1.2

4.2K 431 168
                                    

Daha sabahın 4.30'uydu. Jungkooklar sürpriz olsun diye hep birlikte Taehyungların evine gitmeye karar vermişti. Evet, bu saatte...

Jungkook kapıyı çalınca Yoongi tekrar ofladı. "O çocuk bir kez bile bana temas etmeye çalışırsa evlerine haciz getirtirim!"

Namjoon üstünden çıkarmadığı takım elbisesinin yakalarını düzeltirken "Gelmek zorunda değildin hyung." dedi. Kimse Yoongi'ye gel diye ısrar etmemişti. Onlar salonda Jiminlere gitmeye karar verirken Yoongi bir anda içeriye dalıp ben de gelmek istiyorum canım sıkıldı demiş, ve peşlerine takılmıştı.

"Canım sıkıldı Namjoon. Ne yapsaydım? Belime zil takıp horon mu tepseydim? Hem ben sadece Jimin'in evi diye geldim buraya nereden bileyim Taehyung'la aynı evde kaldıklarını?"

Jin göz devirerek "Hı hı. İnandık say." derken Jungkook hâlâ kapıyı çalıyordu.

Jimin ve Hoseok yavaş yavaş gerinerek birkaç saniye ne olduğunu anlamaya çalıştılar.

"Hyung. Bu saatte kim gelir ki bize?"

Hoseok boynunu birkaç kez kütlettikten sonra "Bilmiyorum Jimin." diyip kapıya doğru yöneldi. Jimin de hemen hyungunun arkasından sarsak adımlarla Taehyung'un ölü gibi uyuyan bedeninin üstünden zıplayarak kapıya koştu.

Hoseok esneyerek kapıyı araladığında Jin "Sonunda açtınız!" diyip direk içeri geçti. Jungkook Jimin'e hafif gülümseyip "Selam!" dedi coşkuyla. Namjoon ise Hoseok'a garip garip bakan Yoongi'yi ve Jimin'in karşısında salak saçma hareketler yapan Jungkook'u ittirerek içeriye geçmelerini sağladı.

Hoseok Jimin'e dönerken "Bana onları çağırmadığını söyle!" dedi iğneler bir şekilde. Jimin kafasını onaylamazcasına sallayıp "Hayır, ben çağırmadım." diye yanıtladı onu.

Jungkook ve Jin yerde mışıl mışıl uyuyan Taehyung'u uyandırmak amacıyla üstüne abanmışlardı.

"Ya Kim Taehyung! Sabah oldu kaaaalk!"

"TAEHYUUUUUUUUOOOOOUUUUOOAANG!"

Onca bağırış ve anırışa rağmen Taehyung sadece ağzının birkaç kez şapurdatıp kafasını başka yere çevirmişti.

İçeri giren Jimin kıkırdayarak "Onu siz hayatta uyandıramazsınız." dedi Jungkooklara hitaben.

Jungkook ellerini beline koyarak "Eeee nasıl uyanıcak bu?" diye mırıldandı. Hoseok ise büyük bir işe adım atar gibi göğsünü kabartıp "Ben yaparım." dedi sırıtarak ve Taehyung'un yanına eğildi.

"KİM TAEHYUNG KÖPEKLER YOK OLUYO!"

Taehyung kulağının dibindeki sesle sıçrayarak uyanırken aynı zamanda "NE DEMEK KÖPEKLER YOK OLUYO? NE DEMEK O? KÖPEKLERİMİ VERİN BANAAĞ!" diye bağırıyordu.

Hoseok kahkaha atarak Taehyung'a sarıldı ve "Sakin ol şaka yaptım uyan diye." dedi. Taehyung susarken birkaç saniye sessiz kaldı. Daha sonra ise sinirle konuştu. "Lan vicdansız! Daha kargalar bokunu yememiş sen beni niye uyandırıyosun!"

Jin araya girerek "Çünkü biz geldik ve bugün çok eğlenicez!" diye cıvıldadı. Taehyung gözlerini etrafta gezdirip Yoongi'yi görünce sıcak bir şekilde gülümsedi. Daha sonra tekrar Jin'e dönerek "Bu saatte güneşi selamlayarak mı eğlenicez? Yatın uyuyun mk bu kadar erken kalkmak günah günah!" dedi.

Dediklerine herkes kıkırdarken Taehyung tekrar yatışa geçmişti. " Şimdi tekrar uyuyacağım. Mümkünse gebermediğiniz sürece uyandırmayın!"

Jimin saf bir şekilde konuştu. "E geberirsek nasıl uyandıracaz seni?"

Taehyung kafasını Hoseok'un bacaklarına koyarken mırıldandı. "İyi ya hiç uyandırmayın işte!"

__________

Geç oldu...

free love // taegi✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin