yedi| dedem büyükannemi unutamamıştı

4.1K 450 195
                                    

"Sana hiçbir şey söylemedi değil mi?"

Jongdae herzamanki gibi yatağıma kurulmuş anlattıklarımı dinliyordu ve evet, haklıydı. Taemin gerçekten de beni sahip olduğum dehşet merak duygusuyla birlikte orada öylece bırakıp gitmişti ve ben dur bile diyememiştim. Çünkü şaşkınlıktan beynim iki buçuk saniye falan işlemeyi durdurmuştu ve iki buçuk saniyenin kısa olduğunu düşünüyorsanız, hayır, burada morgana q'su şakası yapmayacağım, devam edelim.

Nerede kalmıştım? O diyaloğun üzerinden üç gün geçmişti ve elimde Jongin'in eski eşine dair hiçbir bilgi yoktu. Facebook arkadaşlarına bakmıştım, kızının dadısının facebook arkadaşlarına bakmıştım, hatta Taemin'inkine bile bakmıştım ama hiçbir şey yoktu. Ayrıca Taemin ve Jongin birbirlerinde arkadaş olarak ekliydiler, bu da ne demek oluyordu şimdi?

"Söylemedi söylememesine de, acaba kadın ölmüş müdür? Belki de bu yüzden eski eşidir?"

Jongdae bana aklımdan zorum varmış gibi baktı. Ne zaman bu bakışı atsa sahiden de aklımdan zorum varmış gibi hissediyordum.

"Sehun, salak mısın? Ölmüş olsa çocuk gelip seni neden uyarsın? Bir kadının tehdit olabilmesi için nefes alıp düşünebiliyor olması gerekmiyor mu sence de?"

Ofladım. Kısmen haklıydı.

"Unutamamış olamaz mı?"

"O bir erkek Sehun."

"Dedem büyükannemi unutamamıştı ama."

"Beynine sıçayım ben senin."

Dedem büyükannemi unutamamıştı unutamamasına ama, ben de Taemin'in bana kurduğu cümleyi unutamamıştım. Bütün günüm telefonda, Kyungsoo'nun odasında veya Jongdae'nin kucağında geçiyordu. Akşam özel dersim vardı ayrıca, bu da önemli bir nokta.

Can sıkıntısından bir nebze olsun kurtulmak adına instagramıma girmiştim ki şansa bakın, kahve çekirdeğim tam karşımdaydı.

kkimjongin

655 beğeni, 89 yorum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

655 beğeni, 89 yorum

kkimjongin: yorgun bir iş gününün sonu, bu yorgunluğu seviyorum!
8

9 yorumun tümünü görüntüle

yoora_: iyi akşamlar bay nini♡
lee.seon: nefesim kesildi
zhangxing: amen

47 dakika önce

Tükürüğüm bu sefer boğazıma kaçmadı, hallettim. Fakat ekrandan da gözümü alamıyordum. Açıklama ve fotoğraf arasındaki o uçurum yüzünden aklımı kaçıracaktım, birgün aklımı kaçıracaktım ama o gün bu gün değildi. Kamerayı açıp bir fotoğraf çekindim.

bir çeşit eşitsizlik] sekai ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin