EXTRALUKU » Taekook

382 32 149
                                    

„𝚈𝚘𝚞 𝚜𝚊𝚢 𝚠𝚎'𝚛𝚎 𝚓𝚞𝚜𝚝 𝚏𝚛𝚒𝚎𝚗𝚍𝚜𝚋𝚞𝚝 𝚏𝚛𝚒𝚎𝚗𝚍𝚜 𝚍𝚘𝚗'𝚝 𝚔𝚗𝚘𝚠 𝚝𝚑𝚎 𝚠𝚊𝚢 𝚢𝚘𝚞 𝚝𝚊𝚜𝚝𝚎“

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„𝚈𝚘𝚞 𝚜𝚊𝚢 𝚠𝚎'𝚛𝚎 𝚓𝚞𝚜𝚝 𝚏𝚛𝚒𝚎𝚗𝚍𝚜
𝚋𝚞𝚝 𝚏𝚛𝚒𝚎𝚗𝚍𝚜 𝚍𝚘𝚗'𝚝 𝚔𝚗𝚘𝚠 𝚝𝚑𝚎 𝚠𝚊𝚢 𝚢𝚘𝚞 𝚝𝚊𝚜𝚝𝚎“

-𝚂𝚎𝚗𝚘𝚛𝚒𝚝𝚊
𝚂𝚑𝚊𝚠𝚗 𝙼𝚎𝚗𝚍𝚎𝚜, 𝙲𝚊𝚖𝚒𝚕𝚊 𝙲𝚊𝚋𝚎𝚕𝚕𝚘

𝚠𝚘𝚛𝚍𝚜:1870

♪ ♪ ♪

𝚃aehyung oli juuri saanut purettua kaikki tavarat suuresta, kalliista harmaasta Guccin matkalaukustaan ja heittäytyi selälleen kaksion kovalle sängylle. Viikko kotona ylellisen kalliissa talossa palvelijoiden hössötyksen keskellä oli saanut Taehyungin lähes unohtamaan, kuinka karua opistolle palaaminen oikein olikaan. Huone oli varmasti kaksi kertaa pienempi ja tunkkaisempi kuin hänen huoneensa kotona, ja tänne kuulemma piti mahtua asumaan kaksi ihmistä hyvin. Ja vitut, mietti Taehyung.

Jungkook ei ollut vielä palannut huoneeseen, mitä loman aikana uudelleen omalla parturillaan hopeisiksi hiuksensa värjännyt poika odotti kärsimättömänä. Hän oli joutunut pysymään erossa tästä mysteerisestä tummanpuhuvasta huonekaveristaan viikon, eikä malttanut odottaa hänen kohtaamistaan jälleen. Taehyung oli tottunut aina saamaan sen, mitä hän ikinä halusikaan, siksi vaikeasti tavoiteltava Jungkook oli vienyt hänen mielenkiintonsa täysin. Muutaman ensimmäisen viikon kevyt flirtti ei ollut uponnut Jungkookiin ja sen takia Taehyung oli innostunut yrittämään vain kovemmin herättääkseen mustahiuksisen pojan huomion. Hän ei oikeastaan enää edes ollut varma, halusiko vain todistaa itselleen saavansa Jungkookin vai oliko oikeasti alkanut ihastumaan häneen.

Tovin Taehyung sai maata yksikseen huoneessaan ja mietti laiskasti, mitä Jimin mahtoi puuhailla. Hän oli onnellinen siitä, että ystävä oli viimein suostunut myöntämään tunteensa Yoongia kohtaan, jotka olivat olleet näkyvillä muille jo kauan aikaa sitten. Taehyung toivoi, että Yoongikin vetäisi päänsä perseestään ulos ja yrittäisi edes saada jotain suhteen tapaista aikaan Jiminin kanssa. Molemmat heistä olivat auttamattomasti sosiaalisesti noloja, mutta ehkä yhdessä heistä tulisi aivan kelpo pariskunta.

Taehyung valpastui, kun kuuli avainta käännettävän lukossa. Hän nojasi mahdollisimman rennosti päänsä taakse nostettuja käsivarsia vasten ja varmisti uuden mustan kauluspaitansa tuoksuvan hänen kalleimmalle hajuvedelleen. Hän tiesi näyttävänsä hyvältä ja oli päättänyt käyttää tänään kaikki aseensa, saadakseen Jeon Jungkookin kiinnostumaan itsestään.

Jungkook astui sisään, potkaisten väsyneen oloisena matkalaukun kyljelleen lattialle. Hän ei katsahtanutkaan Taehyungiin päin heittäessään mustan nahkatakkinsa naulaan ja sekoitti mustia hiuksiaan peilin edessä. Taehyung päästi suustaan pitkän, flirttailevan vihellyksen, viestittääkseen toiselle olevansa olemassa.

Säännöt Rakkaudelle / Yoonmin ✔Where stories live. Discover now