0.2

6.9K 532 434
                                    

Tırnaklarını kemirirken Taehyung'un çevresinde bir tur daha attı Jimin. Dersin başlamasına daha 1 buçuk saat vardı ve Taehyung'u uyandırması gerekiyordu. Ama geçen pazartesi ve ondan önceki pazartesileri çektiği işkenceler aklına geldikçe hiçbir uyandırma girişiminde bulunamıyordu.

Ya şimdi çekeceklerine razı gelip onu uyandıracaktı, ya da tek başına okula gidecekti.

İkinci seçenek daha uygun gelince çantasını alıp kapıya yönelirken aklına gelen şeyle durdu. Lanet olsun ki sevgili arkadaşı devamsızlık hakkını doldurmuştu ve bir daha devamsızlık yaparsa sınıf tekrarına kalacaktı. Daha senenin başındayken devamsızlık hakkını bitiren salak arkadaşını içinden teprik edip hafifçe ölü gibi uyuyan bedene yaklaştı.

"Haydi Bismillah Allah Yarabbi" diye mırıldanıp hemen ardından avazı çıktığı kadar "TAEHYUNG OLMAYAN DEDEN SANA MİLYON DOLARLIK MİRAS BIRAKMIŞ ZENGİN OLDUN!" diye bağırdı ve kollarını kavuşturup olacakları izlemeye başladı. Biliyordu ki arkadaşı dediklerini duyunca hemen uyanacaktı.

Tahmin ettiği gibi Taehyung yerinde sıçrayarak bir anda küçük salonu turlamaya başladı. "EVET BE! İŞTE BU BE! ZENGİN OLDUM LAN! HAY BEN OLMAYAN DEDEMİ ÖPEYİM! DEDEMİ... Dede... Olmayan... AĞZINA SIÇAYIM JİMİN!"

Daha Jimin Taehyung'un bu dediklerine cevap vermeden telefonundan günün pazartesi olduğunu gören Taehyung kendini dizlerinin üstüne yere bırakmıştı.

Gözleri dolarken "Jimin. JİMİN! PAZARTESİ AMA BUGÜN! AMA BUGÜN OKUL VAR! AMA BUGÜN OKULA GİTMEK İSTEMİYORUM BEN!" dedi. Jimin ise sadece gözlerini devirmekle yetinmişti. Taehyung pazartesi günleri resmen regl dönemindeki kadınlar gibi oluyordu ve bu ölüm demekti Jimin için.

"Sen hiçbir gün okula gitmek istemiyorsun Tae." diye kısaca cevap verdi arkadaşına.

Bağırarak ağlamaya başlayan bedeni saate göz atarak derse 1 saat kaldığını görünce sürükleyerek odasına götürmeye çalıştı. OLMADI!

Oflayarak Taehyung'un odasından formalarını alıp arkadaşının kafasına attı ve "Hadi lan giyin çabuk. Bir gün daha geç kalırsan Soo Hoca kafanda brokoli salatası yapacak." dedi.

Taehyung ilk önce ağlamalarını durdurarak Jimin'in dediği şeyin gerçekleşme ihtimalini düşündü. Soo Hoca'nın böyle bir şey yapma potansiyeli olduğuna kanaat getirince "Amaniiin." diye bir nida bıraktı ve hızla üstünü giyinmeye başladı. Jimin ise arkadaşının baksırıyla göz göze gelince "LAN KÂBUSLARIMA GİRECEK GERİZEKALI!" diye çığlık atıp koşarak evden çıkmıştı bile.

Taehyung yapabildiği en yavaş şekilde okul kıyafetlerini giyerken son bir umut beyin kanaması geçirir de okula gitmekten yırtar diye kafasını duvara vurdu. Sonuç ise duvara vurduğundan dolayı şekli bozulmuş saçlarından başka bir şey değildi.

Telefonunu açmaya çalıştığında açılmayınca "Aman be gerizekalı telefon! Fi tarifinden kalma bok!" diye saydırıp fırlatmıştı eski aleti. Daha sonra ise ona ihtiyacı olduğu gerçeği yüzüne çarpınca tıpış tıpış gidip attığı yerden almıştı telefonunu.

Birkaç vuruş sonrası aydınlanan ekranla gözlerini devirip "Şimdi açılmıyo diye şu şeyi çöpe atıp yenisini almak vardı." diye söylendi kendi kendine.

Açılan telefondan saate baktığında derse 10 dakika kaldığını görmesiyle okkalı bir küfür savurup hali hazırda kenara atılmış çantasını kaptı ve kapıdan uçarcasına çıktı.

Durağa varınca aklına para almadığı gelince beyninde birkaç saniye İbrahim Tatlıses şarkıları yankılandıktan sonra koşmaya devam etti. Dünden kalma parası vardı ama otobüse binerse dönüşte yürümek zorunda kalacaktı. Ki okul dönüşleri yürümek, samanlıkta kaybolmuş çekirge gibi olmaktı.

free love // taegi✔Where stories live. Discover now