014 » Sekaisin

313 27 128
                                    

„𝙾𝚝𝚊 𝚟𝚊𝚛𝚘𝚟𝚊𝚜𝚝𝚒 𝚖𝚞𝚝, 𝚘𝚘𝚗 𝚊𝚒𝚎𝚖𝚖𝚒𝚗 𝚝𝚒𝚙𝚙𝚞𝚗𝚞𝚝

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

„𝙾𝚝𝚊 𝚟𝚊𝚛𝚘𝚟𝚊𝚜𝚝𝚒 𝚖𝚞𝚝,
𝚘𝚘𝚗 𝚊𝚒𝚎𝚖𝚖𝚒𝚗 𝚝𝚒𝚙𝚙𝚞𝚗𝚞𝚝.
𝙼𝚞𝚝 𝚜𝚒𝚝ä 𝚜𝚞𝚗 𝚎𝚒 𝚙𝚒𝚍ä 𝚝𝚒𝚎𝚝ää.“

-𝙾𝚝𝚊 𝚟𝚊𝚛𝚘𝚟𝚊𝚜𝚝𝚒
𝚅𝚎𝚜𝚝𝚊

𝚠𝚘𝚛𝚍𝚜; 3014

♪ ♪ ♪

𝙹imin oli Taehyungin ja Yoongin lukuisten huolestuneiden pyyntöjen takia päättänyt ottaa kaksi viikkoa vapaaksi salivarauksista niin, ettei hän kuihduttaisi itseään aivan loppuun päämäärätietoisella harjoittelullaan. Vaikka päätös olikin tapahtunut vastahakoisesti, Jimin joutui totta puhuakseen myöntämään, että se oli vaikuttanut hänen jaksamiseensa positiivisesti. Ensimmäisten päivien syyllisyyden tunteen jälkeen hän oli saanut nukuttua yönsä paremmin ja ruokahalu oli palautunut pikku hiljaa. Aikaa oli luonnollisesti riittänyt myös enemmän käytettäväksi Yoongin ja Taehyungin kanssa, mikä osaltaan oli vaikuttanut piristymiseen. Jimin ja Yoongi olivat lisääntyneestä ajastaan huolimatta tulleet jopa normaaliakin paremmin toimeen ja vain muutama satunnainen riita oli päässyt puhkeamaan heidän välilleen.

Tanssin suunnittelu oli edennyt suurin harppauksin ja Jimin odotti innoissaan, koska pääsisi jälleen tanssimaan kouluajan ulkopuolella ja järjestelemään listaamiaan liikkeitä. Varsinkin Taehyung oli yrittänyt hienovaraisesti vihjailla, että Jimin ottaisi rennosti pidempääkin, mutta ymmärtänyt harjoittelun tärkeyden Jiminin selittäessä sen hänelle. Heillä oli koulupäivien puolesta vain perjantaisin kaksi tuntia aikaa harjoitella omaa tanssiaan, muuten he kävivät läpitse yhteisiä asioita. Jimin halusi käyttää aikaa ja nähdä vaivaa tanssinsa eteen, varmistaakseen saavansa lapsesta asti unelmoivansa paikan.

"Pääsenkö mä sun mukaan huomenna?" Yoongin kysymys sai Jiminin kääntämään katseensa pois vihkostaan, jonka liikkeitä hän ajatuksissaan tuijotti. Jimin oli varannut itselleen huomiseksi salin normaaliin kellonaikaan, joka ei onneksi ollut hänen lyhyen harjoittelutaukonsa aikana ehtinyt täyttyä.

"Uhm- Kai", Jimin mumisi kohauttaen olkiaan. Hän tanssi paljon mieluummin yksin, mutta tiesi ulkopuolisten silmäparien tekevän hyvää hänen pienelle esiintymispelolleen. Hänen pitäisi kuitenkin lukukauden lopuksi tanssia koko koreografiansa opettajien arvostelevien silmien edessä.

Yoongi katseli sängyllään maaten Jiminin uppoutumista takaisin esityksensä pariin. Hän huokaisi äänettömästi silmiään pyöräyttäen ja heittäytyi selälleen tyynyjen keskelle. Jimin oli antanut tänään ainoastaan huomiota vihkolleen, mikä alkoi tympäännyttää Yoongia, joka olisi tahtonut viettää aikaa Jiminin kanssa ennen kuin tuon säännölliset harjoittelut jälleen alkaisivat. Jimin oli ollut paljon rennomman ja vapaamman oloinen koulustressin väistyessä, mutta nyt vaikutti siltä, kuin koko loma olisi ollut täysin turha. Yoongi ja Taehyung olivat toivoneet, että Jimin olisi kahden viikon aikana huomannut, että kaikki hermoilu olisi tarpeetonta ja elämästä selvisi vähemmälläkin. Jimin ei jostain syystä tahtonut avata silmiään sille, että aina parhaansa yrittäminen hitaasti kuihdutti pojan elämäniloa.

Säännöt Rakkaudelle / Yoonmin ✔Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon