004 » Vuoden paras näyttelijä

386 33 60
                                    

“𝙵𝚞𝚌𝚔 𝚢𝚘𝚞, 𝙸 𝚠𝚘𝚗'𝚝 𝚍𝚘 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚢𝚘𝚞 𝚝𝚎𝚕𝚕 𝚖𝚎!„

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


“𝙵𝚞𝚌𝚔 𝚢𝚘𝚞, 𝙸 𝚠𝚘𝚗'𝚝 𝚍𝚘 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚢𝚘𝚞 𝚝𝚎𝚕𝚕 𝚖𝚎!„

-𝙺𝚒𝚕𝚕𝚒𝚗𝚐 𝚒𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚗𝚊𝚖𝚎 𝚘𝚏
𝚁𝚊𝚌𝚎 𝚊𝚐𝚊𝚒𝚗𝚜𝚝 𝚝𝚑𝚎 𝙼𝚊𝚌𝚑𝚒𝚗𝚎

𝚠𝚘𝚛𝚍𝚜; 3707

♪ ♪ ♪

𝙹imin oli rättiväsynyt, kun viimein rankan viiden tunnin päivän jälkeen pääsi pieneen huoneeseensa. Mukavaksi ristitty opettaja oli osoittautunut yhtä tiukaksi, mitä tämän nutturakin oli ollut. Eui-Yook oli totisesti pistänyt oppilaansa koetukselle, antamaan parasta ja kaikkensa. Jiminin hän oli tanssittanut aivan loppuunsa ja pojan oli ollut vain pakko suostua tanssimaan lyhyt täydelliseksi hiottu koreografia toiseenkin otteeseen, sillä tahtoi näyttää opettajan silmissä alusta lähtien tähtioppilaalta.

Jimin oli kuoleman väsynyt, mutta myös hiton onnellinen. Päivän aluksi harjoiteltu paritanssi Yoongin kanssa oli ollut tuhottoman hauskaa ja muutaman epäonnistuneen yrityksen jälkeen heitä oltiin ylistetty yksiksi ryhmän parhaista tanssijoista. Vaikka Yoongin tiukka, lämmin kämmen oli saanut Jiminin posket alituiseen punastumaan ja ujot puolin ja toisin vaihdetut hymyt nolottivat jälkikäteen, Jimin vannoi muistavansa tämän päivän ikuisesti.

Jimin etsi avaimet hikisen t-paidan päälle kiskaisemastaan hupparista ja avasi niillä huoneensa oven. Tuskin poika ehti edes hengähtää, kun Hoseok jo pomppasi punaiset hiukset heilahtaen sängyltä jaloilleen ja suorastaan lensi Jiminin luo.

"Aaaa mä rakastan tätä paikkaa!" nuorempi intoili kapsahtaen uupuneen Jiminin kaulaan. Jimin hämmentyi äkillisestä kontaktista ja kompuroi ahdistuneena taaksepäin. Myös Hoseok peruutti nenäänsä nyrpistellen kauemmaksi hänestä, mutta ei pakoon kosketusta vaan hienhajua.

"Hyi helvetti Jimin!" Punahiuksinen älähti kääntyen pojasta poispäin. Jiminiä alkoi nolottaa haisemisensa, mutta totta kai monen tunnin tanssin jälkeen hiki tuli, sehän oli aivan päivän selvä asia.

"Mä olin menossa suihkuun", punastunut mutisi raahautuen hakemaan vessan naulakosta pinkin pyyhkeensä ja hyväntuoksuisen kokovartaloshampoon. Hän mietti hetken puhtaiden vaatteidenkin nappaamista mukaansa, mutta päätti vaihtaa vasta takaisin huoneeseen päästessään uudet päälle. Siellä todennäköisesti kärpäsen paskan kokoisessa tilassa ei pystyisi ainakaan hyvällä menestyksellä vaatteita vaihtamaan, vähintäänkin ne kastuisivat.

"Mä kerron sulle sitten kaiken kun tuut", Hoseok oli palannut intoilumoodiinsa kun Jimin pyörähti vessasta takaisin eteiseen. Jimin tyytyi vain nyökkäämään väsyneesti, kunhan hän ei joutuisi puhumaan, kaikki olisi hyvin. Hoseokin selostusta kuluneesta päivästä hän voisi kuunnella vaikka maailman ääriin asti, mutta hereillä pysymisestä saatikka keskittymisestä ei voinut antaa mitään takeita.

Säännöt Rakkaudelle / Yoonmin ✔Where stories live. Discover now