021 » Liika on liikaa

305 27 95
                                    

„𝚅𝚒𝚎 𝚖𝚞𝚝 𝚔𝚘𝚝𝚒𝚒𝚗 𝚞𝚞𝚍𝚎𝚕𝚕𝚎𝚎𝚗,𝚕𝚊𝚒𝚝𝚊 𝚖𝚞𝚗 𝚙ää 𝚓𝚊 𝚜𝚢𝚍ä𝚗 𝚙𝚊𝚒𝚔𝚘𝚒𝚕𝚕𝚎𝚎𝚗

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„𝚅𝚒𝚎 𝚖𝚞𝚝 𝚔𝚘𝚝𝚒𝚒𝚗 𝚞𝚞𝚍𝚎𝚕𝚕𝚎𝚎𝚗,
𝚕𝚊𝚒𝚝𝚊 𝚖𝚞𝚗 𝚙ää 𝚓𝚊 𝚜𝚢𝚍ä𝚗 𝚙𝚊𝚒𝚔𝚘𝚒𝚕𝚕𝚎𝚎𝚗.“

-𝚅𝚒𝚎 𝚖𝚞𝚝 𝚔𝚘𝚝𝚒𝚒𝚗
𝙹𝚎𝚜𝚜𝚎 𝙺𝚊𝚒𝚔𝚞𝚛𝚊𝚗𝚝𝚊

𝚠𝚘𝚛𝚍𝚜; 4047

♪ ♪ ♪

𝚃anssisalin suuri ovi naksahti auki aamulla anivarhain kun kalpea, kunnianhimoinen poika työnsi itsensä sisälle tuttuun tilaan. Jimin painoi huolimattomasti oven perässään kiinni ja napsautti valot päälle hämärään saliin, keväisen auringon vielä nukkuessa kellonajan takia. Sähköinen valo räpsyi muutaman kerran, kuin sekin hangoitellen vastaan aikaista herätystä, mutta päätti lopulta suostua yhteistyöhön.

Juteltuaan Yoongin kanssa asioista Jimin oli päättänyt, ettei hän tahtoisi antaa unelmansa päätanssijan paikasta valua sormiensa läpi näin lähellä ensimmäisen vuoden loppua. Siksi Jimin oli tahtonut puristaa vielä viimeiset mehut itsestään tanssin harjoittelemiseen, että saisi paikan itselleen kaiken sen kovan työn ja tuskan jälkeen. Jimin oli saanut tulla harjoittelemaan ennen aamupalaa erikoisluvalla vaikeaa liikesarjaa, jonka hän halusi ujuttaa koreografiansa joukkoon salpaamaan katsojien henget. Vaikka poika oli yrittänyt hioa liikettä jo monta tuntia yliajallakin täydelliseksi, hän ei omasta mielestään ollut vielä pystynyt parhaaseensa päässään häiritsevien asioiden takia. Yoongi ja Eui-Yook olivat monet kymmenet kerrat vakuutelleet sarjan näyttävän todella hyvältä, mutta se ei riittänyt kärkitanssijan paikkaa tavoittelevalle pojalle. Hän halusi tanssinsa peilaavan vahvoja tunteita, liikkeittensä olevan itsevarmoja sekä teräviä ja esityksen jättävän katsojiinsa suuria mielipiteitä. Jimin ei missään nimessä voinut kelpuuttaa "todella hyvää" parhaaksi mahdolliseksi kommentiksi monien tuntien hikitreenien jälkeen.

Jimin asettui keskelle salia ja pysähtyi vetämään syvään henkeä. Hänen päässään pyörivät Yoongin huolestuneet sanat siitä, kuinka Jimin muka harjoittelisi aivan liikaa. Niin kauan piti treenata, kun hiottavaa oli, sehän oli aivan ilmiselvä asia. Hän kyllä osasi pitää itsestään huolta niin, että tiesi, ettei ääriraja ollut vielä tullut vastaan. Ja helppohan Yoongin oli sanoa, tuo kun loisti taidoillaan tanssissa kuin tanssissa. Yoongi oli lyönyt Jiminin kirjaimellisesti pois tolaltaan tanssitunneilla, Jimininhän oli pitänyt olla se, joka olisi vanginnut katseita ja saanut rekkakuormallisen kehuja. Mutta ei, tummatukkainen komistus oli vienyt kaikilta sanat suusta, mistä Jimin oli kateellinen, ehkä jopa hieman kiukkuinenkin.

Sekavin tuntein poika aloitti perusteellisen venyttelyn. Hän tiesi kokemuksesta kuinka tärkeää se oli, tunneillakaan ei paljon mitään ehditty varsinaisesti tanssimaan kun suurin osa ajasta meni venyttelyyn. Nyt ilokseen Jiminin ei tarvinnut pitää kiirettä missään, hänellä olisi reilusti yli kolme tuntia aikaa tanssia ennen kuin ensimmäinen oppitunti tässä salissa alkaisi.

Säännöt Rakkaudelle / Yoonmin ✔Where stories live. Discover now