0.8

4.7K 420 760
                                    

Yoongi Taehyung'u gördüğü için hemen restauranttan çıkmaya çalışmıştı fakat Yoora onu çekiştirerek Jungkookların masasına getirmişti. 'Tesadüfü tevafuğa siktireyim.' diye düşündü Taehyung.

"Oppa! Ne güzel bir karşılaşma. Bu iki arkadaş kim?"

Yoora bunları Jimin ve Hoseok'u işaret ederek sormuştu. Taehyung Jungkook'un kulağına eğilip "Acaba gözleri bozuk mu da beni görmüyor?" diye fısıldayınca Jungkook gülmemek için kendini zor tutarak yanıtladı Yoora'yı.

"Bu Jimin. Bu da Hoseok. Yanımdaki de diğer arkadaşımız Taehyung."

"Ah o da mı arkadaşınızdı. Giyimi şey olunca önemsiz biri diye düşündüm."

Taehyung kaşlarını kaldırırken "Ne varmış benim giyimimde?" diye sordu. Boynunda atan damarını hissetmeye başlamıştı.

Yoora küçümser bir şekilde Taehyung'u süzdü ve cevap verdi. "Hayatımda hiç böylesine özensiz giyinen biri görmemiştim. Böyle ortamlara ait olmadığın çok belli."

Yanındaki Hoseok'a doğru kayıp başını aynı şekilde omzuna koydu Taehyung. Nedensizce başında ağırlık hissediyor ve taşıyamayacak gibi oluyordu. Umursamadı ve cevap verdi.

"Sen insanları giyimlerine göre mi sınıflandırırsın?"

Gayet normal bir şeymiş gibi omuz silkerek "Tabii ki de evet." diye yanıtladı Yoora.

Taehyung ise kapağın oturma sesini daha net işitebilmek için yerinde doğrulup oturduğu yerde öne kaydı. "O zaman sen rüküşler sınıfında yer alıyorsun."

Jungkook ve Hoseok sessizce 'ooo' sesleri çıkarırken Jin "Fena laftı." diye Tae'nin omzunu patpatlamıştı. Jimin ise kıkırdıyordu.

Yoora yerinde birkaç kez tepinirken dudaklarını büzerek Yoongi'ye döndü ve "Oppa! Şuna haddini bildir hemen!" diye çığlık attı. Bu çığlık sonrası çoğu kişinin dikkati üstlerine çekilmişti bile.

Yoongi sinirle masaya eğildi ve Jungkook ile Jin'e hitaben "Siz iyi misiniz? Vaktinizi bu veletlere harcayacağınıza şirketle ilgilenseydiniz 2. bir yer daha açabilirdik!" dedi.

Jin çatık kaşlarının altından konuştu. "Yoongi! Asıl sen sevgilinle her gün yatmak yerine vaktini şirkete ayırsaydın kârımız zararı beşe, ona katlardı. Biraz kendine çekidüzen ver!"

Yoongi dişlerini sıkarak gözlerini etrafta gezdirdi. "Biz kaç basın kurulunun peşinde olduğu kişileriz biliyor musunuz? Şu an tüm dikkatler bizim üzerimizde! Hepsi de şu aptal gay gerizekalı yüzünden!"

Taehyung kafasını eğerek dolan gözlerini sakladı bir süre. Jungkook içmek için aldığı suyu geri bırakırken cevap verdi. "Hyung dikkatler Taehyung yüzünden değil senin yere göğe sığdıramadığın nişanlın yüzünden üstümüzde. Biraz gerçekleri gör."

Yoora Jungkook'un dedikleri üzerine eliyle Taehyung'u işaret etti ve "Görevli biri yok mu? Hemen şu çocuğu alın burdan!" diye bağırdı.

Daha Jungkook ve Jin müdahale edemeden çoktan Taehyung'un kolları güvenlik tarafından tutulmuştu bile.

Jimin'in gözünden bir yaş düşmüştü bile. Jungkook'a yalvarırcasına bakıp "Jungkook lütfen bir şey yap." diye fısıldadı.

Bunun üzerine Jungkook ayaklanıp güvenliklere hitaben "Bırakın onu. Bir sıkıntı yok gidebilirsiniz yanlış anlaşılma oldu." dedi.

Güvenlikler Taehyung'u bırakırken Yoongi'nin sert tonlamasıyla tekrar kavramışlardı kollarını. "Hemen o çocuğu atın buradan! Bir daha da sokmayın!"

free love // taegi✔Where stories live. Discover now