2.8

3.5K 352 247
                                    

Namjoon yüksek hızını düşürmeden keskin viraja girdiğinde bulundukları araba şiddetle sarsılmıştı. Tekerlekler yanıyor bile olabilirdi şu an ama Namjoon şu an canından çok sevdiği arabasını düşünecek durumda değildi. Yan koltuğunda oturan ve saniyede bir Namjoon'un üstüne eğilip daha hızlı gitmesini söyleyen Jin sayesinde istese de arabasını düşünemezdi zaten.

Arabada yoğun bir gürültü hakimdi. Hoseok 'madem kaçacaktın, baştan girmeseydin işe beyin yoksunu' temalı bir konuşma yapıyor, Jin Namjoon'a daha hızlı gitmesi için bağırıyor, Namjoon 'ben biliyordum işte ben dedim, başından beri dedim Taehyung'u sevdiğini, geri döneceğini' diye söyleniyor, Jimin arabada sıkıştıklarından dolayı fırsat bu fırsat dercesine Jungkook'a olabildiğince sokulup 'sen eğer böyle bir durumda kalsaydın bana geri mi dönerdin yoksa o kızla evlenir miydin?' sorusuna cevap istiyordu masumca. Jungkook ise burnu Jimin'inin saçlarına gömük bir şekilde 'ben Yoongi hyung kadar aptal mıyım da böyle bir durum başıma gelsin, hem gelse bile tabii ki de sana dönerdim' diye onu yanıtlıyordu. Taehyung ise... Gerçekten, Taehyung napıyordu? Bir yanağını cama yapıştırmış, ellerini dizlerine vurarak 3 çocukla ortada kalmış dul kadınlar gibi 'ay benim Yoongi'm nerelerde şimdi kimler kimler onun peşinden koşuyor yorulmuştur o!' diye bağıra bağıra ağıt yakıyordu.

Arabaya hakim olan gürültü Namjoon'un şiddetli sesiyle kesildi

"BAKIN İŞTE ORDALAR! NEREDEYSE YAKALAYACAKLAR!"

Taehyung bu sefer 'ay benim Yoongi'm nerelere gitsiiiin neler yapsııın, yakalanırsa onu yaşatmaz bu izdabut gibi adamlaaar' diye bağırmaya başlayınca Jin Namjoon'a olabildiğince yaklaşıp dudakları arasında birkaç milim kalınca "Bir şeyler yap!" dedi.

Bu yakınlıktan dolayı Namjoon'un bir anda gözü karardı ve anlık adrenalin patlamasıyla hızını arttırdı. Dışarıda jilet gibi takım elbiseyle koşuşturmaya devam eden Yoongi ve onu takip eden iri adamlardan oluşan grubun arasına girmek üzere direksiyonu kırdığında amacına ulaşmış, adamlar daha ne olduğunu anlayamadan Taehyung Yoongi'yi bencereden çekip içeri sokmuştu bile. Evet, camdan...

Yoongi nefeslerini düzene sokmaya çalışırken Taehyung sweatinin koluyla büyüğünün alnında biriken terleri sildi. İkisinin gözleri kesişince sesli bir yutkunma seansından sonra ilk konuşan Taehyung olmuştu. "Ne kadar korktum biliyor musun? Aptal mısın sen!"

Yoongi küçüğünün laflarıyla kıkırdarken Taehyung da onunla gülmeye başlamıştı. Gülüşmeye Yoongi kaskatı kesilene dek devam ettiler.

"T-taehyung..."

Küçük olan kaşları havada bir şekilde ne olduğunu düşünürken "Hı?" diye bir nida bıraktı arabaya.

"K-kucağında o-oturuyorum."

"NE!"

Taehyung'un heyecandan olduğu yerde tepinmesiyle Yoongi kucağından kaymıştı. Arabada yer olamadığından artık Jungkook'un kucağında oturuyordu.

Jimin ve Taehyung bunu fark edince gözlerini büyüterek birbirlerine baktılar. Taehyung Yoongi'yi hızla tekrar kucağına çekerken Jimin'de Jungkook'un kafasını kucağına çekip kollarıyla sarmalamıştı.

Çatık kaşlarla iki en yakın arkadaş birbirlerine birkaç saniye düşmanca bakışlar attıktan sonra ifadelerini tebessüme çevirip önlerine döndüler.

Artık arabaya mutlu bir enerji hakimdi. Jin Namjoon'a çok iyi araba kullandığına dair övgüler yağdırıp 'kahramanım' diyor ve onu öpüyordu, Jimin ve Jungkook yavaş yavaş +18'e kayan bir sohbete başlamışlar, aralarında kikirdeyip duruyorlardı, Hoseok duyduklarıyla birkaç kez yalandan öğürüp kulaklıklarını takmış, telefonundan yeni keşfettiği filmi izliyordu, arada şarjının azlığından şikayet edip küfürler de sıralıyordu tabii.

Taehyung ve Yoongi ise... Onlar birkaç dakika önce olanları, gururlarını, yaşanan tüm kötü anıları yok sayıp sarmaş dolaş oturuyorlardı. Yoongi'nin başı Taehyung'un göğsünde, Taehyung'un kolları Yoongi'nin bedeninde.

"Taehyung."

"Hı."

"Yaptığım iğrenç bir şeydi. Sırf itibarım, param için seni bırakıp böyle bir şeye kalmıştım. Hatalıydım, çok özür dilerim."

"Bunu boş ver. Hata yapmadın Yoongi. Yoora'yla evlenseydin şayet, işte o zaman hata yapmış olurdun. Ama sen beni seçtin. Her şeyini bırakıp... Bir dakika. Benim için geri döndün di mi Yoongi? Bak başka birisi falan varsa..."

"Saçmalama salak. Ben bundan sonra değil senden başkasını sevmek, senin haricinde kimseyi görmem bile."

__________

Finale doğruuu :)

free love // taegi✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin