020 « Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää

293 30 108
                                    

„𝙻𝚞𝚘𝚝𝚝𝚊𝚖𝚞𝚜 𝚘𝚗 𝚔𝚞𝚒𝚗 𝚙𝚊𝚙𝚎𝚛𝚒𝚔𝚞𝚗 𝚜𝚎 𝚛𝚢𝚙𝚒𝚜𝚝𝚢𝚢

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„𝙻𝚞𝚘𝚝𝚝𝚊𝚖𝚞𝚜 𝚘𝚗 𝚔𝚞𝚒𝚗 𝚙𝚊𝚙𝚎𝚛𝚒
𝚔𝚞𝚗 𝚜𝚎 𝚛𝚢𝚙𝚒𝚜𝚝𝚢𝚢.
𝚂𝚎 𝚎𝚒 𝚙𝚊𝚕𝚊𝚊 𝚎𝚗𝚗𝚊𝚕𝚕𝚎𝚎𝚗 𝚔𝚘𝚜𝚔𝚊𝚊𝚗
𝚔𝚞𝚗 𝚝𝚞𝚕𝚎𝚎 𝚝𝚢𝚛𝚒𝚝𝚝𝚢𝚢.“

-𝚂𝚒𝚕𝚕𝚊𝚝
𝙲𝚑𝚎𝚎𝚔

𝚠𝚘𝚛𝚍𝚜; 3655

♪ ♪ ♪

"𝙺uulitko sä, että Jimin oli ollut eilen ihan vitun paskassa kunnossa?" Jungkook kysyi nostaen katseensa kädessä pitelemästä puhelimestaan. Hän oli saanut Hoseokilta muutama minuutti sitten pitkän viestin, jossa punapää oli selittänyt viime yön tapahtumia erittäin huolestuneen oloisena. Jungkook oli lukiessaan huokaillut, minkä ehtinyt ja tullut vain enemmän varmaksi siitä, että Taehyung oli mokannut pahemman kerran. Taehyung kohotti kulmiaan huoneen toisella puolella poikaystävänsä sanoille, ainakin aiemmin ruokalassa Jimin oli vaikuttanut viime aikojen normaalilta, hiljaiselta itseltään.

"Miten niin?" Taehyung hymähti omantunnon kolkuttaessa hänen sisällään heti, kun hän edes mietti Jiminille aiheuttamaansa pahaa oloa. Hänen olisi pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja tunnustaa Jiminille tekemänsä virhe, ennen kuin tilanne menisi enää yhtään huonompaan suuntaan. Blondin yleiskunto oli romahtanut itsetunnon mukana totaalisesti eron jälkeen, tuo tuskin enää söi tai nukkui. Tällä vauhdilla Jiminin keho pian sanoisi itsensä irti eikä Taehyung voisi antaa sitä koskaan itselleen anteeksi.

"Hoseok oli kuulemma hakenut sen yöllä baarista ja se oli ollut siinä kunnossa, että oli halunnut mennä Yoongille yöksi. Sun oikeesti pitäis tunnustaa jo, tää on lähtenyt ihan käsistä", Jungkook huokaisi hieroen ohimoitaan turhautuneena. Hän olisi tahtonut olla vihainen poikaystävälleen tämän keittämästä sopasta, mutta tiesi, ettei Taehyung ollut tahtonut pahaa Jiminille. Harmaahiuksisen tapa ratkaista Jiminin paha olo oli vain mennyt hieman mönkään ja saanut blondin entistä nopeampaan syöksykierteeseen.

"Se pilaa opiskelunsa tota vauhtia", Taehyung mutisi lähinnä itsekseen. Hän tiesi, kuinka tärkeää tanssiminen ja pääpaikan havittelu oli Jiminille, joten asiat olivat todella huonossa jamassa, jos poika meni juomaan keskellä viikkoa. Taehyung hengähti raskaasti ja vei sormensa ahdistuneena silkkisten hiustensa läpi. Hän ei voisi antaa tilanteen jatkua näin ja itse vain katsella vierestä, kuinka Jiminin mielenterveys mureni Taehyungin virhearvion takia.

"Mun on pakko kertoa sille", Taehyung lopulta huokaisi ääneen, jotta ei voisi enää perua aikeitaan. Jungkook nyökytteli kiivaasti, näyttäen vihreää lippua Taehyungin päätökselle. Jimin ansaitsi tietää asioiden todellisen laidan, sillä pojasta näki, että tuo syytti ainoastaan itseään suhteen kaatumisesta.

Taehyung otti puhelimen käteensä ja hitaasti klikkaili itsensä Snapchattiin. Sydän hakkasi rinnassa hirvittävää tahtia, kun hän kirjoitti Jiminille nieleskellen viestin, jossa kysyi, koska tuolla olisi aikaa nähdä. Taehyungin omatunto painoi synkkänä päässä, mutta samaan aikaan jokin osa silti hänessä kielsi lähettämästä viestiä Jiminille. Hän pelkäsi parhaan ystävänsä suuttuvan hänelle ja ymmärtävän asian väärin, sillä sisimmässään Taehyung oli toivonut eron saavan Jiminin jälleen iloisemmaksi ja tämän itsetunnon paremmaksi. Hän ei ollut missään vaiheessa tahtonut satuttaa ystäväänsä, mutta pelkäsi Jiminin näkevän hänet pahana ihmisenä.

Säännöt Rakkaudelle / Yoonmin ✔Where stories live. Discover now