006 » Krapula ei iske viattomiin

417 31 105
                                    

„𝙸'𝚖 𝚘𝚗𝚕𝚢 𝚊 𝚏𝚘𝚘𝚕 𝚏𝚘𝚛 𝚢𝚘𝚞 𝚊𝚗𝚍 𝚖𝚊𝚢𝚋𝚎 𝚢𝚘𝚞'𝚛𝚎 𝚝𝚘𝚘 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚏𝚘𝚛 𝚖𝚎

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„𝙸'𝚖 𝚘𝚗𝚕𝚢 𝚊 𝚏𝚘𝚘𝚕 𝚏𝚘𝚛 𝚢𝚘𝚞 𝚊𝚗𝚍 𝚖𝚊𝚢𝚋𝚎 𝚢𝚘𝚞'𝚛𝚎 𝚝𝚘𝚘 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚏𝚘𝚛 𝚖𝚎.
𝙱𝚞𝚝 𝙸 𝚍𝚘𝚗'𝚝 𝚏𝚞𝚌𝚔𝚒𝚗𝚐 𝚌𝚊𝚛𝚎,
'𝚌𝚊𝚞𝚜𝚎 𝙸 𝚑𝚊𝚟𝚎 𝚑𝚎𝚕𝚕𝚊 𝚏𝚎𝚎𝚕𝚒𝚗𝚐𝚜 𝚏𝚘𝚛 𝚢𝚘𝚞.
𝙸 𝚊𝚌𝚝 𝚕𝚒𝚔𝚎 𝙸 𝚍𝚘𝚗'𝚝 𝚏𝚞𝚌𝚔𝚒𝚗𝚐 𝚌𝚊𝚛𝚎,
'𝚌𝚊𝚞𝚜𝚎 𝙸'𝚖 𝚜𝚘 𝚏𝚞𝚌𝚔𝚒𝚗𝚐 𝚜𝚌𝚊𝚛𝚎𝚍.

-𝙸𝙳𝙵𝙲
𝙱𝚕𝚊𝚌𝚔𝚋𝚎𝚊𝚛

𝚠𝚘𝚛𝚍𝚜; 3815

♪ ♪ ♪

𝙱ileiden jälkeinen aamu oli yleensä Jiminille tuskainen ja päättyi sydämen murtumiseen. Hän oli jo oppinut siihen, että hyvin juodusta illasta muistuttavan krapulan lisäksi myös hänen sydämensä, itsevarmuutensa ja luottamuksensa särkyivät pieniksi palasiksi ja katosivat oksennuksen mukana vessanpönttöön.

Siksi tämä aamu oli positiivisesti hyvin erilainen. Kun Jimin ensiksi heräsi, hän ei edes muistanut olleensa juhlimassa edellisenä iltana. Vasta mennessään vessaan ja nähdessään sotkuiset meikkinsä naamaan unohtuneina, muistot eilisestä löysivät reittinsä hänen päähänsä. Päällimmäisenä Jungkookin ja Yoongin riita ja viimeiseksi mainitun kädet hänen ympärillään. Jiminin sydän heitti volttia, kun hän kosketti hymy huulillaan olkapäästä kohtaa, josta Yoongi oli pitänyt kiinni. Hän ei saisi tuntea näin, mutta samaan aikaan rakasti sitä pehmeää, kutkuttelevaa untuvaa, joka laskeutui hänen mahansa pohjalle aina Yoongia ajatellessa.

Jimin pyyhki tiukasti hiestä ihoon liimautuneen meikin pois ja asetteli yön jäljiltä pystyyn jääneitä, kihartuneita hiuksiaan kuosiin. Hän ei jaksanut mennä pesemään itseään sen kummemmin, hoiteli vain kriittisimmät paikat lavuaarin päällä ja ruiski laiskasti deodoranttipilven ympärilleen. Illalla joka tapauksessa täytyisi käydä suihkussa huomisen oppitunteja varten.

Jimin tallusteli takaisin sängylleen istumaan ja vasta siinä kohtaa kiinnitti huomiota Hoseokiin, joka jossain vaiheessa oli näemmä saanut raahattua itsensä tänne. Jimin oli yllättynyt siitä faktasta, että punapää oli osannut olla niin hiljaa ettei herkkäuninen Jimin ollut herännyt tämän saapumiseen. Se oli jo jonkinlainen saavutus.

Tylsyyttään blondi nappasi puhelimen käsiinsä ja yllätyksekseen huomasi kellon olevan jo päälle kaksitoista. Hän oli nukkunut kauan siihen nähden, että he olivat Yoongin kanssa olleet asuntolalla jo kahden aikaan. Toki illan tapahtumat olivat hyvän tovin pyörineet Jiminin päässä, mutta silti unta oli ehtinyt kertyä varmasti päälle kahdeksan tuntia.

Hän klikkaili itsensä Snapchattiin ja yllättyi toisen kerran, kun huomasi monta kymmentä ilmoitusta tulleen heidän yhteisestä ryhmästään. Hämmentyneenä Jimin varmisti ääntensä olevan kaikista hiljaisimmalla, ei olisi reilua herättää Hoseokia kun tämäkin oli ollut niin hiljaa tullessaan takaisin kotiin. Tokihan hän olisi voinut ottaa kuulokkeet, mutta ei jaksanut vaivautua sellaiseen kun todennäköisesti videot olisivat vain jotain sekoilua juhlista eivätkä mitään maailmaa mullistavaa.

Säännöt Rakkaudelle / Yoonmin ✔Where stories live. Discover now