012 » Väsyneitä kiukunpuuskia

311 30 51
                                    

„𝙼ä 𝚘𝚘𝚗 𝚗𝚒𝚒𝚗 𝚜𝚎𝚔𝚊𝚒𝚜𝚒𝚗, 𝚎𝚝 𝚙𝚢𝚜𝚢𝚒𝚜𝚒𝚝𝚔ö 𝚜ä 𝚖𝚞𝚗 𝚙𝚎𝚛ä𝚜𝚜ä

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„𝙼ä 𝚘𝚘𝚗 𝚗𝚒𝚒𝚗 𝚜𝚎𝚔𝚊𝚒𝚜𝚒𝚗,
𝚎𝚝 𝚙𝚢𝚜𝚢𝚒𝚜𝚒𝚝𝚔ö 𝚜ä 𝚖𝚞𝚗 𝚙𝚎𝚛ä𝚜𝚜ä.
𝙼ä 𝚘𝚘𝚗 𝚗𝚒𝚒𝚗 𝚜𝚎𝚔𝚊𝚒𝚜𝚒𝚗,
𝚎𝚝 𝚝𝚒𝚎𝚍ä 𝚖𝚒𝚝ä 𝚜𝚞𝚕𝚕𝚊 𝚘𝚗 𝚎𝚍𝚎𝚜𝚜ä.“

-𝙴𝚝𝚜𝚒 𝚖𝚞𝚝
𝙰𝚕𝚎𝚔𝚜𝚊𝚗𝚝𝚎𝚛𝚒 𝙷𝚊𝚔𝚊𝚗𝚒𝚎𝚖𝚒

𝚠𝚘𝚛𝚍𝚜; 3500

♪ ♪ ♪

𝙹akson ensimmäisten balettituntien aikana Jiminin mieleen oli palautunut, kuinka paljon hän rakastikaan balettia. Hän oli lyönyt luokkalaisensa ja opettajan ällikällä taidoillaan, eikä Yoongi ollut jäänyt kauaksi ensimmäisenä päivänä esitetyllä tanssillaan. Jimin oli ollut samaan aikaan hirveän ylpeä poikaystävästään, mutta samalla Yoongin luonnonlahjakkuus jokaisessa asiassa ärsytti häntä. Jimin olisi tahtonut loistaa yksin edes jossain lajissa.

Siksipä Jimin oli keskittynyt täysillä esityksensä rakentamiseen, vaikka se olikin tiennyt enemmän aikaa omassa huoneessa Hoseokin vihoittelun armoilla. Jimin ei voinut ymmärtää, kuinka pitkävihainen Namjoonin seurassa bilehileeksi kunnostautunut punapää oikein olikaan. He molemmat tiesivät, että viha heidän välillään oli vain kykenemättömyyttä pyytää ensimmäisenä anteeksi ja sen Jimin oli myös huomannut Hoseokin tullessa humalaisena kotiin, kuin mikään heidän välillään ei olisi koskaan ollut huonosti. Silloin Hoseok puhui kaikesta taivaan ja maan välillä, mutta aamulla herätessä kaikki oli taas samalla tavalla kuin ennenkin ja vihoittelu heidän välillään jatkui.

Jimin oli kyllästynyt jo aikaa sitten olemaan vihainen Hoseokille, hän lähinnä toimi toisen nyrkkeilysäkkinä, joka otti mukisematta kaikki haukut vastaan. Se särki Jiminiä sisältä päin, mutta hän ei tahtonut paljastaa kenellekään todellista tilannettaan. Hän ei halunnut muuttaa Yoongin mielipidettä Hoseokista eikä tahtonut aiheuttaa närää Jungkookin ja Hoseokin välille. Jimin pärjäisi teräväkieliseksi heittäytyneen huonekaverinsa armoilla ja olihan syy myös hänen kun blondilta ei löytynyt kykyä pyytää ensimmäisenä anteeksi.

Lisäksi Yoongin kanssa oli alkanut tulla erimielisyyksiä ja suoranaisia riitoja, joiden jälkeen Jimin poistui itkien ensin yleisiin vessoihin, ennen kuin viitsi mennä huoneeseen Hoseokin piinaavan katseen alle. Jimin tiesi heidän riitojensa johtuvan stressistä ja Yoongin sitoutumispelosta, mutta samaan aikaan hän syytti itseään jokaisesta kinasta. He sopivat Yoongin kanssa aina nopeasti, mutta jokainen paha sana hajotti Jiminiä yhtä paljon, kuin Hoseokinkin. Häntä toisinaan ahdisti mennä Yoongin luo, mutta häntä ahdisti myös olla huoneessaan. Jimin oli alkanut tuntemaan olonsa nurkkaan ajetuksi, mikä vaikutti hänen ruokamääräänsä ja nukkumiseensa. Hän oli alkanut miettimään jopa opiston luovuttamista, mutta päätyi aina hätyyttämään ne ajatukset pois päästään ja vetämään hymyn huulilleen. Jimin ei tahtonut avautua kenellekään tilanteestaan, sillä hänet oli opetettu pienestä pitäen selviämään yksin.

Säännöt Rakkaudelle / Yoonmin ✔Where stories live. Discover now