EXTRALUKU » Taekook

330 26 92
                                    

“𝙸𝚏 𝙸 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝 𝚑𝚊𝚟𝚎 𝚗𝚘𝚝𝚑𝚒𝚗𝚐 𝚎𝚕𝚜𝚎 𝚝𝚘 𝚐𝚒𝚟𝚎 𝚋𝚞𝚝 𝚕𝚘𝚟𝚎, 𝚠𝚘𝚞𝚕𝚍 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚎𝚟𝚎𝚗 𝚋𝚎 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑?„

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

“𝙸𝚏 𝙸 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝 𝚑𝚊𝚟𝚎 𝚗𝚘𝚝𝚑𝚒𝚗𝚐 𝚎𝚕𝚜𝚎 𝚝𝚘 𝚐𝚒𝚟𝚎 𝚋𝚞𝚝 𝚕𝚘𝚟𝚎,
𝚠𝚘𝚞𝚕𝚍 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚎𝚟𝚎𝚗 𝚋𝚎 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑?„

-𝙻𝚘𝚌𝚔𝚎𝚍 𝙰𝚠𝚊𝚢
𝚁𝚘𝚌𝚔 𝙲𝚒𝚝𝚢

𝚠𝚘𝚛𝚍𝚜; 2476

♪ ♪ ♪

𝙹ungkook seisoi peilin edessä lakkapullo kädessään ruiskien ainetta pörröisiin hiuksiinsa. Hän oli pistänyt parasta päälleen ja meikannut normaalia enemmän, sillä oli menossa Taehyungin kanssa kalliiseen ravintolaan syömään. Hopeahiuksinen oli vaatinut saada viedä Jungkookin ulos syömään, vaikka hän olikin kuinka yrittänyt vastustella päätöstä.

Jungkook suihkautti vielä kertaakaan aiemmin opiston aikana käyttämäänsä hajuvettään paidan kaulukseen ja jäi katselemaan itseään peilistä. Hänellä oli päällään äidin pakkaama musta paksu kauluspaita ja kädessään koristeena kaksi rannekorua. Housuiksi hän oli valinnut normaalit mustat farkut, joiden sisään kauluspaidan helma oli tungettu. Meikki oli kevyt, mutta korosti erityisesti silmiä tummalla rajauksella ja pehmeällä pronssinsävyllä luomissa. Jungkook näytti mielestään ihan hyvältä, mutta häntä pelotti Taehyungin reaktio halpoihin vaatteisiin. Hän oli nähnyt Taehyungin kiskovan suihkun jälkeen päälleen kalliin punaisen, satiinisen kauluspaidan ja valkoiset housut, joita oli tehostanut mustalla paksulla vyöllä. Jungkook tiesi näyttävänsä Taehyungin rinnalla köyhältä, ja se häiritsi poikaa valtavasti. Hänen viimeiset rahansa menisivät kalliin ravintolan menuun.

Ujostellen Jungkook astui pää painuksissa ulos vessasta ja vilkaisi huoneessa laittautunutta Taehyungia. Tuon harmaat hiukset korostivat ilmavana pilvenä teräviä kasvoja ja silmiinsä hän oli lisännyt siniset piilolinssit, jotka olivat saada Jungkookin tukehtumaan ilmaan. Taehyung oli kuin kuninkaallisuuden ilmestymä ja hän itse peräkylän junttipoika. Huoneessa leijui sama hajuveden tuoksu, joka sai Jungkookille takautuman heidän ensisuudelmaansa.

"Vau Kook, sä näytät hyvältä!" Taehyung huomasi saaneensa katsojia ja kääntyi Jungkookia kohden säteilevä hymy huulillaan. Hän silmäili komeaa poikaa edessään ja melkein kuolasi näylle. Jungkookin kapea vyötärö korostui housuihin tungetun kauluspaidan ansiosta ja hopeiset rannekorut kädessä pehmensivät tummaksi rajatuista silmistä muodostuvaa kovan pojan kuvaa.

"Sä näytät miljoona kertaa paremmalta", Jungkook mutisi nolona halaten tiukasti Taehyungia piilottaen kasvonsa tämän kaulaa vasten. Hän tunsi olonsa alipukeutuneeksi, vaikka hänellä olikin parasta päällään.

"Taksi on ihan kohta pihassa, mutta mä kyllä mieluusti peruisin koko homman", Taehyung hymisi pussaten vihjailevana Jungkookia korvan taakse. Mustahiuksinen henkäisi yllättyneenä ja hetkeksi sekoitti häpeävät ajatuksensa täysin himon alle.

Säännöt Rakkaudelle / Yoonmin ✔Where stories live. Discover now