007 » Kasvavia tunteita

421 32 129
                                    

„𝙸𝚏 𝚢𝚘𝚞 𝚠𝚊𝚗𝚗𝚊 𝚋𝚎 𝚖𝚢 𝚕𝚘𝚟𝚎𝚛, 𝚢𝚘𝚞 𝚐𝚘𝚝𝚝𝚊 𝚐𝚎𝚝 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝚖𝚢 𝚏𝚛𝚒𝚎𝚗𝚍𝚜

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„𝙸𝚏 𝚢𝚘𝚞 𝚠𝚊𝚗𝚗𝚊 𝚋𝚎 𝚖𝚢 𝚕𝚘𝚟𝚎𝚛,
𝚢𝚘𝚞 𝚐𝚘𝚝𝚝𝚊 𝚐𝚎𝚝 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝚖𝚢 𝚏𝚛𝚒𝚎𝚗𝚍𝚜.
𝙼𝚊𝚔𝚎 𝚒𝚝 𝚕𝚊𝚜𝚝 𝚏𝚘𝚛𝚎𝚟𝚎𝚛,
𝚏𝚛𝚒𝚎𝚗𝚍𝚜𝚑𝚒𝚙 𝚗𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚎𝚗𝚍𝚜.“

-𝚆𝚊𝚗𝚗𝚊𝚋𝚎
𝚂𝚙𝚒𝚌𝚎 𝙶𝚒𝚛𝚕𝚜

𝚠𝚘𝚛𝚍𝚜; 3750

♪ ♪ ♪

𝚅iimeinen päivä koulussa ennen syyslomaa oli ollut normaalia rennompi ja tunnit olivat kuluneet kuuluisien laulajien koreografioiden matkimisessa. Jimin oli esittänyt Michael Jacksonin legendaarisen moonwalkin ja saanut raikuvat aplodit liikkeistään. Yoongille oli valikoitunut arvonnassa Single Ladies ja muutaman kymmenen minuutin valituksen jälkeen hän oli päättänyt ottaa tehtäväkseen esittää se täydellisesti eläytyen. Hänkin oli ansainnut naurujen lisäksi suosionosoitukset ja Jiminiltä ihastuneen muutaman kymmenen sekuntia kestävän palavan katseen.

Tuntien päätyttyä Jimin lampsi huoneeseen, tarkoituksenaan vain vaihtaa vaatteet kevyen päivän takia. Hän pyöräytti oven auki avaimillaan ja oli törmätä eteisessä laukkuja kantavaan Hoseokiin, joka oli yömyöhään asti heitellyt tavaroita matkalaukkuunsa. Punapää oli innoissaan pälpättänyt Jiminille tulevasta lomastaan niin, ettei vanhemmalla ollut ollut sydäntä katkaista ystävänsä intoa sanomalla, että hänen pitäisi oikeasti päästä nukkumaan. Jimin kiersi kenkiä jalkaan vetävän pojan ohitse ja asetti kenkänsä niin, etteivät ne olleet Hoseokin tiellä.

"Voi Jimin pärjääks sä täällä yksin? Aiotko sä olla koko loman opistolla?" Hoseok hössötti saatuaan kengät jalkaansa. Jimin naurahti huvittuneena ja vannoi, että pystyisi ihan hyvin viettämään viikon yksin ja mainitsi, että olihan hänellä Yoongikin seuranaan. Hoseok näytti hetken säälivän häntä, mutta nyökkäsi sitten syvään ja veti aurinkoisen nimikkohymynsä huulilleen.

"No, nähdään ensi viikolla", hän huikkasi työntyessään heiluttaen ovesta kahden matkalaukkunsa kanssa. Jiminillä ei ollut aavistustakaan, mitä poika niihin oikein oli sullonut, olihan tuo vain viikon poissa eikä kuukautta.

"Joo nähdään ja hyvää lomaa", Jimin toivotti ystävällisesti hymyillen. Hoseok hihkaisi heipat takaisin ja iski oven perässään kiinni. Jimin kuuli Jungkookin äänen oven läpi ja päätteli, että lähekkäin asuvat pojat olivat lähdössä samalla kyydillä lomanviettoon. Hän ihmetteli hieman, miksei Yoongi lähtenyt tapaamaan kotiväkeään, mutta tuli ajatelleeksi, että ehkä tuollakin oli samanlainen tilanne kotona kuin hänelläkin. Eihän Jiminkään erityisen avoimesti suhteestaan vanhempiin puhunut.

Jimin vaihtoi nopeasti vaatteet ja vilkaistessaan puhelintaan havaitsi, että Yoongilta oli tullut snäppiä. Siinä poika kysyi, jos Jiminillä olisi ilta vapaana ja he voisivat viettää aikaa yhdessä. Jimin tekstasi sen sopivan mainiosti ja heittäytyi selälleen sängylle. Kello näytti vasta neljää eikä hänellä ollut mitään tekemistä, joten Jimin päätyi laittamaan Yoongille toisen viestin heti edellisen perään kysyäkseen, jos tuolla olisi aikaa nähdä jo nyt. Blondi sai odotella hetken kattoa tuijotellen, kunnes Yoongilta kilahti myöntävä vastaus hänen kysymykseensä.

Säännöt Rakkaudelle / Yoonmin ✔Where stories live. Discover now