!" dedi düz bir sesle.

Gözlerimi açmadan "Kapat şu sikik çeneni! Gitmedim mi sanıyorsun? Allem ettiler kallem ettiler gözümün önünden kayboldular!" dedim sertçe.

Doğruydu... O izbe yerde bir sürü sokak ve yıkık dökük ev vardı... Arabanın gidebileceği tüm yerlere bakmıştım ama izlerini bulamamıştım.

İçimde tarif edilemez bir acı vardı. Bu acı Mina'nın yalvarışlarıyla daha da artmaya başlamıştı sanki...

Gözlerimi açarak sinirle ayağa kalktım ve evde volta atmaya başladım. Kaçak olduğumuz için polisi arama şansımızda yoktu! Ne boktandı hayatımız lan? Suçsuz olan kız bile ceremesini kaçırılarak çekiyordu!

Ah!

"Niye elimiz kolumuz bağlı bizim? Niye izlerini bulamıyoruz? O piçler kim?"

Sorularımı sıraladığımda sinirden delirecektim! Kaan oturduğu yerden "Bilsek kim olduklarını burada oturmazdık herhalde? Bora etrafta iz bırakmışlar mı ona bakmaya gitti, gelince öğreniriz." dedi soğukça.

Ofladım ve elimi sinirle saçlarımın arasından geçirerek dağıttım. Gerçekten birine patlamam lazımdı... Ancak öyle rahatlardım...

Bora kapıdan girerek "İz miz yok abi! Tekerlek izlerinden başka hiçbir bok yok!" dedi memnunsuz bir sesle.

Gözlerimi kısıp "Ne demek yok lan? Kim bu piçlerde Mina'yı kaçırıyorlar? Ne istiyorlar ondan?" dediğimde ses tonum biraz bağırır tonda çıkmıştı.

Nasıl bulurlardı yerimizi nasıl?

Farah denen sürtük mutfaktan rahat bir edayla çıkarak elindeki kahvesini höpürdeterek içmeye başladı ve beni keskin bakışlarıyla süzdü.

Hapishane KaçkınıWhere stories live. Discover now