▪️23 глава - Дявол▪️

136 22 4
                                    

Явно бандата започна да ѝ се доверява, което не бях сигурен дали да смятам за добре. Сигурно е добре, защото не всеки ден толкова бързо се приспособяваха нови хора в тази група. Не всеки път ги приемаха, най-много аз. Никога не съм се доверявал от раз.

Сега чаках Кейла в салона. Предположих, че може би е отишла да яде.

А този бинт.

Иде ми направо да я спукам от бой и нещо друго. Защо е толкова непохватна и странна да му се не знае? Толкова ли е разсеяна, че не е видяла от къде ще изскочи шибаното острие? Дали просто преценката ми за нея не бе напълно грешна?

Не, това няма как да бъде.

Никога до сега не съм грешал в изборите си. Това е нещо, което е невъзможно! Освен ако това не е първата грешка, която допускам. Да се надяваме, че тя ще спре с тези игрички или каквото се опитва да прави с тези неща. Днес ще я пробвам, този път сериозно ще проверя уменията ѝ и колко бързо ще схване и ще поправи грешка.

- Закъсня! - измърморих веднага щом стъпи в стаята, недоволен от забавянето ѝ. - Защо?

- Трябваше да хапна нещо, ако не искаш да припадна - гледаше в земята, докато ми обясняваше.

- Сега имаш два варианта: - изръмжах - първи да престанеш да гледаш в шибания под или ще ти сложа шина на врата, така, че да ме гледаш винаги в очите и втори да ме гледаш в очите и никога повече да не отклоняваш погледа си! - спокойно ѝ обясних със студенина, от коята тя леко потръпна.

- Предпочитам втори... - промърмори и вдигна главата си бавно, вече гледайки ме, но не в очите. Просто гледаше лицето ми и го изучаваше като че ли.

- Страхотно, а сега променям всичко ... Имаш някакви начални умения, но те са само основа, която ще трябва да надградим бързо. Готова ли си? - рязко смених темата и зачаках отговор от нея.

- Ще се справя! - кимна тя сигурна. Тази решителност ще ѝ е от полза.

- Значи първо застани в позиция за нападение, която знаеш най-добре... - изкомандвах я, а тя зае позиция. Десния крак напред, а левия назад, за по-добра опора. Ръцете стиснати в юмруци пред себе си. Лявата ѝ ръка беше под брадичката, а дясната по-напред и в готовност за удар. Добра позиция, но за бокса и кикбокса. Това не е само бокс, трябват и други като например: бойни изкуства.

Fire and Ice {#1 Dark Web} / BG BookWhere stories live. Discover now