023 » Älä anna kaikkeasi

298 23 132
                                    

"𝙰𝚒𝚗𝚊 𝚊𝚗𝚔𝚊𝚛𝚊 𝚒𝚝𝚜𝚎ä𝚗𝚒 𝚔𝚘𝚑𝚝𝚊𝚊𝚗, 𝚟𝚊𝚒𝚔𝚔𝚎𝚗 𝚑𝚎𝚒𝚔𝚔𝚘𝚞𝚔𝚜𝚒𝚊 𝚒𝚝𝚜𝚎𝚜𝚜ä𝚗𝚒 𝚔𝚘𝚑𝚝𝚊𝚊

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

"𝙰𝚒𝚗𝚊 𝚊𝚗𝚔𝚊𝚛𝚊 𝚒𝚝𝚜𝚎ä𝚗𝚒 𝚔𝚘𝚑𝚝𝚊𝚊𝚗,
𝚟𝚊𝚒𝚔𝚔𝚎𝚗 𝚑𝚎𝚒𝚔𝚔𝚘𝚞𝚔𝚜𝚒𝚊 𝚒𝚝𝚜𝚎𝚜𝚜ä𝚗𝚒 𝚔𝚘𝚑𝚝𝚊𝚊.
𝙰𝚓𝚘𝚒𝚗 𝚒𝚝𝚜𝚎𝚗𝚒 𝚗𝚞𝚛𝚔𝚔𝚊𝚊𝚗 𝚘𝚖𝚒𝚕𝚕𝚊 𝚟𝚊𝚊𝚝𝚒𝚖𝚞𝚔𝚜𝚒𝚕𝚕𝚊 𝚗𝚒.
𝙼𝚊𝚔𝚊𝚜𝚒𝚗 𝚙ä𝚒𝚟𝚒ä 𝚟𝚊𝚊𝚗 𝚕𝚊𝚝𝚝𝚒𝚊𝚕𝚕𝚊 𝚝𝚞𝚜𝚔𝚒𝚜𝚜𝚊𝚗𝚒.

-𝙽𝚒𝚒𝚕𝚕𝚎 𝚓𝚘𝚒𝚕 𝚘𝚗 𝚙𝚊𝚑𝚊 𝚘𝚕𝚕𝚊
𝙲𝚑𝚎𝚎𝚔

𝚠𝚘𝚛𝚍𝚜; 3165

♪ ♪ ♪

𝚂alissa kaikui nopeatempoinen musiikki ja rytmisten askeleiden töminä lattiaa vasten, kun toisesta ryhmästä oleva poika antoi lavalla parastaan opettajien arvioivien silmien edessä. Jimin ja muut päätanssijaksi haluavat seisoivat sydän jyskyttäen esiriipun takana, katsellen taitavan pojan esitystä jännittyneinä. Jimin hikoili kuin pieni sika, hän oli valmistautunut tähän päivään monen monta kuukautta, mutta oli silti hyvin epävarma, kuinka kestäisi paineen alla. Tämä oli ainoa tilaisuus saada tanssittua pääpaikka itselleen, eikä Jimin voinut antaa sen valua sormiensa läpi.

Musiikin loputtua tanssinopettajat taputtivat ja hymyillen hikinen poika poistui verhon taakse. Hänen kaverinsa alkoivat pälpättää mahtavasta esityksestä ja Jiminin turvaton olo vain kasvoi. Olisiko hän tarpeeksi taitava saadakseen tavoittelemansa paikan? Esiintyjiä oli kuitenkin viisitoista ja ainakin tähän mennessä jokainen heistä oli vaikuttanut itsevarmalta ja todella kyvykkäältä. Ehkä Jiministä ei olisi tähän kaikesta harjoittelusta huolimatta?

"Min Yoongi, seuraava venyttelee!" opettaja huudahti kirjoitettuaan nopeasti ylös muistiinpanot edellisestä esiintyjästä. Toiselta puolelta verhoa Yoongi ilmestyi hillitty hymy huulillaan lavalle. Hän kumarsi opettajille syvään ja jännittynyt Jimin työnsi itseään muiden ohitse nähdäkseen tämän esityksen, vaikka hän osasikin sen jo ulkoa. Mustaan tavalliseen t-paitaan ja juoksuhousuihin pukeutunut poika näytti peukaloa kaiuttimien vieressä seisovalle miehelle ja tämä napsautti Yoongin valitseman kappaleen pyörimään. Jimin toivoi mustahiuksisen vetävän esityksensä yhtä hienosti kuin eilisissä kenraaliharjoituksissa, vaikka silloin paikka olisi takuuvarmasti Yoongin.

Yoongi aloitti katutanssiin taittuvan esityksensä heti vaativalla liikkeellä, joka sai katselijat henkäisemään. Jiminin takana seisovat kurkottelivat nähdäkseen, kuinka Yoongi sulautui täydellisesti musiikin melodiaan ja esitti toinen toistaan hienompia liikkeitä lavalla. Koko ajan poika kantoi itsensä arvokkaasti ja onnistui ajoittamaan hyppynsä niin, että koko esitys eteni näyttävästi musiikin tempon tahdissa. Jimin ei voinut muuta kuin tuijottaa kateellisena suu auki, kuinka helpolta Yoongi sai kaiken näyttämään. Hän vangitsi kaikkien katseet tarkasti suunnitelluilla liikkeillään ja punoi tavalliset hypyt ja hätkähdyttävät trikkaukset hienosti yhteen.

Säännöt Rakkaudelle / Yoonmin ✔Onde histórias criam vida. Descubra agora