on bir| sizce de çok güzel değil miyim efendim

4.4K 437 200
                                    

ekleme; sehun ve arkadaşları bu kitapta 18 yaşındadır; yani, pedofili iğrençtir, normalleştirmeyelim, ekleme bitti, iyi okumalar!

---

"Yixing tahtaya gel, bu soruyu birlikte çözelim."

Yixing seke seke tahtaya çıkarken ben de günlük ayinim olan matematik derslerimi kutsanmakla geçiriyordum. Dün olan olayı hala hazmedememiştim ama sanırım kahve çekirdeğim bunu layığıyla yapmıştı çünkü gayet normal görünüyordu, beni tahtaya bile kaldırmıştı.

"Birdaha ne zaman öperim acaba, bugün özel derste sorsam mı?"

Jogdae bir taraftan soruyu defterine yazarken diğer taraftan da bana laf yetiştirmeye çalışıyordu. Biricik papatyam herzmanki formuna dönmemiş olsa bile fena değildi.

"Ahlaksızlık etme, hala bunun olduğuna inanamıyorum ya."

Tabii ki depodan çıkar çıkmaz topuklarımı kalçama vura vura bizimkilerin yanına koşmuştum ve ilk başta kimse inanmak istememişti, ama dudaklarım bir şeyleri ele veriyordu zaten. Jongdae'ye ayılması için kolanya koklatmak zorunda kalmıştık. Okuldan atılmamdan falan korkuyordu sanırım ama zaten benim de Kim Jongin'i öğretmen masasına yatırma gibi bir planım yoktu.

"Önceki sevgililerimi toplasan Jongin'in üst dudağı bile etmez diyorum sana, aktif taraf olmama bile izin verdi, nerden anlamıştı bunu?"

"Adama hergün seni sikmek istiyorum bakışları attığındandır belki."

"Olabilir."

Biz konuşurken Yixing soruyu çözmüştü bile ve Jongin bir kez daha üzerinden geçiriyordu ki kapı tıklatıldı, içeriye nöbetçi öğrenci girdi.

"Bay Kim, sizinle görüşmek isteyen biri var."

Jongin dersinin bölünmesinden hoşlanmazdı fakat yine de gülen yüzünü düşürmeden öğrenciye döndü, muhtemelen reddecekti.

"Ona derste olduğumu söyledin mi?"

Çocuk başını salladı.

"Önemliymiş, isminin Jeon Chunghae olduğunu söylüyor."

Sınıfın geri kalanı hiçbir şey anlamasa da Jongin'in bakışları sertleşti, bizim tayfa dondu kaldı ve ben içimden küfürler etmeye başladım. Aradığım kadın ayağıma kadar gelmiş miydi? Ama burada ne işi vardı ve en önemlisi yoluma taş koyabilecek bir potansiyeli var mıydı?

Jongin bizden izin isteyip -tüm sınıf "Elbette Bay Nini!"diye bağırmıştı,eh- dışarı çıktığında ben de yerimden fırladım. Yixing sınıf başkanı olduğundan ayağa kalkmış sessizliği sağlamaya çalışıyordu ki zaten herkes Jongin'i mahçup etmemek adına sessizdi. Baekhyun okul formasının zaten kaldırmış olduğu yakalarını daha da dikerken bana ne duruyorsun dercesine baktı ve ben de Yixing'den onay bakışını aldığım gibi sınıftan çıktım.

Ses çıkarmamaya çalışarak koridorda ilerlerken bir yandan da nerede olduklarını düşünüyordum. Büyük ihtimalle danışmanın olduğu yerdeydiler, bu nedenle adımlarımı oraya yönlendirdim. Tam Jongin ve uzun boylu bir kadının görüntüsü görüş açıma girmişti ki Kyungsoo önümde belirdi.

"Sehun, niye dışarıdasın sen?"

Gözümün önünü kapatan minik buklelerimin ardından masum masum yüzüne baktım. Bugün saçlarını öne doğru atmıştı ve normalde olduğundan daha az tehlikeli görünüyordu ister istemez.

"Tuvalete gidiyordum efendim."

Tek kaşını kaldırıp yüzüme daha dikkatli baktı ve ben de gülümsemeye devam ettim. İkna olmuş gibiydi.

bir çeşit eşitsizlik] sekai ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora