002 » Tutustumisleikkejä

504 33 74
                                    

„𝚅𝚊𝚒𝚗𝚘𝚑𝚊𝚛𝚑𝚊𝚒𝚗𝚎𝚗, 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚜𝚝𝚒 𝚙𝚎𝚝𝚝𝚢𝚗𝚢𝚝

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„𝚅𝚊𝚒𝚗𝚘𝚑𝚊𝚛𝚑𝚊𝚒𝚗𝚎𝚗, 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚜𝚝𝚒 𝚙𝚎𝚝𝚝𝚢𝚗𝚢𝚝.
𝚂𝚒𝚔𝚜𝚒 𝚎𝚗 𝚔𝚊𝚝𝚜𝚘 𝚊𝚒𝚗𝚊 𝚜𝚒𝚕𝚖𝚒𝚒𝚗
𝚓𝚊 𝚘𝚕𝚎𝚗 𝚗𝚒𝚒𝚗 𝚎𝚜𝚝𝚢𝚗𝚢𝚝.
𝙺𝚞𝚘𝚛𝚒 𝚖𝚞𝚘𝚍𝚘𝚜𝚝𝚞𝚞 𝚓𝚊 𝚟𝚊𝚑𝚟𝚒𝚜𝚝𝚞𝚞,
𝚖𝚒𝚎𝚜 𝚊𝚑𝚍𝚒𝚜𝚝𝚞𝚞.
𝙿𝚒𝚔𝚔𝚞 𝚑𝚒𝚕𝚓𝚊𝚊 𝚝ää 𝚗𝚘𝚛𝚜𝚞𝚗𝚕𝚞𝚞𝚝𝚘𝚛𝚗𝚒 𝚟𝚊𝚕𝚖𝚒𝚜𝚝𝚞𝚞“

-𝙹𝚊𝚛𝚎 𝙷𝚎𝚗𝚛𝚒𝚔 𝚃𝚒𝚒𝚑𝚘𝚗𝚎𝚗
𝙲𝚑𝚎𝚎𝚔

𝚠𝚘𝚛𝚍𝚜; 4055

♪ ♪ ♪

𝙹imin oli saanut luettua kirjoituksensa läpitse ja makasi jo valmiina nukkumaan sängyssä, kun Hoseokin avaimet vasta kääntyivät lukossa ja tuo tupsahti pimeään eteiseen. Poika kolisteli kenkiensä kanssa hetken ja sytytti valot päälle pieneen vessaan. Jimin kuunteli, kuinka toinen pesi hampaat ja kävi tarpeillaan. Suihkua pienessä vessassa ei ollut, ne löytyivät yhteisinä käytävän päästä. Ajatus tuntui Jiministä inhottavalta ja ahdistavalta, mutta kai sen kanssa oli opittava elämään, jos ei aivan kaatopaikalla tahtonut haista seuraavaa kolmea vuotta.

"Nukutko sä muka jo?" Hoseok ihmetteli samalla kun kahinasta ja ähinästä päätellen alkoi riisua vaatteitaan Jiminin selän takana.

"En mä", Jimin mumisi hiljaa, vetäen peittoa ylemmäs päälleen. Huoneessa oli viileä -ehkä noin kahdeksantoista astetta- ja vilukissa-Jimin oli kotona kääntämässä lämpötilaa suuremmalle jo kahdenkymmenenkahden kohdalla. Täällä hänellä ei ollut harmainta aavistusta, miten se tehtäisiin, joten hänen piti tyytyä vain paksuun peittoon ja pitkähihaisiin yövaatteisiin.

"No, hyvää yötä sulle sitten kun alat nukkua. Ja niin, haluuks tulla huomenna hengaamaan meidän kaa? Mennään vähän kiertelemään tätä paikkaa, et mitä löytyy mistäkin", Hoseok hukutti taas kysymyksensä jatkolauseensa sekaan. Se häiritsi Jiminiä tarpeettoman paljon, sillä hän ei tiennyt, pitäisikö vastata vai ei.

"Öö, joo voin mä", Jimin päätyi tokaisemaan, ei hänellä muutakaan tekemistä olisi huomenna. Olisi kiva saada jonkinlainen opas mukaan matkalle, ei olisi aivan niin noloa eksyä porukassa kuin yksin.

Ja syvällä aivojensa syöväreissä, Jimin tiedosti turhankin hyvin näkevänsä myös Yoongin.

Herätyskellon kova kilkatus havahdutti Jimin uuteen iloiseen päivään. Auringonsäteet leikkivät vaaleassa huoneessa ja lempeydellä herättelivät Jiminin syvästä, rauhallisesta unesta oudon näköiseen tilaan. Hetken Jiminillä meni muistaa, missä hän oiken oli, kun silmien eteen ei avautunutkaan tuttu, siniseksi maalattu katto.

Säännöt Rakkaudelle / Yoonmin ✔Where stories live. Discover now