0.9

4.4K 440 591
                                    

Taehyung beyninde yankılanan sesle gözlerini araladı. Suratının dibindeki yüzü ilk saniyeler tanıyamayınca "Sen kimsin be?" diye mırıldanıp Yoongi'nin yüzünü elleri arasına aldı ve evirip çevirmeye başladı.

"Ah Yoongi'ymiş."

Gözlerini tekrar kapatıp uyuyacakken bir anda sıçrayarak kalktı. Ani kalkışı nedeniyle kafaları tokuşurken Taehyung "ALLAH'IM RÜYAYA BAK 3000 BOYUTLU RESMEN!" diye bağırıyordu.

"Deli misin sen? Ne işin var evimde!"

Taehyung göz devirirken Yoongi'yi yanına çekti ve kalkmasını engellerken konuştu. "Rüyamda bile aynısın Yoongi."

"Rüya değil bu salak hemen bırak beni!"

"Sen yanımdasın Yoongi. Bu ancak rüyalarımda olabilecek bir şey."

Taehyung kapalı gözleriyle Yoongi'yi bedenine daha fazla bastırırken Yoongi "Bırak beni hemen yoksa vuracağım." dedi. Taehyung ise kapalı gözlerini açmadan "Vur. Lafların kadar acıtamaz." diye yanıtladı onu.

Yoongi birkaç saniye ne diyeceğini bilememiş, en son çaresice "Bırak beni." diye mırıldanmıştı.

Taehyung ise burnundaki koku, kollarındaki beden, kalbindeki güvenle çoktan uykuya dalmıştı bile.

Yoongi Taehyung'un suratına baktı biraz. "Aptal." diye mırıldanıp o da en sonunda uykuya yenildi. Neden arasında olduğu kollardan kurtulmak için bir hamle yapmadığını düşünmek istemiyordu.

{💰}

Namjoon dosyalar başında hipnotize bir şekilde çalışan patronuna kahveyi verirken konuştu.

"Hadi ama hyung. Uyku düzeninin berbat olduğunu biliyorum. Her gece yarısı kesik uykuların yüzünden bahçede dolanıp duruyorsun. Ama bu gece evden çıkmadın bile. Üstelik ilk defa alarmının sesini duymadın. Seni uyandırmaya geldiğimde olduğunuz hâl... Sizi görünce düşündüm ki 'Woah neden bu kadar uyumlular?' Resmen yapboz parçalarını andırıyordunuz."

Yoongi baygın bakışlarını Namjoon'a çevirip "Bitti mi?" diye sordu. Namjoon ise ayağa kalkıp Yoongi'nin kafasını masadaki küçük aynaya çevirirken konuştu.

"Hyung baksana. Hiç bu kadar dinç gördün mü kendini? Şahsen ben görmedim. Göz altların için kapatıcı da sürmedin. İlk defa. O çocuğun sana iyi geldiğini inkar edemezsin."

"Namjoon saçmalıyorsun."

"Ben saçmalamam hyung biliyorsun. Lütfen dediklerimi göz önünde bulundurarak Taehyung'a olan davranışlarını belirle. Onu üzüyorsun."

"Neyse ne. Bugün eve Yoora ile dönücem. O evde olmasın."

"Evde olacak."

"Evde olmasın diyorum Namjoon"

"Kapıdaki güvenliklere onu dışarı çıkarmamalarını söyledim. Büyük ihtimalle şu an Jungkooklar onun yanında. Evde güzel güzel oturuyolardır."

"Kim Namjoon! Benim çalışanım olduğunu unutuyorsun!"

"Senin benim patronum olduğunu unuttuğun zamanlar da oldu hyung."

"Hay lanet..."

"Bir istediğin yoksa çıkıyorum hyung. İyi çalışmalar."

Namjoon Yoongi'nin odasından çıktıktan sonra kendi kendine "Ne güzel konuştum be!" diye mırıldandı.

"Demek güzel konuştun. Aferim."

Gelen sesle sağına dönünce Jin'i gördü. Kalbindeki amansız hızlanmayı hissederken "Taehyung'un yanında olduğunuzu sanıyordum." dedi.

free love // taegi✔Where stories live. Discover now