1.6

4.2K 436 227
                                    

O an ne oldu ne bitti hiçbir şekilde hiçbir şey anlayamadan Taehyung'un evine getirilmişti Yoongi. Karşısında oturan Jimin ve Jungkook'un gereksiz heyecanına anlam veremiyordu. 'Milli piyango mu kazandılar?' diye düşündü bir an fakat Jungkook'un tüm piyango standlarını satın alabilecek kadar güce sahip olduğunu bildiğinden attı o düşünceyi. 'Evleniyorlar mı?' dedi içinden. Jungkook ile Jimin'in aralarındaki etkileşimin farkına varamayacak kadar aptal değildi. Besbelli hoşlanıyorlardı birbirlerinden ama öyle bir şey olsa Yoongi söyleyecekleri en son kişi olurdu kesinlikle.

Daha fazla düşünce üretmeye üşenince "Neden böyle heyecanlı ve mutlu görünüyorsunuz?" diye sordu koltukta biraz daha yayılırken.

"Şimdi hyung. Taehyung'u bir şey için ikna etmelisin."

Jungkook'un sesindeki çocuksu heyecan ve gözlerindeki parıltı Yoongi'nin kafasına binlerce soru işareti düşmesine neden olmuştu yine. "Ne konuda?" diye huysuzlandı. Önündeki iki küçüğünün anlam veremediği davranışlarını düşünmek, ve hiçbir yanıt bulamamak canını sıkmıştı.

Jungkook konuyu Jimin'in daha iyi açıklayacağını düşünerek sustu. Jimin ise kendisine verilen konuşma hakkıyla ağzını araladı. Korkmuyor değildi. Bu homo olduğunu iddia eden dengesiz adamın hareketleri ve kırıcı lafları korkutuyordu Jimin'i. Bir miktar reddedilme korkusu da taşıyordu içinde.

"Tae önceden kaykay kayıyordu. Hem de bayağı profesyoneldi. Bir gün katılmayı çok istediği bir yarışma öncesi pratik yaparken ayağını kırdı. Bu yüzden yarışmaya katılamadı. Ödülü de çok istediğinden dolayı çok üzüldü. O günden beri hiç kaykaya dokunmadı. Şimdi de bir yarışma var. Ona katılmasını istiyoruz ama Tae katılmayacağını söylüyor. Lütfen onu ikna et hyung. Seni dinler."

Yoongi yalvaran gözlerle bakan çocuğa kaşlarını çattı. "Katılmak istemiyorsa katılmasın bundan size ne?"

Jimin hayal kırıklığı ile omuzlarını düşürürken Yoongi'yi ikna edebilme umudunu kaybetmişti. Koşulsuz şartsız sadece onlara yardım etseydi ne olurdu ki?

Umutsuzca Yoongi'nin umursamayacağını bildiği birkaç sözcük söyledi.

"Taehyung'un kaykay üstündeyken havaya bıraktığı gülümsemesini, o aptal tahta parçası onun ruhunu özgürleştirince rahatça açtığı kollarını, havada süzülürken gözlerindeki parıltıyı, kaykayına sarılıp onunla konuşurkenki ses tonunu... Hiçbirini hiçbir şeye değişmezdi Tae. Hoseok hyungla ben de değişmeyiz."

Jungkook kalbini sarsan küçüğün düşen omuzlarıyla dudaklarını birbirine bastırdı. Hiçbir şey için üzülmesini istemiyordu. O küçük bedenin içindeki çocukluğundan arınamamış ruhunun hep canlı kalmasını, ne olursa olsun alayına gülmesini istiyordu. Jimin için ısrar etmeyi denedi hyunguna. Belki bir ihtimal kabul ederdi.

"Hyung. Lüt..."

"Boş ver Jungkook. Biz ikna etmeyi deneriz. Belki de Hoseok hyungu dinler. Ona karşı zaafı var."

Jimin Jungkook'un boşa sarfedeceği cümlesini bölmüştü. Tae'nin Hoseok'u dinlemeyeceğinden adı gibi emindi, Yoongi Jin'in dediğine göre çok kıskanç biri olduğundan tahminine göre Taehyung'u kıskanacaktı. En azından öyle olmasını umuyordu.

Yoongi nedenini bilmediği bir şekilde sinirlerinin gerildiğini hissederken "Bu Hoseok her yerden çıkmasa olmuyor. Ne zaafı şimdi bu!" diye mırıldandı.

Jimin 32 dişini gözler önüne sererken biraz abartmaktan zarar gelmeyeceğini umarak birkaç şey söyledi.

"Tae Hoseok hyungu çok sever. Geceleri çoğu kez Hoseok hyung bizde kalır ve onlar sarılarak uyur. Sen Tae'nin Hoseok hyunga karşı gösterdiği hassasiyeti farketmedin mi yoksa?"

Yoongi'nin elleri yumruk haline gelirken Jimin'in dudaklarını muzip bir sırıtış esir almıştı.

"Taehyung ve Hoseok arasında bir şey mi var?"

Dişleri arasından konuşmuştu Yoongi. Kıskanmış mıydı o? 'Hayır' dedi içinden. 'Tabii ki de kıskanmadım, sadece geçen gün beni deli gibi sevdiğini söyleyen çocuğun başkasıyla fingirdemesine tepki göstermem gayet normal' diye avuttu kendini. Hadi ama, Min Yoongi asla erkeklere ilgi duyup onları kıskanmazdı... Dimi?

"Ne varmış bizim aramızda?"

Sessizliği dağıtan Hoseok'un tek kaşı havada bir şekilde sorduğu soruyudu. Tüm gözler Hoseok ile Taehyung'a dönmüştü. İkisi de sorarcasına bakıyordu karşılarındakilere.

Yoongi ayağa kalkarken hayatı boyunca kullandığı en iğneleyici ses tonuyla konuştu. "Beni aptal mı sandınız? Birbirinize ilgi duyduğunuz çok açık ortada."

Taehyung bir süre ne diyeceğini bilememişti. Göz bebeklerine öldüğü adam nasıl böyle bir şey diyebiliydu ona? Demirden bir kapanla kalbinin sıkıştığını hissederken zor bir şekilde yutkunup cevap verdi sevdiğine. "Sen... Sen nasıl böyle bir şey düşünürsün?"

"Ya da dur. Taehyung beni seviyo, Hoseok ise Taehyung'a platonik olan bir salak." 'Bunu baştan anlatmalıydım' diye düşündü Yoongi. Hep Taehyung'a yakın olan davranışları, mendil vermesi ve birçok şey tabii ki de onu sevmesinden kaynaklanıyordu ona göre. 'Aptal, Taehyung'u benden alabileceğini düşünmüş.'

Hoseok titremeye başlarken Jimin ile Taehyung hemen yanında bitmişti. Jimin sinirle Yoongi'ye hitaben "Ne saçmalıyorsun sen!" diye bir bağırış sunup hemen hyunguna döndü. Taehyung ise umutsuzca yaşlı gözlerle hyunguna sakin olması için yalvarıyordu.

"Hyung! Hyung lütfen sakin ol. Bir şey yok hyung lütfen!"

Hoseok hissizleşmiş bir şekilde transa geçmiş gibi gözünü dahi kırpmadan Yoongi'ye bakıyordu. Tırnaklarını yırtarcasına batırmıştı avuçlarına. Yumruklarını öyle sıkmıştı ki, parmak boğumları bembeyaz olmuştu.

Yoongi Hoseok'un foyasını ortaya çıkardığı için böyle bir tepki verdiğini düşünüyordu. Fakat Taehyung neden böylesine endişeliydi? Neden şu an kendisinin değil de Hoseok'un yanındaydı? Neden?

Hoseok her hücresine kadar acı hissederken boğazını yırtarcasına bağırdı. Öyle bağırdı ki, sözleri duyanların yalnızca beynine değil, kalbine kadar işledi.

"HOŞLANAMAM! SEVEMEM! HİÇ KİMSEYE AŞK DENEN O BOKTAN DUYGUYU HİSSEDEMEM! LANET OLSUN Kİ ÇOK İSTERDİM! BENİ ÖLESİYE SEVEN KIZ BANA AÇILDIĞINDA ONA BEN DE SENİ SEVİYORUM DİYE KARŞILIK VERMEYİ, UÇURUMUN KENARINDA BENİ ARAYIP SON SÖZLERİNİ SÖYLERKEN SANA AŞIK OLDUM DİYİP ÖLMESİNE ENGEL OLMAYI ÖYLE ÇOK İSTERDİM Kİ! TAEHYUNG'DAN MI HOŞLANIYORUM? KARDEŞİM DEDİĞİM İNSANA KARŞI DUYGULAR BESLEMEYİ BIRAK, BENİ SEVİP HAYATINI ADAYAN BİR KIZA BİLE KARŞILIK VEREMEYECEK KADAR ACİZİM BEN! SENİ APTAL SANMADIK MİN YOONGİ? SEN APTALSIN! ASEKSUEL BİRİNE BÖYLE SÖZLER SÖYLEYECEK KADAR APTALSIN!

____________

Hoseok... Özür dilerim...

free love // taegi✔Where stories live. Discover now